top10places.com

Király Linda Himnusz, Mozaik: Király Linda Apja Mindenhonnan Leszedetné A Himnuszos Videót - Nol.Hu

Anyukájuk ma már egészséges, Linda pedig összesen négy évet lakott hazájában. Linda a Kiskegyednek elmondta, némileg bánja, hogy fél életét a repülőgépen tölti, nem tudja, hol a hazája. Amerikát és Magyarországot is annak érzi. Úgy véli, talán, ha magyar férje lesz végül, itthon fog megöregedni. Most azonban New York-ban él együtt hat éve megismert szerelmével, de rengeteget ingázik, Nashville és Los Angeles között, sokat van távol a párjától. Családalapításban még nem gondolkodik – árulta el a Kiskegyednek Linda. Az énekesnő a lapnak elmondta, kissé nyomasztja, hogy Magyarországon szinte elvárják tőle, hogy első magyar lányként betörjön a nemzetközi zeneiparba. Pedig nem lehet egyik percről a másikra híressé válni. Linda elárulta, hogy kezdetben a menedzsmentje kőkemény diétára fogta, platinaszőke cicababát szerettek volna belőle csinálni. Ő nem akart ilyen lenni, s mivel az elképzelései nem egyeztek a menedzsmentével, egy éven át próbált tőlük megszabadulni – nem akarta, hogy termékként kezeljék.

Király Linda - ezRAP!

– hangzott el a pár ciki mondat a már nem látható felvételen, amelyet Király Tamás, illetve az általa vezetett Crown Music Bt. mindenhonnan levetetett. "Amennyiben kérésünknek nem tesznek eleget, a hatályos jogszabályok alapján jogi útra fogjuk terelni az ügyet" – áll a levélben. Szerettük volna megkérdezni Király Tamást, miért volt erre szükség éppen most, 11 évvel a történtek után, de nem válaszolt a megkeresésünkre. Király Tamásnak minden pénzt megért, hogy lánya minősíthetetlen hibáját ne nézhessék vissza az emberek/ Fotó: MTI Blikk-információ

Debrecen hírei, debreceni hírek | Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírei - Dehir.hu

király linda himnusz baki

Kirúgták a Király Linda Himnuszát bíráló újságírót | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál

Apja pénze sem menti meg Király Lindát | BorsOnline

Sztárlexikon * * * Sztárok, celebek A-tól Z-ig * * * Sztárgalériák - G-Portál

énekesnő, színész Született: 1983. február 28. (39 éves) (Amerikai Egyesült Államok, New York, New York) 1983-ban született New Yorkban. 8 éves korától énekel. Az iskolában számos Broadway-főszerepet játszott: Annie, 42nd street... Klasszikus tanulmányait 12 éves korában kezdte. ( Dr Bador Pally Music Institute). 13-14 évesen növendék hangversenyeken lépett fel ( Long Island Tillys Center, Carnegie Hall, Warner Chanel 11 TV Show). A középiskolába (Bosies Preforming Art Institute) 600 jelentkezőből választották ki. Ez az iskola a '80-as évekig Fame néven volt ismert világszerte az itt forgatott Tv sorozatáról, ami az itt tanuló művész tinédzserekről szólt. 1999-ben Linda családjával együtt Magyarországra költözött. Tanulmányait a Bartók Béla zenei középiskolában, valamint a Budapesti Nemzetközi Gimnáziumban folytatta. 2001-től Komlóssy Erzsébet, a Magyar Állami Operaház Kossuth-díjas művészének tanítványa. Linda rendelkezik egy nagyon speciális tulajdonsággal. Amíg koloratúr szoprán hangja sokat ígér az operaénekesnői pályán, addig rendkívül otthonosan mozog a Rhytm and Blues, Hip-Hop és a Gospel világában is.

  • Index - Vélemény - Király Linda bocsánatot kér
  • Király Linda Tudja már a magyar Himnuszt?
  • Top10 hazai celeb-botrány: Király Linda és a Himnusz – Media-Addict
hellboy-ii-az-aranyhadsereg