top10places.com

Disqus 444 Hu – A Kommentelők Lázadása − A 444 Küzdelme A Nem Megfelelő Véleményekkel - Mandiner Blog

Nem meglepő, hogy a topkommentek 38, 8%-a (64 db) valószínűtlenül gyorsan, a cikk megjelenése utáni első 5 percben érkezik, míg további 44, 8% (74 db) az azt követő negyed órában. A topkommentek 10, 3%-ára 20 és 60 perc közötti időt kell várni, és mindössze 6, 1% kerül ki az egy óránál később érkezettek közül – ezek általában a fontosabb, később is referenciapontnak számító cikkek alatt találhatók. A kontextusra való reflexió Bár a hipotézisem az volt, hogy a hozzászólók magas arányban reflektálnak a cikk minőségére, a cikk írójára, magára a, a kommentszekcióra vagy annak egyes tagjaira, a 17%-os eredmény nem vagy csak részben igazolta a feltevést. Persze fontos kiemelni, hogy a kutatás a topkommentekkel foglalkozik, így általánosságban az arány lehet magasabb, továbbá csak a konkrét reflexiót vettem figyelembe, tehát ha például a kommentelő idézett a cikkből egy mondatot, és arra reagált, azt kizárólag akkor tekintettem a kontextusra való reflexiónak, ha a mondat nyelvi megfogalmazása vagy a cikkírónak a mondatból leszűrhető véleménye volt a hozzászólás tárgya.

444. oldal #6: Így húz a mélybe a kozmikus borzalom – hirolvaso.com

Mondatvégi írásjelek használata Utolsó szempontként azt vizsgáltam meg, többségében milyen mondatvégi írásjelek használata jellemző a topkommentekben. Amennyiben egy hozzászólásban több fajta is előfordult, egyrészt a többségi elvet vettem figyelembe, másrészt az utolsó mondatvégi írásjelet – a hozzászólás kifutását. Bizonytalan esetekben a ponttal szemben a kérdőjelet, a felkiáltójelet és a hármaspontot helyeztem előnybe, hiszen ezek általában erősebb érzelmi töltetet sugallnak, de ilyen bizonytalan eset csupán négyszer-ötször fordult elő a 150 alkalomból. Az eredmény nem különösebben meglepő, hacsak az nem, hogy a topkommentek mindössze 11, 3%-ában van elhagyva a mondatvégi írásjel. A hozzászólások többségében (54%) a pont használata a domináns, a második legtöbbször használt karakter a kérdőjel (14% – sokszor ironikus, álnaiv kérdés formájában), ezt követi a hármaspont 10, 7%-os és a felkiáltójel 10%-os eredménnyel. Összegzés Magyarország – saját felületén – egyik legtöbbet kommentelt internetes oldala tehát a, a hozzászólók stílusa, nyelvhasználati szokása pedig, mint látjuk, sok szempontból körülírható.

  1. Ginop pályázatok benyújtása
  2. Kibannolta a tanárnő a 18-55mm-es kitobikat a fotós kurzusról - Pixinfo.com
  3. Disqus 444 hu tv

Internet

A számokból leszűrhető, hogy a kommentelők bázisa magas aktivitást mutat, és viszonylag állandó; illetve következtethetünk arra is, hogy idővel kialakulnak véleményvezér-szerepek – az ezeket betöltő felhasználók megnyilvánulásait nagyobb érdeklődéssel és egyetértéssel jutalmazzák az értékelők. Mindemellett fontos tudni, hogy 2016. január 21-én a szerkesztőség előmoderációt vezetett be, ez alól azonban a rendszeres hozzászólók mentességet élveznek – az ún. white list-re továbbá bárki felvételt nyer, aki ír egy levelet a megadott e-mail címre (). A reagálás gyorsasága Mivel a cikkek átlagosan 15–20 percenként érkeznek, a topkommentek egyik fő, közös jellemzője a gyorsaság, hiszen a hírekre való konkrét reflektálások mellett az elhúzódó, hosszabb beszélgetések is gyorsan áttevődhetnek az újabb tartalom alá. A legjobbak szerinti rendezés opció pedig azzal jár, hogy az első percekben legtöbb upvote-ot kapó hozzászólás ötlik először a kommenteket olvasók szemébe, akik idő híján nem feltétlenül görgetnek le az új hozzászólásokig; a "rajt-cél győzelem" ígyegyáltalán nem ritka.

Mint mondta, Marjinka közelében a 66. gépesített dandár 3. zászlóaljának több mint 70 százaléka, Szoledarnál pedig az 58. gépesített lövészdandár 15. zászlóaljának több mint a fele elesett. - Kijev és Moszkva folyamatosan egymást vádolja a zaporizzsjai atomerőmű elleni támadások elkövetésével. Külföldi lapok felhívják a figyelmet arra, hogy az állítások valóság-tartalmát általában nem lehet ellenőrizni. Az ukrán fegyveres erők hétfőn két óra alatt mintegy 25 nehéztüzérségi csapást mértek Enerhodarra és a zaporizzsjai atomerőmű környékére - közölte Vlagyimir Rogov, az ukrajnai Zaporizzsja megye Moszkva-barát regionális katonai és polgári közigazgatása főtanácsának tagja. Rogov szerint a támadást amerikai M777-es tarackokkal hajtották végre. A tisztségviselő a hétfői csapásokat megelőzően az orosz RT állami televíziónak azt mondta: azért akadályozzák több irányból is a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) küldöttségének helyszíni látogatását, mert az egyértelműen megállapítaná, hogy az ukrán hadsereg lövi a létesítmény környékét.

A belépéssel elfogadod felhasználási feltételeinket. Szolgáltató elérhetősége: Jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató célja, hogy a Mediaworks Hungary Zrt. által tárolt adatok kezelésével, felhasználásával, továbbításával, valamint a Társaság által üzemeltetett honlapokon történő regisztrációval kapcsolatosan tájékoztassa az érintetteket. Tovább Kérjük írd le a tapasztalt hibát vagy kérésedet, javaslatodat. Hiba esetén azt is add meg, milyen operációs rendszerben és milyen böngészővel tapasztaltad azt. Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Írok Mégsem

múzeumok-éjszakája-2019-miskolc