top10places.com

Robitussin Szirup Száraz Köhögésre

A Robitussin Antitussicum köhögéscsillapító szirup 100ml tájékoztatója Köhögéscsillapító, enyhíti a makacs száraz köhögést. Nincs fájdalomcsillapító hatása, de enyhe nyugtató hatású. Robitussin Antitussicum szirup dextrometorfán Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót! Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a gyógyszer körültekintő alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet! További információkért vagy tanácsért forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez! Sürgősen keresse fel orvosát, ha tünetei 7 napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak! Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét! A betegtájékoztató tartalma: Milyen típusú gyógyszer a Robitussin Antitussicum szirup és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Házilag

  • Alpokalja Panzió Étterem Kft. céginfo, cégkivonat - OPTEN
  • Varga gyógygomba autizmus spektrum zavar
  • Ping pong ütések
  • Robitussin szirup száraz köhögésre a youtube
  • Robitussin szirup száraz köhögésre gyógytea
  • Angol tv sorozatok hu
  • Robitussin szirup száraz köhögésre d
  • Konyhai falburkoló panelek – Fantáziadús konyhatervezés | Konyhabútor ötletek a Konyhaszakértő Kft.-től
  • Mike és dave esküvőhöz csajt keres teljes
  • Robitussin szirup száraz köhögésre children
  • Magyar férfi teniszezők

ROBITUSSIN ANTITUSSICUM szirup 100 ml - PATIKA24 Gyógyszertá

robitussin szirup száraz köhögésre a z

Gyereknek

robitussin szirup száraz köhögésre gel

Szirup

monoaminoxidáz-gátlók (MAO-gátló), az ún. szelektív szerotonin-visszavétel gátlók (SSRI) csoportjába tartozó vagy egyéb gyógyszert szed depresszió ellen, pszichiátriai- vagy érzelmi zavarok, esetleg Parkinson-kór kezelésére, vagy ezek szedését két hétnél rövidebb ideje fejezte be. Amennyiben bizonytalan, hogy gyógyszere a felsoroltak közé tartozik-e, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert. · 6 éves életkor gyelmeztetések és óvintézkedésekA Robitussin Antitussicum szedése előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, ha · dohányzáshoz vagy krónikus tüdőbetegséghez (pl. asztma vagy tüdőtágulat) társult krónikus köhögésben szenved. · ha légzéselégtelenségben vagy májbetegségben abba a gyógyszer szedését és forduljon orvoshoz, ha köhögése 7 napnál tovább húzódik, esetleg a köhögés visszatér, illetve amennyiben a köhögés lázzal, kiütéssel vagy nem múló fejfájással társul. Ezek súlyos betegség tünetei lehetnek. A javasolt adagot nem szabad túlléyéb gyógyszerek és a Robitussin AntitussicumFeltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereirő szedje ezt a gyógyszert, ha az ún.

6 1. A GYÓGYSZER NEVE Robitussin Antitussicum szirup 2. MINŐSÉGI ÉS MENNYISÉGI ÖSSZETÉTEL Hatóanyag: 7, 50 mg dextrometorfán-hidrobromid (5, 86 mg dextrometorfán) 5 ml szirupban. Ismert hatású segédanyagok: 1454 mg 70%-os szorbit-szirup (E420), 242 mg maltit-szirup (E965), 103 mg 96%-os etanol és 0, 165 mg amarant (E123) 5 ml szirupban. A segédanyagok teljes listáját lásd a 6. 1 pontban. 3. GYÓGYSZERFORMA Szirup: tiszta, piros, kissé viszkózus, jellemzően cseresznye illatú és ízű oldat szájon át történő alkalmazásra. 4. KLINIKAI JELLEMZŐK 4. 1 Terápiás javallatok Makacs, száraz, irritatív köhögés enyhítésére. A Robitussin Antitussicum felnőttek és 6 évnél idősebb gyermekek számára javallott. 2 Adagolás és alkalmazás Adagolás Felnőtteknek és 12 éves vagy idősebb serdülőknek: 7, 5 ml 4 óránként. Gyermekek Gyermekeknek 6-12 év között: 5 ml 4 óránként. A Robitussin Antitussicum alkalmazása ellenjavallt 6 évnél fiatalabb gyermekeknél (lásd 4. 3 pont). Az adagok túllépése nem ajánlott! Az alkalmazás módja Szájon át alkalmazandó.

kard-által-vész