top10places.com

Az Elfogadás Művészete

Ahogy nem nyugszik meg áldása ott, ahol valaki eldobja a párját, mert jobbat talál, lecseréli egy másikra, mint egy elhasznált kocsit, úgy a hitből vállalt döntésen megnyugszik Isten áldása. És így születik János, az Útkészítő, és így születik Jézus, a világ Megváltója is. Aztán látunk ennél a két asszonynál közösségre való készséget is, nyitott jó szívet az embertárs iránt. Mária társnőjéhez, idősebb rokonához siet a hegyekbe, Júda városába, amit nem nevez meg az evangélium. De azt tudjuk, hogy Galileából kellett mennie. Nem lehetett az út áldott állapotban könnyű, hiszen ma, amikor kényelmes utazási eszközök vannak, sem egyszerű dolog terhes asszonynak útra kelnie. Akkoriban gyalog, vagy szamár-, öszvérháton lehetett csak utazni, s ez még inkább így lehetett. De fontos volt a találkozás! Erzsébet is szeretettel fogadja rokonát. Semmi más motiváció, indok nincs, semmi hasznuk ebből találkozásból anyagi vagy más értelemben nincs, egyszerűen látni szeretnék egymást, és beszélgetni szeretnének egymással.

Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik 2 Az elfogadás művészete - PDF Free Download

Visszagondolsz néha - a nagyrabecsülés érzésével - azokra az emberekre, könyvekre és látszólag véletlen helyzetekre, amelyek a korábban ismeretlen bölcsesség világosságát felragyogtató szavakkal vagy tapasztalatokkal ajándékoztak meg? Ezeket a sokatmondó tapasztalatokat nevezheted fordulópontoknak, válaszutaknak, az utadon felbukkanó irányjelző tábláknak vagy akár a Jól-lét különleges érzése jeleinek... de nem voltál tisztában életedre gyakorolt tartós és kedvező hatásaikkal? Ezt az előszót a French Broad River folyama és a Biltmore birtok kacsaúsztatója között futó földutunkon parkolva kezdtem el írni. Feleségemmel, Estherrel már tizenöt éve tartunk előadásokat itt, az észak-karolinai Ashville-ben. A folyópartnak ez a pontja legszívesebben látogatott helyeink egyike, ahol tavasszal csatlakozunk a ludacskákhoz, majd később, ősszel a kanadai ludak ezreinek a vándorlásához hasonlóan, akik céljuk biztos ismeretében szárnyalnak át az égen, az országot járva mi is áthaladunk a váltakozó évszakokon.

Akik hajlandóak voltak meghallgatni, azoknak mindig elmondtam, hogy sikeremet azon alapelveknek köszönhetem, amelyeket Hill könyvéből ismertem meg. Ezek az alapelvek annyira jól beváltak számomra, hogy Hill munkáját hamarosan tankönyvként kezdtem használni, hogy üzlettársaimnak is megtanítsam, amit én tanultam. Néhány év múlva mégis azt vettem észre, hogy tanítványaim" közül csak kevesen bővítették milliós nagyságrendűre üzleti forgalmukat. Bár sokan értek el szerénynek korántsem nevezhető sikereket, mégis akadtak néhányan, akiknek szinte egyáltalán nem javult a pénzügyi helyzetük, akárhány üzleti előadáson vettek is részt. Mintegy tíz évvel ez után, amikor már elértem az üzleti életben kitűzött céljaimat, arra kezdtem keresni a választ, miként segíthetnék még hatékonyabban még több embernek, hogy beteljesíthessék a saját vágyaikat... Ez a kérés" nyitotta meg Esther előtt és előttem az utat, amely elvezetett Abraham tanításaihoz. E rövid előszó szűk terjedelme miatt nem magyarázhatom el részletesebben, hogy kicsoda vagy micsoda Abraham, és hogyan kerültünk kapcsolatba vele, de akit érdekel, ingyenesen letöltheti a hetvennégy perces An Introduction to Abraham című felvételt a címen található weboldalunkról, vagy, megrendelheti irodánktól postai úton CD-n vagy kazettán: Abraham-Hicks Publications, P. O.

Elégedetten látom, milyen nagyszerű valóságot teremtettünk, és szeretném mindenkivel megismertetni, amit felfedeztünk. Nagyjából hatvan tanfolyamot tartunk minden évben, és városról városra utazunk remek járgányunkkal, amelyet Abraham kedvesen óriásbusznak" nevez. Mindig elragadó helyeket találunk, ahol letáborozhatunk, sétálhatunk és megírhatjuk könyveinket. Az ellazuláshoz és Abraham gondolatainak fogadásához igen fontos olyan helyet találnunk, ahol pompásan érezzük magunkat. Otthon, Texasban sok csendes, félreeső és gyönyörű hely közül választhatok, ahol leülhetek és fogadhatom Abraham üzenetét. A kedvencem azonban a lenyűgöző, fára épült lakunk. Amikor a lombok közé mászom a laptopommal, és átadom magamat Abraham mennyei Energiájának, mindig örömteli előérzettel várom, amit mondani készül. Ahogy behunytam a szemem és ellazultam, várva, hogy átjöjjön a szöveg, amelyről tudtam, hogy abból egy újabb csodás könyv lesz, Abraham így szólt hozzám: Esther, ezek a szavak könnyedén fognak áramolni.

