top10places.com

Smoby Elektronikus Pénztárgép: Smoby Mini Shop Elektronikus Játék Pénztárgép - Topáruk.Hu O

BELFÖLDI POSTAI DÍJAK (kivonat) Érvényes: 2020. július 01-től Szolgáltatásaink díjai Ft-ban értendőek és az áfa-t tartalmazzák. Az áfa mértékét "A postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeiben" részletezzük. MPL Szállítási díj: 1403 Ft. / Előre utalás esetén / MPL Szállítási díj: 1623 Ft. / Utánvét esetén / Megrendelés előtt kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, hogy pontos információt adjanak a postaköltségről! Minden megrendelt árut igyekszünk Önöknek minél előbb továbbítani, leszállítani. Termékeink az MPL futárszolgálattal kerülnek kiszállításra a Vevő által megadott címre. A szállítás várható időpontja a rendelés feldolgozásától számított 2-3 munkanap ha a termék raktáron van, ha nincs raktáron akkor ez eltérhet a különböző termékek beszerzési ideje miatt, a vásárlót folyamatosan tájékoztatjuk a szállítás státuszáról. Általában 10-12 munkanap a beszerzési ideje ami nincs raktáron. Amikor csomagodat elkészítettük és átadtuk az MPL futárszolgálatának, a megadott emailcímre kapsz egy értesítést, benne a várható szállítási időponttal és SMS-ben is értesül, esetenként a futár telefonon is visszaigazol!

  1. Pilot
  2. Smoby 350105 Játék pénztárgép vonalkódolvasóval, mérleggel é
  3. Smoby elektronikus pénztárgép kódleolvasóval

Pilot

Elérhetőség: Készleten Smoby elektronikus játék pénztárgép mikrofonnal Az egyik kedvenc szerepjátéka a gyerekeknek a vásárlás. Smoby elemes pénztárgép biztosítja a valódi vásárlás élményét. Igazi számológép funkcióval összeadhatnak szorozhatnak a kis pénztárosok, ami a kijelzőn is megjelenik. A scannerrel leolvashatják a gyerekek a termékek árát, ami világít és pittyeg. A játék kasszába elrakható a pénz, de akár bankkártyával is lehet fizetni, könnyedén lehúzzák a kártyát a monitoron lévő kártyaolvasón, csak ne felejtsd el a kártyás fizetést kiválasztani. Használd a mikrofont is és tájékoztasd a vásárlókat a napi ajánlatról! A játék tartozéka: játékpénz, bankkártya, számlák és a megvásárolható termékek: keksz, tészta, almalé. A Smoby játék pénztár 1 db 1, 5V LR54 és 1 db 3V CR2032 gombelemmel működik, amit a tartalmaz. Az összerakott játék mérete: m -20, 5 cm, sz – 21 cm, mély – 16 cm. Méret: 41x29x9 cm Gyártó: Smoby Simba Ajánlott: 3 éves kortól Játék pénztárgép

adatvédelmi követelményeinek (Ladenzeile GmbH). Kérjük, adj meg egy létező email címetThis site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service CéginformációkAdatvédelmi nyilatkozatAdatvédelmi beállítások módosításaKövess minket¹ Népszerű: A kiemelt termékek olyan gondosan kiválasztott termékek, amelyek véleményünk szerint nagy eséllyel válhatnak felhasználóink igazi kedvenceivé. Nemcsak kategóriájukban tartoznak a legnépszerűbbek közé, hanem megfelelnek a csapatunk által meghatározott és rendszeresen ellenőrzött minőségi kritériumoknak is. Cserébe partnereink magasabb ellenszolgáltatással jutalmazzák ezt a szolgáltatást.

Smoby 350105 Játék pénztárgép vonalkódolvasóval, mérleggel é

kerületA Mini Shop gyerek pénztárgép a Smoby gyártótól számtalan funkcióval rendelkezik mely... Raktáron Smoby 350105 elektronikus pénztárgép olvasó kód, kártya és tömege Pest / Budapest VII. kerületRaktáron 7 409 Ft Multifunkciós pénztárgép kiegészítőkkel Pest / Budapest VII. kerületKereskedjetek adjatok vegyetek a fehér rózsaszín pénztárgéppel A Multifunkciós pénztárgép 7 995 Ft Elektromos multifunkciós pénztárgép Elektromos multifunkciós pénztárgép vásárolhatsz és rendelhetsz több száz üzlet... Raktáron 10 080 Ft Simba pénztárgép Simba pénztárgép vásárolhatsz és rendelhetsz több száz üzlet ajánlatábol.

Smoby elektronikus pénztárgép kódleolvasóval

  • Vodafone hu számlabefizetés 2
  • Smoby szupermarket elektronikus pénztárgéppel - Webshopy.hu
  • Hüvely daganat tünetei kutyáknál
  • Smoby Elektronikus játék pénztárgép vonalkód leolvasóval (350102) - Gyerekjatekwebaruhaz.com - Gyerekjátékok nagy választékban!
  • Smoby elektronikus pénztárgép köteles tevékenységek
  • Smoby elektronikus pénztárgép gyerekeknek Mini Shop 350105 türkiz - Mese Játék Webáruház - Plüss webshop
  • Smoby XL Mini Shop elektronikus játék pénztárgép mérleggel - piros (350111) - Vásárlás, bolt
  • Pénztárgép gyerekeknek Smoby Mini Shop
leáll, majd karácsony után indul megint. Ajánlott korosztály: 3 éves kortól Kiknek ajánljuk: lányoknak és fiúknak Méret: 41 x 29 x 8 cm Smoby XL Mini Shop elektronikus játék pénztárgép mérleggel valódi számológép funkcióval! A működő számológép összeadás, kivonás, szorzás és osztás műveleteket tud végezni, ami a kijelzőn látható is. A vonalkód leolvasó világítva és pittyegve olvassa le a termékek árát. Azokat az árukat, amelyeken nincs vonalkód, a pénztáros méri le a kis mérlegen. A pénztáros kinyitja a játék kasszát és beleteszi a készpénzt, de lehetőség van bankkártyával is fizetni. A kártyaterminálba helyezve a bankkártyát a másik végén máris kijön a blokk. A pénztáros a kis mikrofon segítségével folyamatosan tájékoztatni tudja a vásárlókat az újabb és újabb akciókról. A játék 30 kiegészítőt tartalmaz: játékpénzek, bankkártya, blokkok és a megvásárolható termékek: keksz, tészta, gyümölcslé. A Smoby XL Mini Shop elektronikus játék pénztárgép mérleggel - piros 1 db LR54 jelű és 1 db CR2032 jelű gombelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
közzétételi-szabályzat-minta