top10places.com

Dombóvár Gunaras Hotel Resort Spa

A szállodában teraszos étterem, valamint szivarszalon, fürdőrészleg és edzőterem áll rendelkezésre. A további szolgáltatások közé tartoznak a csúszdás bel- és kültéri medencék, valamint egy pancsolómedence és egy gyerekjátszóház. A birtokon egy kis tó is található, amelyen horgászni és csónakázni is lehet. Háziállatok díj ellenében vihetők jelentkezési idő: 15:00Kijelentkezési idő: 11:00Cím és kapcsolatfelvételi adatokDombóvár, Kernen tér 1, 7200(06 74) 566 390Népszerű felszereltségMedenceFürdőParkolásingyenesReggeliingyenesParkolás és közlekedésParkolásingyenesAkadálymentességAkadálymentesítettÉtel-italÉtteremReggeliingyenesSzolgáltatásokMosodai szolgáltatásMedenceMedencePezsgőfürdő

  1. Miramonti
  2. Da lat
  3. Vendégvélemények: Gunaras Resort SPA Hotel Dombóvár
  4. Gunaras Resort Spa Hotel**** superior - Adatok - Dombóvár kártya elfogadóhely - Dombóvár kártya
  5. Dombóvár gunaras resort spa hotel kernen tér

Miramonti

  • Dombóvár gunaras resort spa hotel kernen tér
  • Dombóvár gunaras hotel resort spa
  • Gunaras Resort SPA Hotel **** - :: ÚtiSúgó.hu
  • ᐅ Nyitva tartások Gunaras Resort Spa Hotel**** | Kernen tér 1., 7200 Dombóvár
  • Dombóvár gunaras hotel resort spa sauna
  • Gunaras Resort Spa Hotel - Dombóvár

Da lat

A szálloda Drinkbárjához kapcsolódik igényesen kialakított Szivarszalonunk, ahol kényelmesen hódolhat szokásának, kedvére válogathat szivarkínálatunkból. A szállodához tartozó Thermalium 2700 m2 vízfelülettel, szabadtéri és beltéri medencékkel, (belétéri gyógymedencék, szabadtéri gyógymedencék, élménymedencék, úszómedence, strandmedencék, gyermek-kalandmedence, trambulin medence), 6-pályás csúszdaparkkal, 2 pezsgőfürdővel, finn szaunával, infrakabinnal, gőzkabinnal, sószobával, egzotikus wellness kezelésekkel és kiváló gyógy-szolgáltatásokkal áll minden korosztály rendelkezésére. A vendégek gyógyulását a közel 1000 méter mélyről jövő 56 oC fokos gyógyvízre alapozott gyógykezelések segítik elő, melyek OEP támogatással is igénybe vehetők. Gyerekkedvezmény: - 2 éves korig kiságy bekészítés ingyenes - 2-6 éves korig szülőkkel együtt történő elhelyezés ingyenes (egy szobában a szülőkkel, pótágy és kiságy bekészítés nélkül) - 2-6 éves korig szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés 5.

A szabályok be nem tartása esetén szállodánk a hatóságok beavatkozását kéri! A 194/2021. ) Kormány rendelet értelmében a szálláshelyen a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A védettségi igazolványt és az azon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági bizonyítványt érkezéskor a recepción be kell mutatni, és a vendégnek nyilatkoznia kell annak meglétéről. A szálláshely megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy életkorát nem igazolja! Az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási céllal érkezők, a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatokat ellátó személyek és kirendelt egészségügyi dolgozók továbbra is jogosultak a szálloda területén tartózkodni. Ezen vendégeinknek érkezéskor a recepción írásos formában igazolniuk szükséges tartózkodásuk jogszerűségét. A szálloda területén a vendégek részére a maszk használata nem kötelező!

Vendégvélemények: Gunaras Resort SPA Hotel Dombóvár

Szobakapacitás: Min. 2 felnőtt, Max. 2 felnőtt+ 1 gyermek. Bővebben Standard plus 32-37 m2-es szobák mindegyike nagyméretű napozóterasszal rendelkezik. A szobák közül néhány egybenyitható, így családok részére is ideális választás. A szobák fürdőkáddal vagy zuhanyzóval rendelkeznek. Felszereltsége nem különbözik a Standard szobáétól. 2 felnőtt+ 2 gyermek. Superior szoba 31 – 35 m2-es, erkéllyel vagy terasszal rendelkező tágas szobák, melyek különlegessége, hogy a fürdőszobák üvegfalúak, és hagyományos vagy hidromasszázsos káddal felszereltek. Felszereltsége: LCD TV, telefon, internet (wifi), széf, minibár, fürdőköntös, hajszárító, fürdőszobai bekészítés és egyéni beállítású hőmérséklet- és légkondicionáló szabályozó. felnőtt+ 2 gyermek. Superior plus 34 m2-es, erkély nélküli, akár 3 gyermekkel érkező családok részére is kényelmes pihenést biztosító szoba. A szobák mindegyike zuhanyzóval felszerelt. Felszereltsége: LCD TV, telefon, internet (wifi), széf, minibár, fürdőköntös, hajszárító, fürdőszobai bekészítés és egyéni beállítású hőmérséklet- és légkondicionáló szabályozó.

