top10places.com

Brit Ezüst Tabby Cica

Ezt a funkciót javítottuk köszönhetően egy nagy szám a fajta kialakulásában felhasznált genetikai anyag, természetes eredete, valamint gondos szelekciós munka. Így amikor 1970-ben az egyik alomban olyan súlyos betegséget fedeztek fel, mint a hemofília, minden olyan tenyészállatot ellenőriztek, amely e betegség hordozója lehet. Kizárták őket a további tenyésztési programokból. A kutatás eredményeként sikerült kideríteni, hogy a brit rövidszőrű vonalai kétféle vért tartalmaznak - A és B. Ennek ismerete segít a tenyésztőknek elkerülni a macskák vérbetegségeit. A brit cicák meglehetősen nagynak születnek. Ahogy felnőnek, nagyon energikussá válnak. Az átlagos alom 4-5 cicából áll. A szülés többnyire eseménytelen. Az anyák megható törődést tanúsítanak babáik iránt, és szó szerint egyetlen lépést sem hagynak bennük. A cicák körülbelül 1 hetes korukban nyitják ki a szemüket. Három hetes korukban kezdenek folyékony táplálékkal táplá egy füstös macskát nézünk, az a benyomásunk támadhat, hogy színe teljesen egységes.

Movie

  • Brit macskák cirmos színe (18 fotó): ezüst és márvány, kék és barna, brindle és más típusú színek leírása
  • Grace klinika meredith halála
  • Brit ezüst tabby cia.gov
  • Export import magyarországon árakkal
  • Brit ezüst tabby cica wife
  • Brit ezüst tabby cica 3
  • Zalaegerszeg munkaügyi központ

A füstös színek mintás színes adatok jelek utasítani. Dohányzás brit Photo Gallery A galéria funkciók kép Brit fekete színű füst, csokoládé füst, kék füst, krémes füst. Itt látható képek a füstös brit kiscicák és felnőtt macskák és kutyák. Kapcsolódó cikkek Brit macskák Története a származási brit macskák - Tenyészet brit macska ritka színek - ritka szín Ragamaffi fajtastandard, fotók macskák, leírás, képességgel, óvoda

Pictures

Oroszországban egy brit macska átlagos ára 300-400 dollár. Egy elit termelőktől származó tenyészállat körülbelül 500 dollárba kerül. Az oldalsó rajzoknak szimmetrikusnak kell lenniük. A test alsó részén egy dupla gombsor fut végig. A fehér foltok jelenléte a színben elfogadhatatlan. A klasszikus cirmos szeme sötétnarancs vagy réz legyen. A brindle cirmos sűrű, éles minta keskeny ilyen macskák mancsait egyenletesen elosztott csíkokkal borítják vékony gyűrűkkel, amelyek a tetején mintázattá válnak a testen. A farka is csíkos. A "nyakláncok" a nyak körül olyanok, mint a láncok. Csakúgy, mint a klasszikus cirmos, a brindle homlokán egy "m" betűre emlékeztető jel található. A vonalak a fejtől a vállakig ereszkednek, amelyek a háton nyereg alakban húzóskeny vonalak futnak körbe az egész testet. A szín hátránya a fehér foltok jelenléte a szőrzeten. A brindle macskák szeme réz vagy sötét narancssárga. A foltos cirmosra gyakori és sötét foltok jellemzőek, amelyeknek világosabb háttér előtt jól láthatónak kell lenniük.

A tartalom Jellemzők Motley Color Elements faj Karakterjellemzők Egy hatalmas számú ember szerte a világon megkapja a háziállatukat. Egy ilyen fajta, mint egy brit macska kölykök nagyon népszerűek a szokatlan cirmos színük miatt. Ezt a fajtát gondos keresztezéssel és szelekcióval tenyésztették. A tabby kifejezést mintás színezésnek nevezik. Nagyon szokatlan megjelenés cica cirmos színnel. Számos különböző fajtájú macska van cirmos színekkel, és a listájuk brit macská a fajtát számos különböző szín jellemzi. Soha nem lesz két fajta azonos képviselője, mindegyik egyedi. Ha ennek a fajtának a macskája megjelent a házban, minden esetben az állat eredetének kérdése és színe lesz sör. A gyapjú szimmetrikus foltjai egyértelmű vonalakkal rendelkeznek, amelyek megkülönböztető kontraszt díszek. Az ősök, akik ezt a színezést átadták a mai macskáknak, élőben éltek Indiában, Kazahsztánban és Afrikában. A sok szín ellenére ez a szín a legritkább, hihetetlen fényereje és kontrasztja. Fontolja meg, hogy melyek a színtábla elemei és jellemzőllemző jellemzője az állat sajátos mintájának jelenléte az "M" betű formájában, ezt a mintát "skarab jelnek" is nevezik.

