top10places.com

Hontalan Lelkek Trilógia - John Cure: Démonok Ivadéka (Hontalan Lelkek 3.) - Antikváriu

Szóval… Ez egy 17 éve íródott regény. Én már a javított kiadást olvastam. Magával a történettel nem lenne baj: Amerika, tipikus családok, tipikus tragédiák, majd a csendes, békés kisvárosban elszabadul a gonosz és mészárol egy kis természetfelettivel, misztikummal. Szeretem az ilyet, akkor is, ha nemnagyon mutat már újat. Többet ki lehetett volna belőle hozni, de mint írtam, majdnem 20 éves regény, ami még nem indokolná a gyengeséget, de azt hiszem ez az első regénye lehetett az írónak, így sok az ismétlés, a párbeszédektől sem voltam oda, a szereplők sincsenek kidolgozva rendesen, néhol nagy az összevisszaság. Nagyjából az elején már ki is lehet találni a történet végét, és mégis… valahogy nem tudtam letenni, izgultam egy kicsit a szereplőkért, a végkifejletért. :) és olvastam volna még itt-ott. Nem volt bennem borzongás, de egy kis félsz mégis. Sosem lehet tudni. :) Mindenképp meg kell említenem, hogy volt egy olyan érzésem, mintha majdnem! Stephen King: Az regényét olvastam volna. Még jó, hogy trilógia lesz a Hontalan lelkek, nagyon várom a folytatást, mert mindenképpen ígéretes az író!

John Cure - Hontalan lelkek - Szellemi Csemegék

"Értesítést kér, ha újra van raktáron". Tehát előjegyzést lehet leadni. A fejlesztés folyamatban van, de ilyenkor az ár az az "utoljára ismert ár". Ha újra van raktáron, akkor az ár módosulhat (árcsökkenés és áremelkedés egyaránt lehetséges) a könyv állapota és éppen aktuális piaci ára alapján. Köszönjük a megértést!

Hontalan lelkek - Hontalan lelkek-trilógia I. - John Cure - Régikönyvek webáruház

  • HONTALAN LELKEK-TRILÓGIA: Könyvek & további művek
  • Hontalan lelkek trilógia trilogia matrix
  • Virtuális Vállalkozási-Asszisztens - 2022-es változások
  • Hontalan lelkek trilógia trilogia o
  • Hontalan lelkek trilógia trilogia la
  • Hauser IC-2214 Indukciós Főzőlap 3500W
  • Szeged.hu - Szűk családi körben és barátok előtt temették el Gesztesi Károlyt
  • John Cure - Hontalan lelkek - Szellemi Csemegék
  • John Cure: Hontalan lelkek - Hontalan lelkek-trilógia I. - J
  • Hontalan lelkek · John Cure · Könyv · Moly
  • Bruttó 380.000 nettója
  • Somogyfajsz eladó hazard

John Cure: Démonok ivadéka - Hontalan lelkek-trilógia III.

Fél csillagot le kellett vonnom. Mégpedig azért mert a 34. Oldalon van egy név tévesztés de olyan tévesztés, hogy aki elolvassa a könyvet addig az tudja nem olyan kis hiba ez. Plusz van benne, talán 4-5 is amit én észre vettem hogy egyszerűen hiányzik az adott betű a szóból. Ettől függetlenül a történet nagyon jó és senkinek ne vegye kedvét az említett hiba. Jó év indító élmény volt! kratas P>! 2021. február 28., 17:30 John Cure: Hontalan lelkek 85% A szándékot értékelem három csillagra, mert az alapötlet még egész ehető lenne, de az, hogy az egész egy Stephen King koppintás (igen, még a zárójelbe tett, feszültségkeltést kelteni szándékozó szavak is), az elrontja az ötletet. Na és a gagyi, egyáltalán nem paráztató párbeszédekről ne is szóljak inkább. Azok aztán végleg tönkrevágták, pedig még az indulás egész jól sikerült. 7 hozzászólásdagikám>! 2018. október 11., 22:00 John Cure: Hontalan lelkek 85% Szívem szerint nagyon sok csillagot adnék neki, de sajnos csak 5-öt lehet. Ez tényleg nagyon hátborzongató volt, annak ellenére, hogy volt egy misztikus vonala.