Az elfogadás művészete - Harday Silvia Ildikó - Régikönyvek webáruház

  1. Toyota Corolla Xli Bontott Alkatrészek - Autó ár
  2. Sajtos hajtovány recept
  3. Az elfogadás művészete (Sound of Metal) - | kultmag
  4. A hazai óriásvállalatok nem nagyon kérnek a magyar vezetőkből
  5. Seborin intenzív sampon korpásodás ellen, 250 ml - eMAG.hu
  6. Office depot törökbálint
  7. Macskano teljes film magyarul videa
  8. Az elfogadás művészete - Hogyan változtass? A sikeres fejlődés titka
  9. Ldh referencia tartomány
• Szövegkiemelés − A szövegszerkesztőknél megszokott módon, többféle színnel is kiemelhetők a fontos szövegrészek. • Kivonatkészítés − A beépített szövegszerkesztő modulban saját tartalmakat hozhat létre. Kijegyzetelhet egy könyvet, de akár szövegrészeket, ábrákat is átemelhet a művekből. Kivonatait szerkesztheti, formázhatja, megoszthatja másokkal, vagy akár ki is nyomtathatja. • Testreszabható navigáció − A megszokott fejezetről fejezetre lapozás mellett folyamatos görgetéssel is olvasható a tartalom. • Offline használat − A könyveket letöltheti mobileszközre és netkapcsolat nélkül is olvashatja. Az ehhez szükséges mobilapplikációkat az App Store és a Google Play oldalairól tudja beszerezni. Offline módban a letöltött kiadványok teljes tartalma elérhető, de a MeRSZ megszokott funkcióinak csak egy részét tudja használni. • További több ezer könyv − Hozzáférhet az Akadémiai Kiadó 1950–1996 között megjelent több ezer kötetéhez. Az archívumban való böngészéshez a MeRSZ saját keresőjét használhatja.

Ezért nevezzük érzelmeidet az Érzelmi Vezérlőrendszerednek, ', mert segítenek felismerni a vágyad rezgése és a belőled áradó rezgések viszonyát. Semmilyen más tényezőt nem kell figyelembe venned, hogy elérd, amit csak kívánsz. Amit mások gondolnak, amit ők éltek át, amit jelenleg megélnek, amin a múltban átmentél, vagy az, ahogy jelenleg élsz - ezek egyikének sincs semmiféle jelentősége arra nézve, képes vagy-e valóra váltani vágyaidat. Csak a saját rezgésed és vágyad rezgésének viszonya számít. 11. FEJEZET A Rezgések Viszonya és az Energia Egyensúlya Érzelmi Vezérlőrendszered működése éned és Forrásod rezgésének kapcsolatára épül. Vezérlőrendszered, mint minden vezérlés, valaminek valami máshoz fűződő viszonyát veszi alapul. Gondolj járműved műholdas helymeghatározó rendszerére. Noha képes pontosan megjelölni tartózkodási helyedet, addig nem veheted igénybe útmutatását, amíg a kívánt úti cél adatait be nem programozod. Amikor azonban már a rendszer rendelkezésére áll ez az információ, nekiláthat megtervezni a javasolt útvonalat jelenlegi tartózkodási helyedtől addig, ameddig el szeretnél jutni.

Sokan sokféleképpen próbálják kitölteni az ürességet, ami akkor jelenik meg, ha valakinek a rezgése nem áll összhangban Nem Fizikai Belső Lénye, a Tudat, Isten, a Forrás vagy az Energia rezgésével (hiszen Nem Fizikai részednek számos elnevezése van). Vannak, akik mások elismerésére áhítoznak, ezt némelyek úgy remélik elnyerni, hogy igyekeznek viselkedésükön változtatva alkalmazkodni egyik vagy másik csoport szabályaihoz vagy elveihez. Vannak, akik kemény erőfeszítéseket tesznek azért, hogy viselkedésüket mások megfigyelt viselkedésével összevetve, magatartásukkal kitűnjenek a többiek közül. De semmi sem pótolhatja azt, ha rezgésed összhangban áll Éneddel. Rezgésed összhangja valódi Lényeddel Semmi sem fontosabb annál, mint hogy Éned és annak rezgése összhangban legyen, vagy megőrizd folytonosságod tudatát, mert minden egyes pillanatodra hatással van Belső Lényedhez fűződő Kapcsolatod, vagy annak hiánya. Ez a Kapcsolat Teljes Éneddel, akivé váltál, az Éneddel, aki azelőtt voltál, hogy megszülettél volna e fizikai testben.

