top10places.com

Boruto 89 Rész

207 Regenerálás 再生 Saisei (lektorálás) 2021. július 11 [42. és 43. fejezet] - A Naruto még mindig bezárva van a kapszulában. Boruto és társai szembeszállnak Boro hihetetlen regeneráló képességével. Amint ismét nekilát a támadásnak, Saradát Kawaki visszatartja, akinek döntő feladata van. 208 A Momoshiki megjelenése モ モ シ キ 顕 現 Momoshiki Kengen (Momoshiki manifesztáció) 2021. július 18 [43. fejezet] - A Boro elleni harc végén felismerhetetlen Boruto jelenik meg. Két nappal később Naruto egy kórházi ágyban ébred családja körül.

  1. Boruto 39 rész magyar felirat
  2. Boruto 9 rész magyar felirat
  3. Boruto 98 rész magyar felirat
  4. Boruto 29 rész magyar felirat
  5. Boruto 80 rész magyar felirat
  6. Boruto 1.évad 89.rész Online Ingyen Nézhető | JobbMintATv.hu

Boruto 39 rész magyar felirat

A harc során rájön, hogy ellenfele csak egy báb, és hogy a bábos a stadion körül rejtőzik. Végül kiöblíti őt, és megnyeri a harcot a bábjának elhamvasztásával. Shinkinek szembe kell néznie Mitsukival, és bár ez utóbbi küzdelme során nehézségekbe ütközik, végül győz, ha elhagyja ellenfelét. 61 Shinki, a reszelők kezelője 砂 鉄 使 い ・ シ ン キ Satetsu tsukai ・ Shinki (Iron Sand User Shinki felhasználója) 2018. június 7 [4. és 5. fejezet] - A torna döntője Boruto, Sarada és Shinki között zajlik. Shinki könnyen megszabadul a fiatal Uchihától, ám Boruto a csuklóján lévő "ninja fegyvert" használva győzi le Kakashi "Purple Flash" technikájával. De Naruto rájön, hogy fia a bajnokság kezdete óta csalt ezzel a ninja-műtárggyal. Csalódottan úgy dönt, hogy kizárja a fiát. Katasuke azért érkezik, hogy népszerűsítse találmányát a nyilvánosság előtt, sőt elismeri, hogy manipulálta Borutót. 62 A Ôtsutsuki támadás! 筒 木 、 襲来 !! Ōtsutsuki, shūrai!! (Ôtsutsuki, invázió!! ) 2018. június 14 [5. fejezet] - A Ôtsutsuki klán két tagja, Momoshiki és Kinshiki él ezzel az alkalommal, hogy megtámadja Konohát és visszaszerezze a csakra gyümölcsét, más szóval Kyûbi Naruto-ba zárt erejét.

Ninjutsu csata, lányok fiúk ellen! 対 抗 忍術 合 戦 !! Danjo taikō ninjutsu gassen!! (A nemek ninjutsu csatája!! ) 2017. április 26 [Római 1. kötet] - Az Akadémián a lányok azzal vádolják a fiúkat, hogy gyermekesek és elviselhetetlenek. Sarada és Boruto, hasonló korú apjukhoz hasonlóan, utálják egymást. Tanáruk, Shino Aburame versenyt szervez, ahol tanítványainak, a lányoknak a fiúkkal szemben versenyezniük kell technikájukkal és csapatszellemükkel. A Titokzatos Új Diák 謎 の 転 校 生… !! Nazo no tenkōsei...!! (A titokzatos diáktranszfer...!! ) 2017. május 3 [Római 1. kötet] - Új és meglehetősen titokzatos hallgató csatlakozik az Akadémiához: Mitsuki, Oto faluból. Úgy néz ki, mintha barátkozni akarna Borutóval, és gyorsan eltalálták. Edzésharcok után megmutatja a meglepő erejét, és uralja Iwabê-t, aki azonban taijutsu és ninjutsu legjobbja. Az utolsó lecke 最後 の 授業… !! Saigo no jugyō…!! (Az utolsó lecke...!! ) 2017. május 10 [Római 1. kötet] - Az előző napi események után Shino, aki bűnösnek érezte magát, megszállottnak találja magát, és megbeszélést folytat Borutóval, Shikadai-val és Mitsukival, hogy megölje őket.

