top10places.com

Gurulós Iskolatáska Belmil

Belmil gurulós iskolatáska. Ajánlott korosztály: 7+. Anyag: Vízhatlan, poliészter anyag. A kihúzható alumínium fogantyú két magasságban állítható (70 cm és 96 cm). A 96 cm-es beállítás kényelmes magasságot biztosít a szülőknek is. Az oldalerősítések, a kemény talp, a minőségi fogantyú és a szilikon kerekek növelik a táska tartósságát. Magas minőségű, erős és vízálló anyagokból készül. Minden méretű füzet és könyv kényelmes elfér benne. A belső kialakítás egy laptop tartót is tartalmaz. Az oldalzsebek vizes palack tárolására is alkalmasak. Az ún. "keréktakarók" az esetleges szennyeződésektől óvnak, amikor a táskát hátitáskaként használják. A hátoldala egy extra szivacsos betéttel készül, biztosítva a kényelmes viseletet. Az állítható vállpántok párnázott kialakítással készülnek. Méretek (szélesség x magasság x mélység) 33 x 47 x 20 cm. Súly: 1 900 g. Térfogat: kb. 25 L. Garancia: 1 év. Raktáron van Kézbesítés 1-2 munkanapon belül Ingyenes szállítás 19 990 Ft felett 30 napos visszaküldés

  1. Belmil Trolley Gurulós Iskolatáska Easy Go 338-45 Love To Dance - Játéktorony
  2. Belmil Trolley Gurulós Iskolatáska Easy Go 338-45 Love To Dance
  3. Belmil Trolley Gurulós Iskolatáska Easy Go 338-45 Shark - Gondosanyu

Belmil Trolley Gurulós Iskolatáska Easy Go 338-45 Love To Dance - Játéktorony

gurulós iskolatáska belmil tropical flamingo

ÁLLÍTHATÓ ALUMINIUM FOGANTYÚ A kihúzható aluminium fogantyú két magasságban állítható (70 cm és 96 cm). A 96 cm-es beállítás kényelmes magasságot biztosít a szülőknek is. TARTÓSSÁG Az oldalerősítések, a kemény talp, a minőségi fogantyú és a szilikon kerekek növelik a táska tartósságát. Magas minőségű, erős és vízálló anyagokból készül. TÁGAS, BELSŐ REKESZEK Minden méretű füzet és könyv kényelmes elfér benne. A belső kialakítás egy laptop tartót is tartalmaz. Az oldalzsebek vizes palack tárolására is alkalmasak. KERÉKTAKARÓK Az ún. „keréktakarók” az esetleges szennyeződésektől óvnak, amikor a táskát hátitáskaként használják. MINDENNAPI KÉNYELEM A hátoldala egy extra szivacsos betéttel készül, biztosítva a kényelmes viseletet. Az állítható vállpántok párnázott kialakítással készülnek.

Belmil Trolley Gurulós Iskolatáska Easy Go 338-45 Love To Dance

A 96 cm-es beállítás kényelmes magasságot biztosít a szülőknek is. TARTÓSSÁG Az oldalerősítések, a kemény talp, a minőségi fogantyú és a szilikon kerekek növelik a táska tartósságát. Magas minőségű, erős és vízálló anyagokból készül. TÁGAS, BELSŐ REKESZEK Minden méretű füzet és könyv kényelmes elfér benne. A belső kialakítás egy laptop tartót is tartalmaz. Az oldalzsebek vizes palack tárolására is alkalmasak. KERÉKTAKARÓK Az ún. "keréktakarók" az esetleges szennyeződésektől óvnak, amikor a táskát hátitáskaként használják. MINDENNAPI KÉNYELEM A hátoldala egy extra szivacsos betéttel készül, biztosítva a kényelmes viseletet. Az állítható vállpántok párnázott kialakítással készülnek. Vélemények Paraméterek Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Ár 30. 000 Ft felett Életkor 6 éves kortól Fiús / lányos Unisex Kategória Iskolai kellékek

gurulós iskolatáska belmil classy

Belmil Trolley Gurulós Iskolatáska Easy Go 338-45 Shark - Gondosanyu

  • Philips azur performer plus gőzölős vasaló gc4526 87 30
  • Hogyan készül a méz? Homoródalmási méhészetben jártunk
  • Eladó belmil gurulós iskolatáska - Magyarország - Jófogás
  • Gyógynövény terápiák/Gyógyfürdők/Papsajtmályva – Wikikönyvek
  • Belmil Trolley Gurulós Iskolatáska Easy Go 338-45 Shark - ta
  • Gurulós iskolataska belmil

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb. ) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Jófogás előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.

Segítségre van szüksége? Minőségi iskolatáskák és hátizsákok széles választékát kínáljuk Önnek és gyermekének - elsősöknek, alsó vagy felső tagozatosoknak egyaránt. Iskolai szettjeink között is bátran válogathat, ezekben mindent egy helyen megtalál: az iskolatáskák mellé tolltartót, tornazsákot, füzettartókat és egyéb kiegészítőket is kínálunk. A nagyobbaknak válltáskákat és divatos hátizsákokat ajánlunk. Termékeink többsége merevített, finoman párnázott háttal rendelkezik, amely igazodik gyermeke gerincének formájához. A megfelelő tartás és kényelem érdekében a vállpántok megerősítettek, ezen kívül a táskák mellkaspántokkal is rögzíthetőek (ez egyes termékhez külön megvásárolható), így nem kell félnie, hogy az iskolatáska viselése tönkreteszi gyermeke egészségét. Termékeink egy része fényvisszaverő csíkokkal is felszerelt. Akció! Egyes hátizsákok mellé ajándékot is adunk és ingyenes kiszállítást biztosítunk! 7069 FtElérhetőség: 2 napHátizsák vagy iskolatáska? A hátizsákok nem rendelkeznek merev oldalfalakkal, az aljuk megerősített, általában cipzárral zárhatóak (például Topgal és Bagmaster táskák).

  1. Balatonkenese iparűzési ado.justice
  2. Co hegesztő eladó győr
  3. Dredd biro teljes film magyarul videa
  4. Grill készlet kofferben
  5. Mikor van erzsébet névnap 2021
  6. Hogyan működik a jégtörő hajó rajz
  7. Cba kapszulás kávéfőző akció
  8. Star wars jedi fallen order magyar felirat
  9. Havi időjárás előrejelzés
  10. Hegedűs zoltan mama 2 movie
  11. Huf dollár árfolyam
  12. Kossuth kifli borbás marcsi
  13. Lóverseny fogadás kincsem tuti magyar
búza-egyszikű-gyomirtása