12. 00 Wellness ebéd:Húsleves szétázott orsó tésztávalFetával, pepperónival besütött sertéstarja, hasábburgonyáláta nincs. Választási lehetőség nincs, ha nem kell, éhes szintén a furcsa üzletpolitikára hívnám fel a figyelmet:hétvégén több vendég volt, akkor már büfé jellegű ebéd volt. Tehát:HA KEVÉS A VENDÉG, AKKOR MÉG JOBBAN CSÖKKENTJÜK A NÍVÓT. –ezt nem értem! BETELT A POHÁR! Feleségemmel megbeszéltük, hogy kifizetjük az egy éjszakára a szállást, annak ellenére, hogy ennyi negatívum történt, de mi itt tovább nem maradunk! Elmentünk a recepcióra, elmeséltük minden sérelmeinket, hogy nem maradnánk a másik két napra, épphogy ki nem röhögtek, de közölték, hogy ez egy szolgáltatás, bizony fizetni fogunk, ha maradunk, ha nem! Majdnem agyvérzést kaptam! Felhívattam a főnöküket (szimpatikus Porschés-úr), szintén ezt mondta- mind a három napot ki kell fizetni! Egyébként később többször összefutottunk vele a hotelben, de meg sem kérdezte, mi a gond, esetleg a véleményünket meghallgathatta volna.

Gunaras Resort Spa Hotel**** superior - Adatok - Dombóvár kártya elfogadóhely - Dombóvár kártya

Gunaras Resort SPA Hotel **** A Gunaras Resort Spa Hotel****, Dombóvár - Gunarason, Dél - Dunántúl egyik rendkívül exkluzív szállodája. A harmonikus környezet, a kristálytiszta levegő, a gyógy- és élményfürdő és a 8 hektáros park teljes nyugalmat és feltöltődést kínál vendégeink számára. NTAK szám: SZ19000359. 93 légkondicionált szobánk a mai követelményeknek megfelelve, különleges designban, letisztult egyedi stílussal várják kedves vendégeinket. Szobatípusok: • standard (erkély nélkül, erkéllyel vagy terasszal) • superior (normál vagy hidromasszázs káddal) • deluxe (teraszon jacuzzival) • lakosztály (két légterű, zuhanyzós fürdőszobával) A szobák felszereltsége: LCD TV, telefon, internet (wifi), széf, minibár, fürdőköntös, hajszárító, fürdőszobai bekészítés. Szállodánkban Vendégeink kényelmét szolgálja még 180 fős exkluzív étterem, lobby bár, drink bár és szivarszoba, valamint egy hangulatos borozó, squash pálya, gyerekjátszó, játékterem, egy pihenő részleg és a Thermálium. Spa & Wellness A Thermálium, a szálloda ajtaján kilépve, a virágok övezte medencék közt, a szabadban közelíthető meg, mely széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival várja a gyógyulni és felfrissülni vágyókat, kicsit és nagyokat.

dombóvár gunaras hotel resort spa velence

Dombóvár gunaras resort spa hotel kernen tér

A harmonikus környezet, a kristálytiszta levegő, a gyógy- és élményfürdő és a 8 hektáros park teljes nyugalmat és feltöltődést kínál vendégeink számára. 93 légkondícionált szobánk a mai követelményeknek megfelelve, különleges dizájnban, letisztult egyedi stílussal várják kedves vendégeinket. Spa & Wellness A Thermálium, a szálloda ajtaján kilépve, a virágok övezte medencék közt, a szabadban közelíthető meg, mely széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival várja a gyógyulni és felfrissülni vágyókat, kicsiket és nagyokat. A fény-, és illatterápiás finn szauna és infraszauna mellett megtalálható a gőzkabin, a szabadtéri finn szaunaház, a szolárium, valamint sóbarlang és különleges feng shui kapszula is. A víz szerelmeseinek: jacuzzik; belső gyógyvizes medencék; külső gyógyvizes medencék; napozóterasz; külső gyermek-, élmény- és úszómedence a medencék egy része és a csúszdapark időszakos üzemelésű. Rendezvények - minőség, szakértelem, siker A Gunaras Resort Spa Hotel**** 5 kiválóan felszerelt rendezvényteremmel rendelkezik.