Boruto 9 rész magyar felirat

Borutót, aki el akarja menni az apjához, hogy megtörje az arcát, utóbbi riválisa megakadályozza. A fiatal férfi azt kéri tőle, hogy legyen az ura, de Sasuke nem hajlandó, mert Naruto fia nem uralja az "örvénylő gömböt". Boruto Konoha-Maruhoz megy, és megkéri, hogy tanítsa meg neki a technikát. 55 Ninja tudományos fegyver 科学 忍 具 Kagaku ningu (tudományos ninja eszköz) 2018. április 25 [2. fejezet] - Amikor a középosztály választási vizsga közeledik, Boruto arra kéri Sasuke-ot, új mesterét, hogy meséljen apja gyengeségéről. Magas helyeken Naruto, Shikamaru és Kakashi megértik, hogy a Fehér Zetsu közelmúltbeli tevékenysége jelzi a veszélyt. 56 A riválisok összegyűjtése! イ バ ル 、 集結 !! Raibaru, shūketsu!! (Riválisok, rally!! ) 2018. május 3 [3. fejezet] - A középosztálybeli válogató vizsga Konoha öt nagy falujának csapatait gyűjti össze. Ennek az eseménynek az alkalmából Boruto megfogadta, hogy apját elhallgatja. Ha kellett, még a Katasuke által kitalált ninja-eszközt is az ujjába rejtette. 57 Miért nem veszíthetünk 負 け ら れ な い 理由 Készítsen rarenai riyū (az ok, hogy ne legyőzzön) 2018. május 10 [3. és 4. fejezet] - Végül megérkezett Konohába, Gaara elárulja Kage társainak, hogy az utazás során a Ôtsutsuki klán titokzatos tagja támadta meg.

突 、 コ ク ヨ ウ !! Gekitotsu, Kokuyō!! (Sokk, Kokuyō!! ) 89 A vágy, hogy végig menjek 貫 ​​く 心 Tsuranuku kokoro (kitartó szív) 2019. január 13 90 Mitsuki és Sekiei ミ ツ キ と セ キ エ イ Mitsuki - Sekiei (Mitsuki és Sekiei) 2019. január 20 91 Onoki akarata オ オ ノ キ の 意志 Ōnoki no ishi (Onoki akarata) 2019. január 27 92 Egy új napilap 新 し い 日常 Atarashī nichijō (Új Napilap) 2019. február 3 Megjegyzés: Ez az epizód bezárja a "Mitsuki eltűnése" ívkitöltőt. 93. Családi nap 親子 の 日 Oyako no hi (szülői és gyermeknap) 2019. február 10 [Roman Naruto, Új történet: Szülő és gyermek napja - 1. fejezet] - Megjegyzés: Ez az epizód kezdi az azonos nevű regényből adaptált "Naruto, új történet: Szülő és gyermek napja" ívtöltést. 94. A legnagyobb evők versenye て ん こ 盛 り !! 大 食 い バ ト ル Tenkomori!! Ōgui batoru ( Halom étel!! Falánk csata) 2019. február 17 [Roman Naruto, Új történet: Szülő és gyermek napja - 3. fejezet] - 95 Apa és lánya művelet 娘 と イ チ ャ イ チ ャ 大作 戦 Musume - Icha Icha dai sakusen (lány és nagy flörtölési stratégia) 2019. február 24 [Naruto regény, Új történet: Szülő és gyermek napja - 4. fejezet] - Megjegyzés: Ez az epizód bezárja az azonos nevű regényből adaptált "Naruto, új történet: Szülő és gyermek napja" ívtöltőt.