Trices

Ezekben a csoportokban foglalkozunk tovább: kék; monokróm és füstös; Color Point; ezüst és arany árnyalatú; teknősbékahéjú macskák; Pletykázó vénasszony; Belokor, Particolors, Harlequin, Van. Kék sima Az ehhez a fajtához tartozó macskáknak a Scottish Foldhoz való nagy hasonlósága miatt főleg azok gondolják, akik állatot szeretnének, hogy a színnek kéknek kell lennie. Ezt a színt valóban egyfajta szabványként ismerik el. Elég gyakran bent köznyelvi beszéd klasszikusnak nevezik. Az ilyen britek szőrzete többnyire egyszólamú, és nincs világos színű boholya. Az állatbőr azonban mindig kék A szakemberek számára nagyon értékes a gyapjú világos árnyalata ráadásul cica korában lehet valamiféle mintázat, de az életkorral szükségszerűen eltűnik. Mítoszok és cáfolataik Bár a brit macskák színeiről készült fényképek és leírások könnyen megtalálhatók mind az interneten, mind a szaklapok oldalain, sokan gyakran tévednek a gondolataikban. Például a legtöbb macskaszerető úgy gondolja, hogy egy ebbe a kategóriába tartozó brit macska élénk narancssárga szemekkel születik.

A chintz színét egyenletesen eloszló fekete és vörös foltok jellemzik fehér alapon. A szabvány előírja, hogy az állat koronáján, fülén, orcáján, farkán, hátán és az oldalak egy részén háromszínű foltok legyenek. A színeknek élesnek és ragyogónak kell lenniük, a foltoknak pedig jól láthatónak kell lenniük. Piros foltokon enyhe cirmos minta megengedett. Az ilyen színű macskák orra és mancspárnája rózsaszín és/vagy fekete, a szeme arany vagy réz színű. A hátrányok a kiegyensúlyozatlan színek és a monokromatikus mancsok. A Van chintz fehér színű, fekete és piros foltokkal a macska fején, farkán és mancsain. Egy vagy két kis folt megengedett a testen. A szemnek aranynak vagy réznek kell híg kalikó - fehér színű, kék és krémes területekkel az állat fején, farkán és mancsain. A hígított chintz egyenletesen eloszlatott krémet és fekete foltokat kombinál fehér alapon. A háromszínű foltok takarják a macska fejének tetejét, fülét, arcát, farkát, hátát és egy részét. A krémfoltokon enyhe cirmos minta megengedett.

For sale

A szemek élénkzöldek. A szem körüli perem és az orr színe, valamint a mancspárnák a kabát hegyére festett spray színére vannak festve. Aranysárga A csincsilla második típusa a brit macskák aranyszínén alapul. Ez valóban a legcsodálatosabb szín ebben a fajtában. Túlzás nélkül mondjuk: ilyen színű brittel találkozni ritkaság. Végtére is, nem olyan egyszerű elérni az aljszőrzet meleg sárgabarack színét, egy csipetnyi szürke nélkül, ami házasságnak számít. Az aljszőrzet tónusa kivételesen aranysárga, fényes és gazdag legyen. A szemek zöldek, a kabát hegyéhez igazodó vonásokkal. Orrbőr és mancspárnák sötét vagy fekete. Kiscicák színe ezüst ill arany csincsilla csak akkor szerezhető be, ha mindkét szülőnek ez a színe van. Itt van talán a brit macskák összes fő színe, amely elterjedt a világon. Vannak olyan színkeverékek is, amelyek nagyon lenyűgözőnek tűnnek, de a szakértők nem ismerik el, és házasságnak minősülnek. De ettől házi kedvenc nem lesz kevésbé szeretve, ugye?

Szem narancs, borostyán, réémszín- A szőrzet egyenletes, világos krémszínű legyen, lehetőleg leopárdjegyek nélkül. Az ilyen jelek leggyakrabban a forró évszakban és a vedlés során észrevehetők. Szem borostyán, narancs, ré színű - A kabát egyenletes lilásszürke színű, rózsaszínes árnyalattal. Szem borostyán, narancs, réz. fehér szín- brit rövidszőrű macskák fehér szín három fajtája van: narancssárga és kék szemű, furcsa szemű. Fehér cica vásárlásakor szem előtt kell tartani, hogy 12-18 hónapig a szín még nem alakult ki teljesen. A törzskönyvben kék felmenőkkel rendelkező fehér cicák feje halványkék, míg a fekete felmenőkkel rendelkező cicák fekete jelzéssel rendelkeznek. Az életkor előrehaladtával a szőrzet tiszta fehér lesz. A szőrszálak legyenek egyenletesen festettek, tiszták, fényes fehérek, sárgás mentesek. A szemek sötét narancssárga, réz színűek, a furcsa szeműeknél - az egyik szem narancssárga, a másik kék. A kék szemű fehér macskák süketek ínes kétszínű- Ezeknél a macskáknál a szőrzetben világosan elhatárolódnak a fehér és a skótokban előforduló egyéb színű foltok.

rólunk-szól-3-évad