top10places.com

The Ordinary Alapozó | The Ordinary Serum Foundation - Szérum Sminkalap | Makeup.Hu

Sokaknál láttam, hogy fixálóként használják, majd panaszkodnak, hogy a matt alapozóra felkenve ez a szintén matt púder mennyire csúnya és száraz hatású lesz. Hölgyeim, ez nem a termék hibája. Lehet használni fixálóként is, de csak nagyon óvatosan, inkább az olajosabb részekre koncentrálva, mivel ez nem szimpla púder, ez alapozó, aminek jóval erősebb a fedése, mint egy fixáló púderé, így ugyanaz a mennyiség, ami fixálóból tökéletes, ebből már sok. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez kifejezetten olajosabb bőrre készült, így picit szárít, tehát más mattító vagy olajkontrollos termékekkel kombinálni nem feltétlenül jó döntés. Önmagában érdemes leginkább használni, tökéletes porcelánbabás arcot lehet vele készíteni, nem folyik szét, nem oxidálódik, nem ül be a ráncokba és plusz fixálásra sincs szükség, azaz nem kell lepúderezni. Nagyon nagyon szeretem ezt a terméket, bátran ajánlom mindenkinek, akinek olajosabb vagy kombinált bőre van és kedveli a matt hatást. Szintén jó választás azoknak is, akik nem szeretnek folyékony alapozóval pepecselni, vagy egy utazás során nem akarnak magukkal vinni minden eszközt, ami a folyékony alapozó használatához kell (mint ecset/beautyblender, ecsetmosó, tok, fixálópúder, stb).

Moisturizer

the ordinary alapozó terápiák

Terápia

2. A retinolos termékek mellé feltétlenül kell fényvédőt használni. Viszont valóban látványos a hatása. Ez a szérum 4 havi használat után még a mély ráncok halványítását is ígéri. Én még ott időben nem tartok, de majd Updatelek:)KrémekA hidratálás minden korban kiemelten fontos, főleg hogy a környezeti hatások (légkondi, fűtés, nap stb. ) is egyre erősebben igénybe veszik a bőrt. Itt szeretném megjegyezni, hogy mennyire fontos a fényvédelem. Drogériás termékek közül a L'oreal Hyaluron Specialst és a Hélia D vált be a legjobban (nekem az Aquaboom, anyukámnak a Botanic Concept Tokaji aszús erről a krémről itt írtam részletesen). De egyik krémnél sem éreztem azt a wow hatást, tehát még keresgéemkörnyék ápolók:A szemkörnyék ápolása kiemelten fontos, de ennek ellenére valószínűleg ezen a területen fognak megjelenni az első ráncocskák és teljesen a folyamatot megállítani nem lehet. Kedvenc termékek:Ár/ érték arányban, azok közül, amit próbáltam, egyértelműen az Anaconda szemkörnyék ápolója a legjobb.

Vitamin c

S mivel rengeteg a szponzorált tartalom, néha a termékteszt csak reklám: nincs hozzáadott értéke. Nagy előnnyel indul az, aki ért angolul, mert angolul sokkal több minőségi tartalom hozzáférhető. Én kedvelem például egy ausztrál bőrgyógyász, dr. Davin Lim csatornáját. Liah Yoo és Lisa Eldridge videóit is szívesen nézem, illetve az idősebb korosztálynak Angie-t ajánlom a Hot & Flashyből. – Igaz a fáma, hogy alapozót viselni egyenesen hasznos, mert védi a bőrünket a portól és az egyéb szennyeződésektől? Ez mennyire felel meg a valóságnak? – A por valóban az alapozónkra telepszik rá, azt viszont nem mondanám, hogy az alapozó bármitől is megvéd. Ha esténként lemossuk az arcunkat, akkor úgyis lemossuk a bőrre rakódott szennyeződéseket. A bőr elsődleges ellensége különben sem a por, hanem a napsütés. Ezért fontos a fényvédő. Ne tévesszen meg bennünket, ha az alapozón fel van tüntetve a faktorszám, mert ez csak annyit jelent, hogy a por állagú összetevőknek van némi fényvédő hatásuk. Ám nem tudunk annyi alapozót felkenni, hogy ezek a formulák kellőképpen kifejthessék a hatásukat, ezért fontos a fényvédő.

Products

  • The ordinary alapozó ecset
  • The ordinary alapozó moisturizer
  • The ordinary alapozó skin

Formula

Fair Neutral 1. 1N Számomra mindig problémát okozott jó alapozót találni, mert túl világos, mégis szeplős az arcbőröm, ami ráadásul könnyen kipirosodik, a T vonalon pedig zsíros, máshol viszont száraz és akkor a fél éve napi szinten megjelenő pattanásokról ne is beszéljek. Mindezek ellenére nem tartom annyira problémásnak a bőrömet, inkább csak el kell fogadnom ezeket a tulajdonságait, van, amin lehet változtatni, és van, amin sajnos nem. Amióta csak állatkísérletmentes sminktermékeket vásárolok, azóta még nem sikerült olyan alapozót találnom, ami minden elvárásomnak megfelelne. Azt gondoltam, hogy a The Ordinary alapozója jó tesztalany lesz, mert először is olcsó - átszámítva körülbelül 2. 100 Ft - másodszor könnyű hozzájutni. Pár hetes intenzív tesztelés után azt mondhatom, hogy eléggé kiismertem, de sajnos nemcsak jókat tudok róla írni. Pozitívumok: Az ára az mindenképp idetartozik és az, hogy nagyon sokféle árnyalatban kapható. Ezt azért is preferálom, mert eddigi tapasztalataim alapján sokkal könnyebb és jobb egy olyan alapozóval dolgozni, ami színben illetve tónusban közel áll a bőrszínünkhöz, mert mindig világosítani, sötétíteni vagy több terméket összekeverni azért valljuk be, elég macerás.

the ordinary alapozó 1%
mazda-6-sport-eladó