top10places.com

Affidea Diagnosztika Kft — Magánegészségügyi Csoportot Épít Az Affidea - Márkamonitor

Újfajta egészségközpontLeitner György, az Affidea vezérigazgatója az eseményen kifejtette: a korábban megvásárolt Főnix idejében ezen a helyszínen már volt egy járóbeteg-rendelő, most teljesen megújult az egészségközpont és egy lényeges profilváltás történt. Kérdésre válaszolva megtudtuk: a beruházás költsége 100 millió forint az első állomása az útnak, ami a Főnix megvásárlása után elkezdődött. Ennek célja, hogy többet nyújtsunk a szokásosnál - mondta Leitner György, aki azt is elárulta, hogy a következő fél évben legalább két hasonló átadásra készülnek. "Ez az első szolgáltatás, amit férfi egészségtémában nyújtunk, unikális Budapesten és országosan is" - tette hozzá. Arra is kitért, hogy Főnix Affidea integrációt február elsején indították el és a jelenlegi állás szerint 90%-os megvalósulásnál jár. "Január 31-ére szeretnénk végső formában egy vállalattá összeforrasztani a két egységet, Affidea Magyarország néven, a Főnix leányvállalat és Affidea Diagnosztika egyesítésével" - magyará lesz az idei év a cégnél?

  1. Affidea Diagnosztika Kft. | VG.hu
  2. Affidea Magyarország Kft. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése
  3. Leitner György: Sikerre vagyunk ítélve | Weborvos.hu
  4. ᐅ Nyitva tartások Affidea Diagnosztika Kft. | Semmelweis utca 6, 6725 Szeged
  5. Affidea diagnosztika kit deco

Affidea Diagnosztika Kft. | VG.hu

Az Affidea Diagnosztika Magyarország legnagyobb képalkotó diagnosztikai magánszolgáltatója. AGellért Medical Labor és az Affidea Diagnosztika Kft. együttműködésében a hozzánk járó pácienseinknek kérés esetén megszervezzük a szükséges képalkotó vizsgálatokat. Legyen ez ultrahang, CT, MR, röntgen kezünkben az irányítás. A szervezést bízza ránk! Miben tudunk segíteni? előre egyeztetve az Ön számára legmegfelelőbb helyen végzik el a vizsgálatot időpontot egyeztetünk Ön helyett írásos megerősítést küldünk a foglalásról Önnek más egyéb teendője nincs, mint a foglalt időpontban a vizsgálaton megjelenni! FONTOS: kizárólag a Gellért Medical Labor szolgáltatásait igénybe vevő páciensek részére tudunk segítséget nyújtani! Magyarországon számos egészségügyi központjával az Affidea Diagnosztika Kft. az egészségügyi szolgáltatások élvonalát képviseli. A szolgáltatásait igénybe vevők számára a betegség mielőbbi diagnosztizálása érdekében teljes körű képalkotó diagnosztikai szolgáltatást nyújt magas szakmai és technológiai színvonalon.

Affidea Magyarország Kft. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése

Leitner György: Sikerre vagyunk ítélve | Weborvos.hu

  • Leitner György: Sikerre vagyunk ítélve | Weborvos.hu
  • Affidea diagnosztika kft budapest
  • Szegeden megvalósul a kormányzati cél (Frissítve: Az Affidea...)
  • Újfajta magánegészségügyi központ nyílt Budán - Portfolio.hu
  • Hegyi dávid kora
  • Affidea diagnosztika kit deco

ᐅ Nyitva tartások Affidea Diagnosztika Kft. | Semmelweis utca 6, 6725 Szeged

affidea diagnosztika kft budapest

Affidea diagnosztika kit deco

Affidea Magyarország Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság A Céginformáció adatbázisa szerint a(z) Affidea Magyarország Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarországon bejegyzett korlátolt felelősségű társaság (Kft. ) Adószám 10604416242 Cégjegyzékszám 01 09 078533 Teljes név Rövidített név Affidea Magyarország Kft. Ország Magyarország Település Budapest Cím 1083 Budapest, Bókay János utca 44-46. 8. emelet Web cím Fő tevékenység 8622. Szakorvosi járóbeteg-ellátás Alapítás dátuma 1991. 08. 07 Jegyzett tőke 1 605 309 950 HUF Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma 2021. 12. 31 Nettó árbevétel 8 817 943 600 Nettó árbevétel EUR-ban 23 896 868 Utolsó létszám adat dátuma 2022. 10.
gregorián-ének-jellemzői