top10places.com

Bob Marley Idézetek

Természetesen azt tanácsoljuk, hogy legfeljebb egy mondatot vegyen naponta, mivel a cél az, hogy maximálisan kinyomja az összes levét, és jól használja ki. És mindazokat a kifejezéseket, amelyek a legjobban tetszenek, vagy amelyek a legjobban továbbvitték, kijelölheti őket, hogy a későbbiekben újra olvashassa őket, és így jobban beolvashassa saját gondolatait. Feketék? A fekete halottat jelent. Rasta vagyok. Nem engedheted el a halált. Élet vagyok Miért maradjak itt Jamaikában, ha csak azt akarom, hogy erőszakos letartóztatás nélkül elszívjam ezt a csendes petát? Nyisd ki a szemed, nézz be. Elégedett vagy-e azzal az élettel, amilyen vagy Vidítsd fel magad, és ne legyen rossz hangulatod Bob Marley nem az én nevem.

  1. Esküvőre
  2. A szeretetről
  3. Bob Marley Idézetek a vallásról és a spiritualitásról
  4. Bob Marley legjobb mondatai
  5. A legjobb Bob Marley idézetek. Pénzzel nem lehet életet venni: válogatott Bob Marley idézetekből és mondásokból
  6. A szerelemről
  7. Pinterest

Esküvőre

- Patkányverseny "Egy természetes misztikus fúj a levegőben, ha hallgatsz, akkor hallani fogod. " - Természetes Mystic "Valamennyinek szembe kell néznie a valósággal. " - Természetes Mystic "Amíg harcolnak téged, álljunk szilárdan, és köszönetet és dicséretet adunk Jahnak". - Szóval sok dolgot kell mondanom "A teremtés útjain át fogunk haladni, mi a gyülekezet nagy nyomorúságon keresztül. " - Exodus - Elhagyjuk Babilont, az apja földjére megyünk. - Exodus "Jöjjön, hogy szüntesse meg a nyomást, egyenlő szabályt, törölje át a vétket, szabadon vezesse a foglyokat". - Exodus "Nem lehet golyó megállítani most, sem könyörögni, sem nem fogunk meghajolni, sem megvásárolni, sem eladni. Mindannyian megvédjük a jogot, a Jah-Jah gyermekeknek egyesíteniük kell - az élet sokkal többet ér, mint aranyat. "- Jammin" "Jah ül a Sion hegyén, és uralkodik az egész teremtésen! " - Jammin "Kár, hogy azok, akiknek esélyei egyre vékonyabbak, nincs búvóhely a teremtés Atyjától". - Egy szerelem / emberek felkészülnek "Bocsáss meg, miközben megvilágítom az én spliffet, Jó Isten, meg kell vennem a liftemet, a valóságból nem tudok sodródni, ezért maradok ezzel a riffel. "

A szeretetről

  1. Bob marley idézetek az
  2. 11 inspiráló idézet Bob Marleytól – Minden, ami a felszín alatt rejtőzik
  3. 81 legjobb idézet Bob Marley, Reggae királyától - yes, therapy helps!
  4. Esztergom múzeumok éjszakája 2018 2021

Bob Marley Idézetek a vallásról és a spiritualitásról

Bob Marley legjobb mondatai

Vörösmarty Mihály Nincs szükséged kardra, hogy a virágokon átvágd magad. Adj egy esélyt a békének. Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. Jimi Hendrix Mindent meg kell simogatni, A hiénákat, a békákat is. József Attila

A legjobb Bob Marley idézetek. Pénzzel nem lehet életet venni: válogatott Bob Marley idézetekből és mondásokból

bob marley idézetek angolul

A szerelemről

Pinterest

Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze. A reggae a nép zenéje, a mindennapi történésekről szól, de nem egy történelmi szemszögből. Olyan dolgokról mesél, amiket nem tanítanak az iskolában. Egy jó dolog van a zenében: amikor üt, nem érzel fájdalmat. Egy nép a történelmi ismerete, származása és kultúrája nélkül olyan, mint egy fa gyökerek nélkül.

"A zene örökké élni" - mondta Bob Marley mindegyike során a beszédét. És igaza volt. 1) Lélek elpusztítja a hiúság. 2) Minden rendben lesz. Még a tegnapi hibákat holnap fog menni a mi javunkra. 3) Ideális az emberek nem léteznek. De mindig van egy - tökéletes az Ön számára. 4) Tény, hogy valaki fogja bántani. Akkor csak meg kell találni valakit, aki megéri. 5) A pénz nem lehet megvenni az élet (az utolsó szavai Bob Marley halála előtt azt mondta, a fia -). 6) Mindannyiunkban van Isten, így nem vagyunk egyedül. 8) A legjobb arc a női test - a mosolya. 9) Úgy vélem, akkor gyógyítani a rasszizmus és gyűlölet gonosz - zene. 10) Mi igazán bátorság, mert az őszinteség. 11) Ha ez elképesztő, hogy nem lesz elérhető. Ha rendelkezésre áll, akkor nem lesz lenyűgöző. Ha megéri, akkor nem tagadhatja belőle. És ha megtagadják, akkor nem érdemes. 12) Meg kell igazán szeretni egymást, békében és harmóniában. Ehelyett veszekedés és a harc. Nem kellene! 13) Mindezek a dolgok, amelyekre kész vagyok meghalni, mint ahogy semmi azokkal szemben, akiknek szeretnék élni.

mogyoróhegyi-erdészeti-erdei-iskola