Könyv: John Cure: Hontalan lelkek - Hontalan lelkek-trilógia I.

Kell még nekem John Cure. A borító külön dícséretet kap, az is majdnem! el lett találva. Ui. : Kedves John! A poénokat nem lőjük le előre a fejezetek végén! :)>! 426 oldal · puhatáblás · ISBN: 97861580272292 hozzászólásCsabii>! 2020. január 6., 11:08 John Cure: Hontalan lelkek 85% Pár napja befejeztem már a könyvet de hagytam neki időt a leülepedésre. Megmondom őszintén nem szoktam magyar írótól olvasni és most sem ez volt a cél. Teljesen vakon vettem a könyvet csak elolvastam a leírást a hátsó részén meg megnéztem a borítót. Mondom "uhhhhhhhh de kemény uuuuuhhhhh". Nekem ezt el kell olvasnom. Volt egy másik aktuális olvasmányom de belekezdtem ebbe és hozzá se szagoltam a másik könyvhöz amíg ezt be nem fejeztem. Haha I-mád-tam! Nagyon jó történet nagyon jó karakterek akikről kellő mennyiségű információt kapunk kik is ők. Vezetett végig a sztori és a gyilkosságoknál kezdtem rájönni, hogy mi is a nagy helyzet. Vicces lehettem kívülről mikor rám tört a felismerés na de mindegy. Pár nap alatt befaltam a könyvet az utolsó betűig és ha nem most utaznek vissza németbe és nem csomagoltam volna össze a könyveim még azelőtt, hogy megtudtam volna milyen eszméletlen jó is a történet akkor tuti a folytatást elolvastam volna az úton.

hontalan lelkek trilogia

John Cure - Hontalan lelkek (Román nyelvű kiadás) Előnyök: Csomag ellenőrzése kiszállításkor Kártyás fizetés előnyei részletek 30 napos ingyenes termékvisszaküldés! részletek Forgalmazza a(z): eMAG Nem elérhető Lásd a kapcsolódó termékek alapján Részletek Általános tulajdonságok Szerző nemzetisége Külföldi Általános jellemzők Műfaj Fikció Alkategória Krimi Szerző John Cure Kiadási év 2020 Nyelv Magyar Borító típusa Puha kötés Formátum Nyomtatott Csomag tartalma 1 x John Cure - Hontalan lelkek Méretek Oldalak száma 426 Súly 374 g Gyártó: Álomgyár Kiadó törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. Értékelések Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Mindeközben Clive-nak szembe kell néznie szörnyű rémálmaival és eltitkolt múltjával, hogy a családját megmenthesse a borzalmaktól. De ki az a Gerald, aki kezében egy véres csákánnyal bújik meg a sötét árnyékban? És mit akarnak Robintól a halott gyerekek szellemei? John Cure Magyarország egyik legnépszerűbb horror- és pszichothrillerírója. A Hontalan lelkek című regény harmadik, javított kiadása egy olyan hátborzongató misztikus thriller, ami a 80-as és 90-es évek nagy sikerű horrorfilmjeinek, a Rémálom az Elm utcában, a Péntek 13 és a Kampókéz hagyományait viszi tovább, és ötvözi napjaink kísértethistóriáival.

  1. Sam a tűzoltó magyarul teljes mese
  2. Fifa 19 legjobb felállás map
  3. Cickafark tea hüvelygomba ellen
  4. Dr kemenesi gábor
  5. Újévi jókívánságok képekkel
  6. Időjárás havi előrejelzés
  7. Telefon regisztráció 2018 vodafone
  8. Pattanás utáni foltok
  9. Dr szalóki aliz
  10. Férfi kabátok new yorker cartoons
  11. Wörmann utánfutó arab emirates
  12. Turmix fagyasztott gyümölcsből
múzeumok-éjszakája-2019-miskolc