top10places.com

Varga Gyógygomba Vesére: Galagonyás Teakeverék (A Vérnyomás Barátja) Györgytea (Gyuri Bácsi) 50 Gr - Teakeverékek - Gyuri Bácsi Teái (Györgytea) - Termékeink - Biobolt Pápa, Cbd Olaj, Gluténmentes, Paleo, Varga Gyógygomba, Gyuri Bácsi, Dr Lenkei

50 ml-es csepp, Bálint Cseppek termék húgyúti megbetegedések kezeléséhez. Bálint cseppek Kőtörőfű csepp 50ml 2735 Ft/db Egységár: 54, 70 Ft/ml Kőtörőfű és málnalevél alkoholos oldata, étrend-kiegészítő készítmény. 50 ml-es cseppek; Bálint cseppek termék a vese és a húgyutak egészségéért. Bálint cseppek Lenmagolaj 50ml 2175 Ft/db Egységár: 43, 50 Ft/ml A len nagyon régóta áll az ember szolgálatában ahhoz, hogy megismerjük a gyógyértékét. 50 ml-es csepp, Bálint Cseppek termék epekő, vesekő, húgyhólyag-kő és homok hajtásához. Bálint cseppek Mezei zsurló cseppek 30ml 2250 Ft/db Egységár: 75 Ft/ml Remek gyógynövénye a vértisztító kúráknak, alkalmazható vizelethajtóként, vesemedence gyulladás esetén, és hólyagbántalmaknál. 30 ml-es cseppek; Bálint cseppek termék a vese működésének támogatásához. Bálint cseppek Tőzegáfonya csepp 50ml 2700 Ft/db Egységár: 54 Ft/ml A tőzegáfonyát gyakorta ajánlják, mint a húgyúti fertőzések, felfázások elleni hatékony ellenszert. 50 ml-es csepp; Bálint Cseppek termék a hugyutak egészuségéért.

  1. Life Spirit BIO Cordyceps sinensis (Kínai hernyógomba) folyékony kivonat 250 ml | 18.900 Ft | Folyékony gombakivonatok | Vitalitás Webáruház
  2. A cordyceps gyógygomba szerepe vesebetegségben | Húgyutak | DrTihanyi.com
  3. Varga gyógygomba venere.com

Life Spirit BIO Cordyceps sinensis (Kínai hernyógomba) folyékony kivonat 250 ml | 18.900 Ft | Folyékony gombakivonatok | Vitalitás Webáruház

  • Apolló mozi műsor debrecen
  • Wish magyar oldal
  • Porsche configurator magyar new
  • Mérnöki díjszabás 2012 relatif
  • A hipernatrémia és a hiponatrémia a nátrium-egyensúlyhiány okai és kockázatai Live Science
  • Debreceni egyetem adószám 1
  • Körömvirág bőrregeneráló balzsam
  • Varga gyógygomba vezere.com
  • BioCo Cordyceps 400 Hernyógomba kivonat tabletta - 90db - BioBolt.eu webáruház
  • A cordyceps gyógygomba szerepe vesebetegségben | Húgyutak | DrTihanyi.com
  • Eladó családi ház - IV. kerület, Újpest #32334029

A cordyceps gyógygomba szerepe vesebetegségben | Húgyutak | DrTihanyi.com

Különösen a koszorúér tisztításában jeleskedik, és van egy nagyon fontos tulajdonsága: a szív és az erek izmait rugalmasan tartja, hogy a vér nyomásának megfelelően tágulhassanak-szűkülhessenek. Ez utóbbi tulajdonsága segít megelőzni a szívinfarktust, a szívizomelhalást és az agyvérzést, mert ha a szív és az agyi kiserek rugalmasak, nem halnak el, és nem pattannak el. Nincs ennél a növénynél jobb őrzője szívünknek, érrendszerünknek. A pásztortáska vérnyomás-szabályozó hatású, vérkeringés-javító, értisztító hatású gyógynövény. A mezei zsurló hatékonyan segíti a veseműködést, csökkenti a vérnyomást. A mezei zsurló veseműködés-fokozó hatása azért nagyon fontos ebben a teakeverékben, mert a magas vérnyomás esetenként veseproblémákkal is párosul. A cukorbetegeknek fokozottan ügyelniük kell érrendszerük jó állapotára, mert a vér magas cukortartalma miatt az erek falán ún. plakkok alakulnak ki, amelyek a véráram útját akadályozzák, így a rossz vérellátás miatt sérülnek a sejtek, kevesebb oxigén jut a szervekhez.

