top10places.com

Legenda Söröző Budapest: ᐅ Nyitva Tartások Legenda Sörfőzde Pub | Király Utca 78., 1068 Budapest

Viszont mindenképpen érdemes asztalt foglalni, mivel a hely szinte mindig tele van, ami szintén a hely minőségét bizonyítja. 🍺🍻 Beatrix S-Sz. Első osztályú sörök, minden igénynek és ízlésnek megfelelnek. Annak ellenére is szívesen jövök ide, hogy nem vagyok egy nagy sörivó, de finom gyümölcsös sörökben még én is találtam kedvencet, ami az áfonyás. Különösen kedves a pultos hölgy, aki mindenkire odafigyel, és igazán érti a dolgát. Adrienn MolnárA legjobb söröző. Fantasztikus kiszolgálás, isteni sörök, kutyabarát hely. :) Peter NovakPár asztalos kis hely, nagyon kedves kiszolgálással. Nagy választék sörökből, melyek kreatív fantázianevekkel vannak ellátva. A sörök ízre mindenképp különlegesebbek mint a boltban kapható kommerszek, bár ez nem azt jelenti, hogy mindegyik tetszett amit kostoltam, de ez ízlés dolga. Egyetlen negatívum, hogy téli hidegben picit hűvös volt a hely (nem vettem le a kabátot) bár ez lehet, hogy annak volt köszönhető, hogy aznap nyitott a hely az új évben és még nem sikerült rendesen felfűteni.

Legenda Sörfőzde Söröző, Budapest

Durmics TamásFigyelmes kiszolgálás teszi még élvezetesebbé az igazán kiváló, friss, zamatos söröket. Vigyázat! Kóstolása függőséget okoz 😉 Hunor DeákNagyon jó sörök Gábor PintérRendkívül figyelmes, és kedves kiszolgálás, friss, zamatos és mennyi sörök, melyek egyszerűen isteni finomak! Ha sör, akkor csak a Legenda! andi yoyokaNagyon jó kis söröző, minőségi sörökkel amikről részletes tájékoztatást kapsz ha először jársz ott még melegszendvics, ropi, csipsz és Icus aki rendkívül kedves ez manapság ritkaság! Béres EndreKedves kiszolgálás, izgalmas sörválaszték, hasznos információk a sörökről és sörpárlatokról. Barátságos, kellemes hely egy jó beüléshez. Dániel SzilágyiLegjobb sörház evör!!! A kiszolgálás, és a termékek minősége is kifogástalan! Réka KatóSok féle-fajta finom sor kapható emberi áron. Nem üvölt a zene, kényelmesen lehet beszélgetni és kedves segítőkész a kiszolgálás. Csak ajánlani tudom. Gábor KozmaSörkülönlegességet kedvelőknek kötelező. Nem nagy hely, gyakran várni kell asztalra.

Legenda Pub Óbuda Budapest vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

legenda söröző budapest budapest

Legenda Söröző - Legenda Söröző

  1. Legenda Sörfőzde Pub Budapest vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!
  2. Exatlon Hungary: nagyon komoly jutalmat kaptak a bajnokok (videó) - Liner.hu
  3. Legenda Sörfőzde Pub (Fermé maintenant) - Budapest VII. kerülete - Budapest, Budapest
  4. Intelligens halláserősítő készülék vásárlás
  5. Online autós játékok letöltése
  6. Legenda SörkertBudapest, Vezér u. 50, 1141
  7. Legenda söröző budapest 2021
  8. Legenda söröző budapest airport
  9. Legenda Sörfőzde Söröző - Budapest - Turul Gasztronómia
  10. Legenda söröző budapest live
  11. Legenda Sörfőzde Söröző, Budapest

ᐅ Nyitva tartások Legenda Sörfőzde Pub | Király utca 78., 1068 Budapest

Kedves környezet, budai árak. Mohácsi ZoltánNagyon finomak és különlegesek a sörök, a hely kezdi kinőni magát. ErikRemek kiszolgálás, finom, minőségi kézműves sörök. Remek hely egy lazább, hétvégi beülős estére a haverokkal. Károly IvánElkepesztoen finom sorok, kedves es udvarias kiszolgalas, reszletes tajekoztatas a kinalattal kapcsolatban. Lengyel GáborHatalmas választék, hangulatos hely igazi baráti kiszolgálás és hozzá szakértelem a sörökről. Kérdezd bátran a pultost! ;) Szabó GáborSzéles sör választék, ételek is vannak és nagyon kedves a kiszolgálás! Készpénzzel és kártyával is lehet fizetni. Norbert GattyánNagyon barátságos és közvetlen a kiszolgálás. Sok különleges és minőségi sör kapható. A hely kicsi. Máté Tamás ModesztóFinom kézműves sörök csapolva és üvegbe egyaránt. Kedves kiszolgálás, jó árak, nagy választék, remek sör-túra Tanka LászlóFinom sörök, hangulatos hely és a kiszolgálás zseniális! Mindenkinek szívből ajánlom! István RoskóFinom sörök, udvarias kiszolgálás. Az Irish Stout kihagyhatatlan.

Telefon: +36 20 961 6820. Legenda Bowling Club Részlet Cím: Budapest, Veres Péter út 197, Budapest, 1165. Weboldal:.

mazda-6-sport-eladó