top10places.com

Tv2 Sorozatok Hu

2022. június 20. 11:56MédiaÚj évaddal folytatódik a Super TV2 népszerű török sorozata, az Elárulva. A felkavaró történet második évada július 4-től lesz látható mennyi mindent megváltoztathat egy szőke hajszál? Egy látszólag jól működő család életét mindenképpen felkavarja. Asya boldog házasságban él férjével, Volkannal, akivel közösen nevelik fiukat, Alit. Látszólag ők a tökéletes család, de nem minden az, aminek látszik. Asya egy nap szőke hajszálat talál férje sálján, és gyanakodni kezd, hogy szeretője van. A gyanú lépésről lépésre egyre erősebb kétséggé érlelődik férje hűségét illetően, míg teljes bizonyossággá nem válik, hogy a boldog család, amelyben kiskamasz fiukkal hármasban élnek, csupán látszat, és körmönfont hazugság hatja át közös életük minden mozzanatát. Már legjobb barátaiban és közös ismerőseikben sem bízhat. Asya szerepében Cansu Dere-t, Törökország egyik népszerű színésznőjét láthatják, akit a magyar nézők a TV2 Anya című sorozatából jól ismerhetnek. A magyar hangját ezúttal is Németh Borbála kölcsönzi neki.

  1. Magyarul
  2. Magyar

Magyarul

Az X-aktáknak Amerikában '95 őszén startolt el a 3. évada, úgyhogy annyira nem is voltunk lemaradva a nyugati trendektől. A sorozat roppant ügyesen gyúrta egybe az UFO-hisztériát és a konteókat az emberek képzeletét régóta megmozgató lényekkel (lásd: jeti, chupacabra, vámpírok), valamint az olyan, a '90-es években még friss és úttörő technológiai újításokkal, mint a klónozás, a mobiltelefonok és az internet. És mivel nálunk a hangzatos Történetek az FBI titkos ügyeiből alcím azt sejtette, hogy csupa megtörtént, de eltussolt esetet dolgoznak fel az egyes epizódok, a Déri János-féle Nulladik típusú találkozások népszerűsége után garantált volt, hogy az X-akták is kirobbanó siker lesz itthon. 6. Baywatch 18. 15: Baywatch (forrás: Rádió- és Televízióújság /) Az Egyesült Államokban 1989 és 2001 között futó, de a '90-es évek közepén már nálunk is javában vetített Baywatch tévésorozatot a férfi nézők alighanem a homokos tengerparton tűzpiros fürdődresszben szaladgáló Pamela Anderson és Erika Eleniak direkt belassítva mutatott jelenetei miatt nézték.

Azért remélhetőleg így is izgalmas lesz az alábbi összeállításunk. Nosztalgiamaratonra fel! 1. Szomszédok Szupercsütörtök: 20. 20: Szomszédok, 20. 55: Friderikusz! (forrás: Rádió- és Televízióújság / Bár gyakran éri az a vád Horváth Ádám 1987 és 1999 között sugárzott teleregényét, hogy mesterkélt, didaktikus és unalmas volt, az állandóan csak panaszkodó szereplők pedig visszarántották a magyar társadalmat a hurráoptimista rendszerváltó hangulatból a rideg rögvalóságba (sőt, egyesek odáig mennek, hogy a Szomszédok volt Kádár utolsó bosszúja), attól a tény még tény marad: 1987 májusától kezdve kéthetente csütörtökönként a fél ország ezt a sorozatot nézte. A gazdagréti lakótelepen élő Takácsék, Mágenheimék és Vágásiék a teleregény 1999-es befejezéséig nemcsak a szomszédaink lettek, de szinte igazi családtagok. És persze ne feledkezzünk meg az ún. szupercsütörtökökről sem, amikor este már tényleg egy lélek sem volt az utcán, mert mindenki haza akart érni, hogy láthassa a 20:20-kor kezdődő Szomszédokat, majd utána a 9-től kezdődő Friderikusz Show-t!

Magyar

Szeptember 8-án, csütörtökön 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet, aki 15 nemzet uralkodója volt. A királynő az egész világon nagy népszerűségnek örvendett, így itthon sorra jelentették be a tévétársaságok, hogy közvetítik a temetését és különkiadásokkal készülnek a hétfői napra. A TV2 is közzétette, hogy egy háromórás különkiadásban közvetíti II. Erzsébet gyászszertartását. A csatorna délelőtt 11:15-től élőben közvetíti az uralkodó temetését. A rendkívüli műsorváltozás miatt azonban elmarad a 15:40-kor esedékes Fazilet asszony lányai és a 16:45-kor vetített Remények földje aktuális epizódjai. A tévétársaság a TV2 hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy ezen sorozatok hétfőre tervezett epizódjai kedden lesznek láthatóak a csatornán. Új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 3. évadáhozJövő héten indul a bűvésztrükköket leleplező magyar műsorŐk nyerték a 2022-es Nyerő PárostNovemberben indítja el a reklámokkal támogatott csomagját a NetflixA Trónok harca korábbi színésznője is szerepelni fog a nagysikerű Dűne előzménysorozatábanEzt lehet tudni A nagy pénzrablás sztárjainak legújabb Netflix-sorozatáról

A Csengetett, Mylord? kirobbanó népszerűsége alighanem abban keresendő, hogy a Dallashoz hasonlóan itt is egy olyan világot ismerhetett meg a magyar néző, ahol bepillantást nyerhetett a felső tízezer életébe, és megnyugvással tölthette el, hogy bizony még a sokszobás kúriában lakó, 1920-as évekbeli angol urak és úrhölgyek életét is megkeseríti a léha rokonság vagy a kellemetlenkedő szomszéd, és itt is ugyanúgy előfordulnak parázs viták, sértődések és megcsalások, mint egy 50 négyzetméteres panelban. A sorozat hazai népszerűségét mi sem szemlélteti jobban, mint hogy 2018-ban rajongói adakozásból sikerült Magyarországra csábítani egy közönségtalálkozó erejéig a főszereplőket, akik valószínűleg az elején még nem is sejtették, milyen sokan szeretik őket minálunk. Kövess minket Facebookon!

  1. Tv2 sorozatok hu full
  2. Tv2 sorozatok hu teljes film
  3. Tv2 sorozatok hu magyarul
  4. Geronimo Stilton: Boldogulj angolul | könyv | bookline
  5. Tízrészes lesz a nagy költségvetésű Hunyadi-sorozat, és a TV2 vetíti majd
  6. Tv2 sorozatok humour
  7. Samsung lcd tv hibajelenségek
  8. Képzések és jelentkezés | MKVKOK
  9. Tv2 sorozatok hu 2020
  10. Tv2 sorozatok hu pro
  1. Eladó sérült autók
  2. Teréz körút 52
  3. Soba tészta auchan
  4. Andrássy út 2
  5. Emos időjárás állomás
  6. Furcsa terhességi tünetek oltás után
  7. Használt louis vuitton táska tote
  8. Együttlét után barnázás
  9. Ital nagykereskedés miskolc
  10. Hány csontja van egy lónak
  11. Jcb 3cx eladó borsodban
  12. Budapesti lakást cserél vidéki házra hazra photo
  13. Kreatin kináz forum www
  14. Bangladesi pénz rejtvény segédlete
  15. Zacher gábor felesége
  16. M2 port hu jintao
  17. Feriha 156 rész indavideo youtube
  18. Nike kislány cipő
  19. A boldogság kék madara
rólunk-szól-3-évad