top10places.com

Kókuszos Thai Csirkeleves

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE! Ha egy kis izgalomra vágysz... ;-) Hozzávalók: 1 csirkemellfilé 2 sárgarépa 5 cm friss gyömbér 2 gerezd fokhagyma 3 ek. piros curry paszta 200 ml kókusztejszín (vagy sűrű kókusztej) 1/2 piros kaliforniai paprika 1 szál újhagyma 2 marék friss spenót 2 marék friss hüvelyes borsó 1 zöld erőspaprika 1 kis csokor koriander 1 lime só kókuszolaj Elkészítés: A csirkemellet és a sárgarépákat sós vízben megfőzzük (a sárgarépának kb. 20 perc, a csirkemellnek 30-35 perc kell). A főzővizet félretesszük, a csirkemellet apró darabokra tépkedjük, a sárgarépát felkarikázzuk. A fokhagymát felaprítjuk, a gyömbért meghámozzuk és lereszeljük, majd kevés olajon a curry pasztával együtt 1-2 percig pirítjuk őket. Hozzáadjuk a kókusztejszínt és a csirke főzővizét, majd felforraljuk és közepes lángon 5 percig főzzük. Ezután hozzáadjuk a csirkemellet és további 5 percig főzzük. Közben az újhagymát és az erőspaprikát felkarikázzuk, a kaliforniai paprikát felcsíkozzuk. A leveshez adjuk a kaliforniai paprikát és a zöld erőspaprikát, majd 3-4 perc elteltével a sárgarépát, a hüvelyes borsót és végül a spenótot is.

Thai kókusztejes-currys csirkeleves | Nosalty

  • Demjén termáltó belépő ark.intel
  • KalóriaBázis - Tom Kha Gai - thai kókusztejes csirkeleves
  • Vörösbor folt eltüntetése
  • Kókusztejes csirkeleves – Shan'shi HU
  • Kókusztejes chilis leves | Street Kitchen
  • Kókusztejes csirkeleves | Lila füge

Kókusztejes chilis leves | Street Kitchen

Konkrét példával, nekem fenntarthatóbb hogy ebédre megeszek inkább 1200 kcalt és 400-at vacsorára, mint hogy 16 óra alatt 4 óránként egyek 400 kcalt. Így legalább napi egy étkezést komplettnek érezhetek. Nem elhanyagolható a dolog azon aspektusa sem számomra, hogy a kevesebb étkezés sokkal kevesebb macerával jár, mind az étel elkészítése/beszerzése, mind az étel lemérés/rögzítés tekintetében. Nyilván ez is olyan, hogy tudom csinálni több hétig, hogy naponta 5x rögzítek, de előbb-utóbb belefáradok és ez megintcsak egy veszélyforrás lenne a fenntarthatóságra nézve. Tehát ez az én saját tervem, amit azért osztottam meg, mivel a dokumentáláshoz így illik. Kívánom mindenki találja meg a sajátját. 136 Új fejlesztések Füles doboz és szavazás Kedves Bázistagok! Elkészült egy új fejlesztésünk, ami több komplexebb dolog együttese. Röviden: átdolgoztuk és egyesítettük az ételek rögzítését, adatait és lehetséges műveleteit. Bevezettük a szürke adatbázist és ezzel kezetekbe adtuk a döntést, hogy kifehérítsétek a kérdéses (duplikált, vagy hibás) ételeket, vagy ebbe a szürke adatbázisba küldjétek őket.

Thai csirkeleves - Nóra mindenmentes konyhája

Így hétfőtől szerdáig már meg is oldottátok az ebédkérdést, arról nem is beszélve, hogy mindenki titeket fog irigyelni ebédszünetben! Hozzávalók (kb. )

Thai kókusztejes csirkeleves | Nosalty

Elkészítés A csirkemellet és a sárgarépákat sós vízben megfőzzük (a sárgarépának kb. 20 perc, a csirkemellnek 30-35 perc kell). A főzővizet félretesszük, a csirkemellet apró darabokra tépkedjük, a sárgarépát felkarikázzuk. A fokhagymát felaprítjuk, a gyömbért meghámozzuk és lereszeljük, majd kevés olajon a curry pasztával együtt 1-2 percig pirítjuk őket. Hozzáadjuk a kókusztejet és a csirke főzővizét, majd felforraljuk, és közepes lángon 5 percig főzzük. Ezután hozzáadjuk a csirkemellet, és további 5 percig főzzük. Közben az újhagymát és az erős paprikát felkarikázzuk, a kaliforniai paprikát felcsíkozzuk. A leveshez adjuk a kaliforniai paprikát és a zöld erős paprikát, majd 3-4 perc elteltével a sárgarépát, a hüvelyes borsót és végül a spenótot is. 1 perc elteltével elzárjuk a leves alatt a lángot. Tálaláskor limelét facsarunk bele, és megszórjuk korianderrel. Elkészítettem: 2 alkalommal Receptkönyvben: 240 Tegnapi nézettség: 29 7 napos nézettség: 142 Össznézettség: 39201 Feltöltés dátuma: 2018. április 26.

Kókusztejes csirkeleves – Shan'shi HU

Thai kókuszos csirkeleves – Phoenix Wolf Konyhája

Ezt öntsük bele a levesbe. A levest ízesítsük borssal, sóval, citromlével és az osztrigaszósszal (ha ez nincs, jó egy kevés világos szójaszósz is, nem lesz lényegesen más az íze). Et voila. Kínai levesescsészében tálalom a maximális hatás érdekében 🙂

Thai pesztós, kókuszos csirkeleves | Street Kitchen

thai kókuszos csirkeleves

Ez ítéli halálra az egész törekvést. Ez vagy gyors lavina, vagy egy lassú erózió, de mindenképp végzetes. Én legalábbis akárhányszor elbuktam, mindig ezen buktam el. Létrehoztam az adatbázisban egy nulla kalóriás ételt "Mindent beírtam - Isten engem úgy segéljen! " névvel azzal a megjegyzéssel, hogy "Csak akkor rögzítheted ha ma tényleg mindent beírtál! " Ezt fogom megenni minden nap végén, emlékeztetve magam a beírás fontosságára. Ezt közösbe raktam, használjátok ti is nyugodtan:). Javasolt alkalmazás: beszédfelismerővel mondd be, miközben a szívedre teszed a kezed. :) FŐÉTELEK, VACSORÁK Általában nagyobb adagokat főzök, jól bírom az ismétlést. Ilyen diétás szempontból kedvenc ételeim: Répás csirkecomb: egy tepsinyi csirke felsőcomb telerakva rengeteg csíkokra vágott répával (plusz zsíradék nélkül), alufóliával lefedve fél órát, majd fél órát még anélkül. Eszterházi csirkemell: ez a rostélyosnak egy csirkemelles verziója, ez is tele répával. Köretként ehhez tészta helyett (vagy fele-fele) savanyúkáposzta.

jeffrey-archer-könyvek-pdf