top10places.com

Hivatásos Vadász Állás

Minőségellenőr - HatvanMinőségellenőr kollégát keresünk hatvani telephelyünkre. Hölgyek és férfiak jelentkezését egyaránt várjuk! Önt keressük, amennyiben: ~Minimum szakmunkás végzettséggel rendelkezik, ~Rugalmasság jellemzi, így ha szükséges hajlandó akár utazni is, ~Rendelkezik nérkolási ellenőr265 000 - 450 000 Ft/hóAz állás betöltéséhez előnyt jelent: Hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat, nyelvtudás. Amit kínálunk: Alapbér plusz teljesítménybér bruttó (***) ***-**** 000 Ft/hó, hosszú távú, stabil, bejelentett, határozatlan idejű munkaviszony, a munkavégzéshez szükséges... Webshop munkatársLegyen az első jelentkezők egyikeMunkatársat keresünk elsősorban háztatási és szórakoztató elektronikát forgalmazó webshopunkba teljes munkaidőben.

Vadőr

Természet közeli munkát szeretnél és érdekelnek a fegyverek, vagy csak szeretsz lőni? Akkor a vadőr hivatást neked találták ki! A hivatásos vadászok vagy vadőrök a sportvadásznál jóval mélyebben foglalkoznak az állatokkal. A vadőr gyakorlatilag erdei rendőr, rendet és biztonságot tart az erdőben az állatoknak és az embereknek is. De mit is csinál az ember a puska mögött? Ma az emberi beavatkozás fontos szerepet játszik az erdők védelmében és megőrzésében. A hivatásos vadász vagy vadőr munkája az erdei vadállomány egészségének és minőségének megőrzése. A vadőr ismeri a hazánkban előforduló természetes és betelepített vadfajokat és a vadászhatósági besorolásukat. Bejárja a hozzárendelt erdőterületet. Feladata még a vadászati kíséret, a ragadozógyérítés, a vadkármegelőzés és a vadtakarmányozás. Elvárt végzettség: Középfokú Felsőfokú Munka jellege: Fizikai: 4/5 Szellemi: 2/5 Kreatív: 3/5 Veszélyes: Átlagjövedelem: 255 EFt Bővebben... Mennyien űzik? 0 fő Hol képzik?... Ikonikus arcképek: Hazai viszonyok Magyarországon a vadászatnak nagy kultúrája és kereslete van.

TEOL - Vadászpuskával lőttek le két kutyát Szegednél

Az éves vadgazdálkodási terv területre lebontott részének teljesítése, a vadgazdálkodás és vadászat során minden esetben a vadászetika szabályai szerint való eljárás, vadászati kár esetén helyszíni szemle tartása, a fegyverek és a felszerelési tárgyak karbantartása, valamint a sz... Céges autó Lakhatási támogatás Egyéb szakmunka Alkalmazotti jogviszony Általános munkarend Angol - középfok Német - középfok skills are not required;junior;General work schedule 7626 Pécs, Vadász utca Pécs... Bruttó 500e Ft/hó Autószerelő, Szervizes adminisztrációról és a belső riportálás szükségességéről. Akit keresünk: legyen igazi 'vadász... Cafeteria Szakmai tréningek Toborzás, Kiválasztás Home office Ukrán - középfok a keresések állapotáról együttműködés a sourcerrel és a többi recruiterrel legyen igazi 'vadász... Angol - felsőfok a sourcerrel és a többi recruiterrel legyen igazi 'vadász', aki a föld alól is segít szellemi... Angol - felsőfok;junior;General work schedule 7627 Pécs, Vadász utca 83. Pécs... Nettó 260e - 300e Ft/hó Pénzügyi asszisztens, Munkatárs -, hivatásos vadász, természetvédelmi őr munkakörben szerzett tapasztalat, kisgéphajó vezetői jogosítvány... Bruttó 330e Ft/hó Mozgóbér Beosztás szerinti munkarend required;junior;General work schedule 7627 Pécs, Vadász utca 83.

  1. Frater a titkos testvériség movie
  2. Hivatásos vadász allas bocage
  3. Géza király vác
  4. Mi a hivatásos vadász feladata? Kinek dolgoznak? Hogyan lesz valakiből hivatásos vadász?
  5. Index - Belföld - Érkeznek a csodálatos tájegységi fővadászok
  6. Plan kereskedelmi zrt
  7. Magyar Nemzeti Digitális Archívum • Keszthely várának alaprajza.
  8. Hivatásos vadász állás pécs
  9. Hivatásos vadász állás

Dunaújváros

[11-1] 2019. 04. 15. 19:13 E A 2017. 08. 23. 17:55 AE Győr melletti vadászterületre keresünk hivatásos vadászt, középfokú végzettséggel, saját terepjáró használat előny. Pályakezdő, vagy nyugdíjas is is lehet. Érdeklődni: 06 20 934 84 42 Pályakezdő is lehet. 2017. 03. 14. 08:57 Hirdetés: A NEFAG Zrt. felvételt hirdet a Társaság Szolnoki Erdészet, Karcag-Apavára, apróvadas vadászterületére fővadászi munkakör betöltésére. A munkakör betöltésével kapcsolatos részletes információk a NEFAG Zrt. honlapján () elérhetők. __________________________________________________________________________ A NEFAG Zrt. felvételt hirdet fővadászi munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: A munkavégzés helyszíne a NEFAG Zrt, Szolnoki Erdészet, Karcag - Apavára (apróvadas vadászterület) Feladatok: - mintegy 5000 ha-os apróvadas jellegű vadászterület vadgazdálkodási és vadászati tevékenységének irányítása, (apróvad nevelés, vadászatok igényes szintű szervezése, vadgazdálkodási és vadászati berendezések kivitelezése, karbantartása, vadfölgazdálkodás) - a hivatásos vadász tevékenységi és felelősségi körébe sorolható feladatok ellátása - a vadászterülethez kötődő vadászati adminisztráció naprakész vezetése, - a vadászterülethez kötődő vadászház (I. o. )

Előny: - felsőfokú szakmai képesítés, - vezetői engedély tehergépjárműre, illetve mg. -i erőgépre, - vadászkűrt begyakorolt használata (kürtjelek, tiszteletadás a terítéken levő vadfajoknak) Kínálunk: - teljes munkaidő, - versenyképes jövedelem, - béren kívüli juttatások, - stabil munkáltatói háttér - folyamatos képzési lehetőség. A szakmai önéletrajzot, kézzel írott motivációs levelet 2017. március 27-ig postai úton kérjük megküldeni a NEFAG Zrt, 5000 Szolnok, Kaán Károly utca 71. címre. További információ kérhető: Magyar István vadgazdálkodási vezetőnél a +36 20/513 3775-ös elérhetőségen. 2016. 10. 13. 06:27 2016. 02. 25. 11:07 Tisztelt vadgazdálkodók! Vadgazda mérnök végzettséggel állást keresek elsősorban Szabolcs-Szatmár Bereg megyében (Mándokon élek). 2012-ben végeztem Sopronban, azóta erdészeti tanulmányokat is folytattam. Középszintű angol nyelvtudással, számítógép kezelői ismeretekkel és fakitermelői képzettséggel rendelkezem. Van sörétes puskám és B kategóriás jogosítványom, azonban saját terepjáróm jelenleg nincs, de van egy Opel Astrám.

kard-által-vész