top10places.com

Nettó Bruttó Ár Kalkulátor: Kontir Kft.- Szalagfüggöny Kalkulátor

Főoldal Letölthető katalógusok Ajánlat kérés Kapcsolat GYIK Munkáink A napsütéstől Árlista Redőny Szalagfüggöny Reluxa Roletta Napellenző Zsaluzia Télikert árnyékoló Épületfólia Nyílászáró Karbantartás az árnyékig Tekinse meg Facebook oldalunkat is Itt a kívánt szalagfüggöny tájékoztató árát tudja kiszámolni. Árajánlatkéréshez lépjen tovább az árajánlat menüponthoz, vagy kattintson a lap alján lévő linkre. Írja be a vízszintes szélességet cm Írja be a szalagfüggöny függőleges hosszát Jelölje meg a választott textilt Alap (1 950. -Ft/nm) Általános (2 850. -Ft/nm) Fényzáró (6 000. -Ft/nm) A karnis árát beszámolja a kalkulátor, szélesség szorozva 3100. -Ft/méter árral. A gombra kattintva megkapja a bruttó árat Nettó ár. -Ft Bruttó ár. -Ft TOVÁBB a Árajánlatkérés oldalra. Kontir Kft. 2730 Albertirsa, Vasút utca 3 Tel. : 20-221-8357, e-mail:

  1. BRUTTÓ - NETTÓ
  2. Nettó bruttó ár kalkulator

BRUTTÓ - NETTÓ

A kalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatja a nettóból a bruttót, vagy fordítva a bruttóból a nettót. Ezen kívül a kalkulátor megjeleníti azt a legközelebbi árat is, amely esetében az adott áfakulcs mellett a nettó és a bruttó is egész szám lesz. Kattintson a Nettó és bruttó számításról szóló cikkhez. Letölthető Számlázó program, amellyel mindez automatikus.

Nettó bruttó ár kalkulator

  • Nettó bruttó bér kalkulátor
  • Fehér éjszakák teljes film magyarul online
  • Nettó-Bruttó árkalkulátor
  • Boku no hero academia 7 rész
  • Az áRkülönbözet, A Felár, Az áFa, A Nettó éS A Bruttó Eladási áR Kiszámítása
  • Kia picanto használt

Vízszigetelés kalkulátorKalkulátorunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámíthatja, hogy a vízszigetelés mennyibe fog kerülni Önnek. Amennyiben több falvastagság (tétel) van, úgy minden új tételhez kattintson a "+ Fal hozzáadása" gombra. Amikor minden tételt felvitt, kattintson a "Számol" gombra. A megrendelhető minimális mennyiség 15 m. Ez alatti mennyiség esetén a kivitelezési díj egységesen nettó 150. 000 Ft. a mennyiségtől függetlenül. Kérdése van a kalkulátorral kapcsolatban? +36 70 647-1344 A kalkulátor ellenőrzi, hogy a szigetelés összes mennyisége meghaladta-e a 30 métert. Ha igen, akkor az előzetesen kalkulált összeg a táblázati áraknak megfelelően történik (áraink-ajánlatkérés). Amennyiben nem érte el a minimális 30 métert, úgy a kalkulátor 50 cm falvastagságig, minden falvastagságánál (0-50 cm) 11. 000 Ft/m egységárral fog számolni. Várakozási idő: a megrendelés után átlagosan 7 nap. A kivitelezés időtartama: 1 napon belül Áraink Forintban értendőek. Az árajánlat 60 naptári napig érvényes.

  1. Bluetooth mini hangszóró ár
  2. Bolognese kutya betegségei mézgásodás
  3. Üröm rákóczi utca
  4. 2019 karácsonyi trend
  5. Bali olcso repulojegy 6
  6. Index bitumenes lemez 1
  7. Mtd 600 fűkasza carburetor beállítás video
  8. Kross evado eladó
  9. Életem nagy szerelme
  10. 4 nap párizsban program pdf
  11. Dikh tv tulajdonosa en
  12. Gipszkarton profil fggesztő film
  13. Névnapi köszöntők versek
  14. Weboldal készítés árak
  15. Kossuth kifli borbás marcsi iowa
  16. Autó belső takarítás árak
jeffrey-archer-könyvek-pdf