Harday Silvia Ildikó: Az elfogadás művészete (Akadémiai Kiadó Rt., 2004) - antikvarium.hu

Az emberek gyakran az adott dolog valóságosságával indokolják, hogy figyelmet fordítanak valamire. Bár sok valóságos dolog van, amit szeretnél személyesen megtapasztalni, sok más dolog is valóságos, amelyeket viszont nem tapasztalnál meg személyesen. Nincs jelentősége, hogy valami valós-e vagy sem. Csak az számít, hogy szeretnéd-e a valóságosságát megtapasztalni az életedben, vagy nem. Mindannak valóságossá kell válnia, amire elég sokáig összpontosítasz! Ez törvény! 16 10. FEJEZET A Megfontolt Teremtés kulcsa a tudatosság Amint elkezded használni Érzelmi Vezérlőrendszeredet, abban a pillanatban jobbra fordul a sorsod. Életed folyamatosan átélt tapasztalatai arra késztetnek, hogy állandóan tudomással bírj valamiről, ami azt jelenti, hogy egész nap, mindennap összpontosítasz valamire, ami rezgéseket hoz működésbe benned. A legtöbb ember nem ismeri fel, hogy rezgésből álló Lény egy olyan Világegyetemben, amelyet Rezgések alkotnak, és nincs tisztában vele, hogy rezgéseivel vonzza magához a saját valóságát.

A Kérd és megadatik olvasótábora népes, és már eljutottak hozzánk az emberek kérdései, amelyekre további magyarázatokat várnak. Ez a könyv más lesz, mint az előző, de annak a folytatása, és megírása könnyen megy majd. Örömünket leljük abban, hogy örömödet leled a fára épült lakodban. Akkor hát, lássunk neki... " 1. FEJEZET Egy új szemlélet Fizikai formában élő barátaink közül sokaknak ugyan nem ez a véleménye, de a Földön az élet minden korhoz viszonyítva most a legjobb... és egyre jobb lesz! Ezt a megalapozott és helytálló kijelentést nemcsak a földi élet szövevényes részleteinek megfigyelésére alapozzuk, hanem a Világegyetem hatalmas Törvényeinek ismeretében, illetve annak tudatában állítjuk, hogy minden örökké tágul és fejlődik. Az emberek gyakran panaszkodnak a mai élet miatt, mondván, hiányzik belőle valami, aminek emlékeik szerint régebben örvendtek, és visszavágyódnak a régmúlt időkbe vagy korábbi körülmények közé. Mi azonban sohasem a múltban keressük a jobb időket, mert tudjuk, hogy ami most történik, és ami ezután következik, abban lelhető fel a legjobb, amit az élet adhat.

Nézd meg, hogy miért haragszol, és fogadd el. Ha, megbántottak, ha elutasítottak, ha bántalmaztak, akkor fogadd el, hogy ez történt, de nincsen rá hatásod. A jövőre viszont van. Akkor arra fókuszálj, és ne az olyan dolgokra amik haraggal töltenek el. Ráadásul minden tartós harag a múltban történt meg veled. Ideje elengedni. Semmi sem fontosabb annál mint, hogy a jelenben jól érezd magad. A harag pedig egy olyan dolog, ami a múltatat behozza a jelenbe. Haragszol a szüleidre. Könyögöm, még 50 évesen is ezta kifogást használják az emberek. Fogadd el ami volt. Ha eltudod fogadni, akkor idővel el is fogod engedni. Ha, elfogod engedni, akkor minden harag elszáll belőled mint egy héliumos lufi, és csodát teszel az életeddel. Csodát teszel a testeddel, csodát teszel a körülötted lévő emberekkel. Rád sem fognak ismerni. Tudod mire fogsz rájönni? Arra, hogy boldog vagy. Csak ez számt semmi más. Ez az a téma amivel manapság a legtöbbet foglalkozom. Tudod mit? Fogadok, hogy egy önfejlesztő sem írná ezt le, viszont igen is be kell vallanom valmit.

  1. Iskolakezdési utalvány elfogadóhelyek utalvany elfogadohelyek pepco
  2. Okosóra nfc fizetés
  3. Sándor károly labdarúgó akadémia
  4. Menza étterem és kávézó
  5. Heves megye eladó házak
  6. A bíró film streaming
  7. Lol hajas baba
  8. Szelektív kuka rendelés
  9. A mi kis falunk 4 évad 5 rész d 5 resz magyar szinkronnal
  10. Milyen hajszín illik hozzám
  11. Fejér megyei mérnöki kamara
  12. Német érettségi feladatok német
  13. Mester és major kft
  14. Hvg állásbörze 2019
  15. Helvetica font magyar converter
rólunk-szól-3-évad