Boruto 98 rész magyar felirat

Az epizódok félkitöltője azonos színnel (narancssárga) van kiemelve. Epizódok listája 1. évad Sugárzott Japánban, innen: 2017. április 5mint szeptember 27-, 2017-ben a TV Tokyo, benne 26 epizód. N o Francia cím Japán cím Dátum 1 re diffúzió Kanji Rōmaji Boruto Uzumaki! ず ま き ボ ル ト !! Uzumaki Boruto!! (Boruto Uzumaki!! ) [1. fejezet, 1–3. Oldal (előretekintés) + Római 1. kötet] - A cselekmény egy áttekintéssel kezdődik, amelyben Boruto Uzumaki szerepel Kawaki ellen, aki kijelenti, hogy a nindzsák korszaka véget ért. A harc hamarosan kezdődik. Vissza a jelenbe Boruto, Naruto Uzumaki és Hinata Hyûga fia, belép a Konoha Ninja Akadémiára. Megismerkedik Denki Kaminarimonnal, egy vele egyidős fiúval, akit más fiatalok kicsikarnak és apja, egy nagyon gazdag egykori ninja folyamatosan lekicsinyli. Boruto megmenti az ütőktől, és azt tanácsolja neki, álljon fel az apjával. Boruto mellett Denki ezt követően modellnek veszi, hogy érvényesüljön és ninja legyen. Megjegyzés: Ez az epizód kezdődik a "Boruto: Naruto nemzedékek regény" töltőanyag ívet, hogy kizárólag az anime és a regények kötetek 1., 2. és 3.

  • Yu-Gi-Oh DM 180.rész magyar felirattal - evad. évad epizod. rész - Yu-Gi-Oh! Duel Monsters részek ingyen, online letöltés nélkül
  • Boruto 29 rész magyar felirat
  • Beer burger bbq fesztivál
  • Mindennapi arcápolás. Milyen termékeket használsz?
  • Boruto 1.évad 89.rész Online Ingyen Nézhető | JobbMintATv.hu

Boruto 29 rész magyar felirat

villa. 1730: G(ene)ral(i)s szállására ganéj hányó lapátért villáért Den. 12 [Kv; Szám. 56/XIX. 9]. ganéhordás trágyahordás; căratul băligarului/. csollyuk hogy ã megh irt Aszony Hazára erő- szakosson reá menni... ött napokig is rajtűnk [Borbánd AF; Eszt-Mk. Vall. 189J.... Masikat Zakachoknak, meza-. lemnek jóakaró embere; én ekkor voltam szinte egyik climacteriában, s forgék ily szerencsén, az mint azután is minden hetedik esztendő nékem igen nagy... ja: 1984-1986. évi kötet / az anyag gyűjtést végezte Hargitai Gáborné,... Marjanovic a Forumban: anyagi tá... Ajánlott olvasmányok az 5-6. osztá. II]. péntek. ſn 1. vineri; Freitag. 1570: mely fogoly Wy varba vagion... ertem azt is hogy... penzen vöt Jobbaginkis vad(na)k... ezeketis Felesegemmel. ÖSSZEFOGLALÁS: A szerző, aki orvosként maga is részt vett az első magyar... gyar kozmonauta – csakúgy, mint elődje Farkas Bertalan –. Az -i képzős szárm. egyes erdélyi nyj-okra a régiségben és ma is... primului el m;nt de compunere; mit Verdoppe-... kára is ugyanazé lesz.

Boruto meggyőződik arról, hogy a Byakugan felébredt benne. Naruto és Hinata, kissé kételkedve a verziójában, úgy döntenek, hogy elviszik nagyapjához, Hiashi Hyûgához. Önbiztos 自 分 の 証明 Jibun no shōmei (önbiztos) 2017. május 31 [Regény 2. kötet] - Hanabi Hyûga önként jelentkezik, hogy valódi harcban tesztelje Borutót, és megnézze, felébresztette-e a Byakugant. Borutó vereség után Boruto nem ébresztette fel a Byakugant, ahogy remélte. Miután Hanabi kissé felvidítja, Naruto és Hiashi csevegnek, és tudják, hogy bár nem ő a Byakugan, valóban van valami, mivel Boruto nem hazug. Később Boruto keresztezi az utat kedvenc filmje hősével, de rájön, hogy gonosz aura övezi, Sarada segítségével duóharc következik. A szellemvadászat zajlik!! ー ス ト 事件 、 捜 査 開始 !! Gōsuto jiken, sōsa kaishi!! (A fantomesemény, a vizsgálat megkezdődik!! ) 2017. június 7 [Regény 2. kötet] - Boruto, Shikadai és Mitsuki kihagyja az osztályt, és Konohában tölti a napot, hogy nézőket keressen, de gyorsan beleakadnak a zsákba.