varga gyogygomba vezere

Varga gyógygomba venere.com

Latin név: Cordyceps sinensis, japán név: tochukaso 4-11 cm nagyságú élősködő gombafaj, mely rovarok lárváiban fejlődik ki. Kínában a 3000 m magasság feletti hegyek hideg és havas mocsaraiban honos. A hagyományos kínai gyógyászatban 2000 éve ismerik és alkalmazzák. Mivel a gomba rendkívül ritka, ezért az ősi Kínában csak a császár udvarában használták. Az elkészítése is különleges volt, kacsák gyomrába töltötték, az állatokat azután megsütöttek, a gombát eltávolították, a kacsát pedig 8-10 napig fogyasztották napi 2 alkalommal. Használták általános immunerősítőként hosszú betegség utáni felépüléshez, neuraszténia, tüdő és vese problémák kezelésére. A nyugati orvostudomány az utóbbi időben kezdett el vele foglalkozni. A gomba, illetve a belőle kivont hatóanyagok (bioaktív vegyületek: cordyceptin, adenosin, aminosavak: uracil, uridin, adenin, adenosin, stb. anti-tumor fehérjék: CO-N, SN-C és CO-1) hatásosnak bizonyultak cukorbetegség, AIDS, lupus, bronchitis, rák, COPD, asztma, arrhythmia, krónikus szívelégtelenség, májzsugorodás, lábadozás, szexuális diszfunciók esetén.

A klasszikusnak számító szénhidrátokban szegény és fehérjében gazdag diéta állatkísérletekben érelmeszesedést idézett elő és csökkentette az érfalakat kijavító őssejtek mennyiségét és minőségét. A fogyókúra gyulladást okozott és megnövelte a szívbetegség kockázatát. A kísérlet rávilágított arra, hogy a szervezet vérkeringésben lévő saját őssejtjeinek "karbantartása" lehet az optimális megoldása a túlsúly okozta egészségügyi katasztrófának. A további testsúlygyarapodás megakadályozása, ill. a testsúly megtartása mérsékelt és kiegyensúlyozott diétával emellett gyakran célravezetőbb lehet. Ha a vérkeringésben lévő őssejtek (EPC) épek és megfelelő mennyiségben vannak jelen, akkor azok kijavítják az érfalakban keletkező hibákat. A probléma éppen abból keletkezik, hogy a szív és érrendszer betegségeit előidéző rizikófaktorok mindegyike (pl. dohányzás, magas cukorszint, túlsúly, magas vérnyomás, koleszterin LDL stb. ) tönkreteszi a szervezetet regeneráló vérkeringésben lévő őssejtek működőképességét.

Az alternatív medicina előszeretettel alkalmazza a cordyceps sinensis gyógygomba kivonatot a krónikus vesebetegségben szenvedő páciensek gyógyítására. Egy kínai kutatócsoport azt vizsgálta, hogy milyen szerepe lehet a cordyceps gyógygombának a vesebetegségekre. A cordyceps sinensis vagy magyarul hernyógomba (dong chong xia cao) az egyik legnépszerűbb természetes összetevő a tradicionális kínai orvoslásban, melyet többek között a krónikus vesebetegségben szenvedő páciensek kiegészítő kezelésére alkalmaznak. A kutatók összesen 22 tanulmány 1746 résztvevőjének adatait elemezték és azt találták, hogy azoknál a krónikus vesebetegeknél, akik nem részesültek dialízisben, a cordyceps kivonat szignifikánsan csökkentette a szérum kreatinin szintet, javította a veseműködést és csökkentette a vizelet fehérjetartalmát. A kutatócsoport véleménye szerint a cordyceps gyógygomba kivonat tehát ígéretes lehet a krónikus vesebetegek gyógyításában, mint kiegészítő terápia, azonban az egyértelmű következtetések levonásához még további vizsgálatok szükségesek.

varga gyogygomba vesére
búza-egyszikű-gyomirtása