top10places.com

Brit Hosszú Szőrű Macska Kennel — Brit Macska - Magyar Kennelek

Tenyésztési szabályzat Szabályzatok - 2021. 12. 12 A Felis Hungarica tenyésztési szabályzata a FIFe jelenleg érvényes szabályzata és az állatvédelmi törvény jelenlegi változata figyelembevételével készült. Minden tenyésztőnek és macskatulajdonosnak legfőbb feladata, hogy egészséges állatokat tartson, tenyésszen. A betegségek kiküszöbölése és a megfelelő életkörülmények biztosítása alapkövetelmény. A felelősségteljes tenyésztés genetikai alapokon működik. Tenyésztés A tenyésztésbe csak olyan nőstény macskákat lehet vonni, melyeket a Felis Hungarica-nál regisztráltak és melyek tulajdonosa a Felis Hungarica tagja. Tenyésztő Tenyésztő az, aki a tulajdonában lévő nőstény macskát fedezteti, ill. a kölykök születésének napján az anyamacska a tulajdonosa. A tulajdonjogot az eredeti törzskönyv, szükség esetén transzfer igazolja. A törzskönyvezés előfeltételei: Tenyésztői név (kennelnév) megléte A Felis Hungarica minden tenyésztője a tenyésztés megkezdése előtt köteles tenyésztői nevet kérni és regisztráltatni.

Near me

Az 1970-es években ismerték el újra a brit rövidszőrű tiszta vérvonalát. A brit rövidszőrű MegjelenéseSilver Meteor Riviera of MiciCat Dolls BRI klasszikus tabbyA brit rövidszőrű egy erős, de összetett fajta. Megjelenésében megmutatkozik a határozottság, széles mellkassal, erős, zömök lábakkal és egy középhosszú, vastag farokkal rendelkezik. A feje szintén hatalmas, kerek, rövid orra van, a hímeknél különösen megfigyelhető egy bizonyos kitüremkedő toka is. Nagy, kerek szemeinek színe a bunda mintázatához illeszkedik, a kék macskáknál jellegzetesen sárga. Méretüknek és összetettségüknek köszönhetően lassabban fejlődnek, mint a többi macskafajta, véglegesen 3 éves korukig fejlődnek. A kifejlett hímek súlya 4, 1-7, 7 kg között, a nőstényeké 3, 2-5, 4 kg között és színA brit rövidszőrű bundája az egyik legmeghatározóbb a macska megjelenését illetően. Nagyon sűrű, de nem rendelkezik alapréteggel, plüss, gyapjas tapintása van. Bár a kék a legismertebb színváltozat, sok más színű és mintájú macska is létezik: így például fekete, fehér, ezüst-arany, krém, fahéj, csokoládé, lila színben is fellelhetőek.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb. ) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Jófogás előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.

: poly- vagy oligodactylismusos) macskák tenyésztésbe vonása - 2022. január 1-től kék szemű (61 EMS kód) Maine Coon macskával csak abban az esetben lehet tenyészteni, ha a macska tiszta fehér (w), magas-fehér (01, 02), illetve bicolour (03) színváltozatba tartozik. Az összes egyéb színváltozathoz tartozó (kék szemű) macskát a továbbiakban fajtatiszta Maine Coon-ként regisztrálni nem szabad, azok XLH (MCO) 61-es kóddal kerülnek regisztrálásra és tenyésztésük január 1-től tilos. netikai betegségek Ki kell zárni a tenyésztésből azokat a macskákat, melyek a következőkben felsorolt genetikai hibákkal rendelkeznek: - 5 mm-es vagy annál nagyobb mértékű prognathismus (12-15 hónapos korban), érvényes az alsó és felső fogsorra is - elmozdult fogsor (12-15 hónapos korban) - légzőszervek problémái esetén pl. súlyos kétoldali entropium, túl szűk orrlyukak (inkább hosszú, mint széles) - szívproblémák - kancsalság (12 hónapos kor felett) - korat macskák, melyek GM (gangliosidosis)-hordozók Génhibás macskák kiszűrésére irányuló kötelező vizsgálatok: Vesepolycistitis PKD (Polizystic kidney disease) Perzsák, exotikus macskák és britek tenyésztőinek kötelező minden tenyésztés céljára használt állat PKD-szűrése.

Most lesz Pesten macskakiállítás, november 18-19 Lurdy ház, én mindig azt ajánlom cicavásárlás előtt állóknak, hogy macskakiállításon kezdjék a keregélést. Hihetetlenül sok rosszindulatú ember van, akik a macskákból akarnak hasznot húzni és 20-60 ezerért árulnak beteg kölyköket pl. jófogáson. Sőt sajnos vannak olyanok is, akik 100ezerért passzolják le a cicájukat, ezért lenne nagyon fontos, hogy a saját szemeddel lásd a tenyészállítokat, hogy személyesen beszélj a tenyésztővel, adjon meg elérhetőségeket és vállaljon garanciát a cicájára, így ha bármi baj lenne vele, akkor a tenyésztő tud besegí van egy kis segítség, mire kell odafigyelni: [link] [link] A másik, ami fontos, hogyha macskát vesztek, akkor az nem lehet kritérium, hogya nem lesz vele semmi baj, csak akkor lehet! A macska nagy felelősség és probléma mindig adódhat, ahogy már előttem is írták. Kicsiként játékosak, szaladgálnak össze-vissza, mindent levernek, végtelen mennyiségű az energiájuk:)Plusz ti is felelősséggel tartoztok a cica iránt, ami nem egy egyszeri befektetés karácsonyi ajándékként!!

Újvárosi BeniCat Kennel, Hajdú-Bihar

  • Brit hosszú szőrű macska kennel rescue
  • British Stars Kennel - Jó tanácsok
  • Brit hosszú szőrű macska kennel club
  • Brit hosszú szőrű fajta brit macska
  • Menetmegmunkálás | CERATIZIT | WNT | KOMET
  • Brit hosszú szőrű macska kennel 2
  • Brit hosszú szőrű macska kennel near me
  • Colourpoint | Hárshegyi CAT

Budapesten élünk X. kerületbe. A kiscicák jelenleg kedvencne... X. kerület Budapest szeptember 22 2 6 Eladó Brit rövidszőrű kiscica Brit rövidszőrű, tabby kandúr keresi szerető, új gazdiját. A pici 4 hónapos. Féregteleníté... Szekszárd Tolna augusztus 28 Meseszép brit babák foglalhatók! 90 000 Ft 110 000 Ft Kilenc hetes, brit babák, törzskönyvezett, bicolor szülőpártól! Koruknak megfelel... Kecskemét Bács-Kiskun augusztus 20 Brit rövidszőrű fedezés Brit rövidszőrű cica fedezést vállal! Felv, fiv, fip szűrései negatívak, rendszerese... Kartal Pest április 23 Keresés mentése © Startapró 2022 - 4. 99. 1. c1e2bd3

  1. Bruttó órabér kalkulátor 2022
  2. 6 óras munka kecskeméten 2021
  3. 1848 március 15 eseményei ppt
  4. Bibione élelmiszerárak 2010 qui me suit
  5. John deere 8530 adatok 1
  6. Legjobb fekete tetováló festék
  7. János vitéz 17 18 fejezet
  8. Kalandpark hajdú bihar
  9. Penicillin érzékenység teszt 2
  10. Galaxy s8 kijelző javítás
mogyoróhegyi-erdészeti-erdei-iskola