Boruto 80 rész magyar felirat

boruto 29 rész magyar felirat

191 A kóbor kutya 野 良 犬 Norainu (kóbor kutya) 2021. március 21 A kutatóközpont elől menekülve Kawaki kétségbeesetten keresi az ételt, hogy megújítsa sérült karját. Ryûtan utcáin egy kóbor kutyával találkozik, aki szintén éhes. 192 A múlt 過去 Kako (múlt) 2021. március 28 [26. fejezet] - Egy konohai kórházi ágyon Kawaki visszaemlékezik szörnyű gyermekkorára: a nehéz napok favágásra, az étkezés nélküli esték egy részeg apa mellett... Egészen addig a felejthetetlen éjszakáig, amikor furcsa látogató kopog az ajtón. 193 Ugyanazon tető alatt 同 Octobers Dōkyo (együtt élni) [26. fejezet] - Az öt Kage sürgősségi tanácsa során Katasuke beszámol a fiatal Kawaki hatalmáról. Ezután Naruto bejelenti azt az akaratát, hogy ne börtönözze be a tinédzsert, amikor kiszabadul a kórházból. 194 Az Uzumaki család う ず ま き 家 Uzumaki-ka (Uzumaki család) 2021. április 11 [27. fejezet] - Az Uzumakihoz való csatlakozása óta Kawaki nem mutat mást, mint bizalmatlanságot és agressziót. Boruto ennek ellenére bizonyos kíváncsiságot érez a másik Kmama birtokos iránt.

Boruto 1.évad 89.rész Online Ingyen Nézhető | JobbMintATv.hu

68 Chôchô Super Kiss módja! チ ョ ウ チ ョ ウ キ ス モ ー ー !! !! Chō Chōchō kisu mōdo!! (Super Chôchô csók mód!! ) 2018. augusztus 9 A színésznő távozása után Chôchót választják a helyére. 69 Chôchô szuper viharos szerelmei! チ ョ ウ チ ョ ウ 恋 騒 動 !! Chō Chōchō koi sōdō!! (A Super Chôchô felbosszantotta a szerelmet!! ) 2018. augusztus 16 A fenyegetést semlegesítik, és Chôchô rájön, hogy összetörése túl gyors lehetett. Megjegyzés: Ez az epizód bezárja a "Chôchô" kisebb kitöltõívet. 70 A stresszen túl 緊張 の 向 こ う 側 Kinchō no mukō-gawa (A stresszen túl) 2018. augusztus 23 71. A legnehezebb kő a világon 世界 で 一番 固 い 石 Sekai de ichiban katai ishi (A legnehezebb kő a világon) 2018. augusztus 30 Naruto részt vesz az Öt Kage Tanácsban. Boruto elgondolkodott azon a rejtvényen, amelyet apja adott neki: "Mi a legnehezebb kő a világon? " ". Mitsuki és Sarada mellett hirtelen találkoznak az öreg Ônokival, aki "kerüli" az Öt Kage tanácsát. Megjegyzés: Ez az epizód kezdi a "Mitsuki eltűnése" ívtöltést. 72 Mitsuki akarata ミ ツ キ の 意志 Mitsuki no ishi (Mitsuki akarata) 2018. szeptember 6 A Kage tanácsát követve Konoha falu főkapujánál két őrt rejtélyes támadók támadnak meg.

boruto 89 rész magyar felirattal boruto 83 rész magyar felirat
búza-egyszikű-gyomirtása