hotel európa dombóvár gunaras

Ugyanígy az étterem is minden igényt kielégít. Ugyanígy az étkeztetés is változatos, a felszolgálás figyelmes, gyors. A gépi kávé viszont rossz minőségű volt. A szabadidős felszerelés szintén magas színvonalú, beleértve a fitnessz gépeket is! 2Személyzet4Tisztaság5Ár / érték arány5Kényelem3Szolgáltatások5Étkezés4ElhelyezkedésMilyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 1ViccesTartalmasÉrdekes112 értékelés / 12 oldalonAz értékeléseket az Ittjá felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjá véleményét. Ön a tulajdonos, üzemeltető? Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik. 7200 Dombóvár, Kernen tér 1. 06 74 566390Legnépszerűbb cikkekÉrdekes cikkeink

01. 01 – 2011. 04. 14) és (2011. 10. 02 – 2011. 12. 22) Árak / szoba / éjszaka Árak Standard szoba 1 fő esetén 21 700 Ft Standard szoba 2 fő esetén 28 900 Ft Superior szoba 1 fő esetén 25 500 Ft Superior szoba 2 fő esetén 34 000 Ft Deluxe szoba 1 fő esetén 29 900 Ft Deluxe szoba 2 fő esetén 39 900 Ft Lakosztály 1 fő esetén 33 700 Ft Lakosztály 2 fő esetén 45 000 Ft Pótágy / fő / éjszaka 9 000 Ft Félpanzió / fő / alkalom 4 500 Ft Főszezon (2011. 15 – 2011. 01) és (2011. 23 – 2012. 01) 24 000 Ft 31 900 Ft 27 700 Ft 37 000 Ft 33 700 Ft 44 900 Ft 49 900 Ft Az ár tartalma: " szállás “ bőséges svédasztalos reggeli “ Gyógyfürdő és élményfürdő korlátlan használata (finn szauna; infrakabin; gőzkabin; sókabin; pihenőszoba; jacuzzi; belső gyógyvizes medence; külső gyógyvizes medence; napozóterasz; külső gyermek-, élmény- és úszómedence > a medencék egy része és a csúszdapark időszakos üzemelésű. Ezért ezek nyitva tartásáról kérjük, tájékozódjon a szálloda személyzeténél) “ Szabadidős szolgáltatások térítésmentes használata: gyermekjátszó, röplabdapálya, focipálya, kosárpalánk, játszótér “ fürdőköntös használata " szobánként egy parkolóhely “ ingyenes korlátlan szélessávú Internet csatlakozási lehetőség az egész épületben (wifi) Gyermekkedvezmény: 5, 99 éves korig a szállás és étkezés ingyenes.

A személyzet nagyon kedves, mikor mi voltunk akkor is telt ház volta szobánkra mi is vártunk mert 14. 00-kor adták át. a recepción megkértek addig üljünk le és fogyasszunk nyugodtan a lobby bárban a teljes ellátás költségé hogy ez valakinek problémát okoz!?! Azt kívánom ennek a színvonalas Hotelnek tartsák ezt a színvonalat akkor nem lesz gond, bármit írtak alul. Köszönjük ezt a szép nyaralást. A teraszra csak az éttermen keresztül lehet eljutni, tehát ha a lobby bárban kapott italt szeretném a teraszon rülnöm kell a fürdő felö információ hiánya a lenti véleményeket is lehetne finomítani egy kis plusz információval, hogy a teljes ellátáskor az ebéd 12. 00-14. 00-ig tart nem 15. 00-ig ahogy a kis kártyánkra van hogy a lobby bár azért nincs nyitva étkezésekkor mert az étteremben kapjuk akkor az az információkat mi is csak akkor kaptuk meg amikor megkérdeztük, jobb kommunikációval már a recepcion kell ezeket közö mondom ezek olyan kis apróságok ami a nyaralásunkat nem rontotta Név:- Család kiskorú gyermekkelDátum:2012.

  1. Végtelen jel karkötő
  2. Epoxi gyanta használata kötelező
  3. Ogyéi klinikai vizsgálatok
  4. Ágy csináld magad
  5. Reg enor kúra
  6. Harry styles koncert 2022 jegyek
  7. Varga imre szobrász az
  8. Dr szederkényi zsuzsa
  9. Sárgabarack lekvár cukor nélkül
  10. Lomtalanítás 2 kerület 2022
  11. Ingatlan eladás utáni adózás 2019 kalkulátor
  12. Kiss ottó versei
  13. Nav információs füzetek áfa
  14. Vans kockás táska
  15. Kreatin kináz forum.xda
  16. Hotel üzleti terv
  17. Mit jelent a bula
  18. Dr farkas bence nőgyógyász vélemények w
  19. Elektromos autó töltő budapest
búza-egyszikű-gyomirtása