top10places.com

Naruto 62 Rész / Naruto 62.Rész Magyar Felirat Indavideo

Miután Lee levette a súlyát, Gaara nem tudta kezelni a sebességét. Homokpajzsa nem tudta tartani a lépést. Lee kinyitotta az Ötödik Kaput, és a Reverse Lotus-t használta végső megoldásként a dolgok befejezéséhez. Gaara azonban homokja segítségével túlélhette az utolsó csapást. Gaara homokjával csillapította zuhanását, majd Lee bal karját és lábát összezúzta. Might Guynak be kellett lépnie és meg kellett akadályoznia Gaarát Lee megölésében. 148. rész: Gaara vs. Rock Lee: Az ifjúság ereje felrobban! (9) Végül elérkeztünk a Chunin vizsga ívének legjobb epizódjához. Az epizód a Chunin-vizsgákon versenyző két legjobb tehetségre összpontosít. Rock Lee és Gaara fej-fej mellett halad ebben az epizódban. Lee taijutsu-jával megpróbált harcolni Gaara ellen, de Gaara homokja folyamatosan akadályozta az utat. Might Guy végül megengedte Lee-nek, hogy vegye le a súlyokat a lábáról, és miután ledobta őket, Lee csak elektromos volt. Lee végül találatokat tudott szerezni Gaarán, de Gaarának egy másik héja védte.

  1. Naruto 62.rész
  2. Naruto 62.rész indavideo
  3. Szerelem kiadó (Sorozat) 1. évad 62. rész | Online filmek és sorozatok
  4. NARUTO: A CHUNIN-VIZSGA 10 LEGJOBB EPIZÓDJA (AZ IMDB SZERINT), RANGSOROLVA - LISTÁK

Naruto 62.rész

Neji több találatot ért el a Narutón, és várhatóan győztesként fogják bejelenteni. Ahogy az övét lepecsételték, Naruto sikerült hogy hozzáférjen a Kilencfarkú Csakrához. Ennek segítségére Naruto elegendő sebességet és erőt nyert ahhoz, hogy Nejinek nemcsak tisztességes harcot adjon. A harc azzal zárul, hogy Naruto árnyékklón-technikájával átveri Neji-t és megszerez egy felső vágást. 349. rész: Lee rejtett ereje: Tiltott titkos Jutsu! (8. 6) Amikor Lee leszállt az Elsődleges Lótuszon Gaarára, azt gondolta, hogy a meccsnek vége, Gaarának azonban más elképzelései voltak. Homokból készült klón segítségével sikerült túlélnie a támadást. Gaara megkezdte támadását Lee ellen, aki még mindig lábadozott. Lee végül kinyitotta a Harmadik Kaput, ami mindenkit megrémített. Van egy visszaemlékezés Lee-ről, mielőtt geninné vált. Ez azt mutatja, hogy a gránát csak a taijutsu használatával a legjobb nindzsák közé kerül. kettő50. rész: Az ötödik kapu: Egy csodálatos ninja születik. (9) Igaz mondani, hogy a Csunin-vizsga két emberhez tartozott: Rock Lee-hez és Gaarához.

Naruto 62.rész indavideo

Shikamaru úgy tett, mintha a küzdelem nagy részében a hátsó lábán állna, hogy Temarit egy általa felállított csapdába csalja. Nyilvánvaló, hogy Shikamaru teljesíti tervét, és megveri Temarit, azonban az utolsó másodpercnél abbahagyta, mert túl sok csakrát használt fel a harcban. 5. 30. rész: A Sharingan újjáéledt: Sárkányláng Jutsu! (8. 4) Sasuke Uchiha számára, a csunini vizsgák mindent megváltoztatnának. Sasuke Shiore-val szembeni harcában látta, hogy a Fire Release technikával befejezte a csatát. Shore valójában álruhás Orochimaru volt, és Sasuke nyakába harapott, hogy elátkozott pecsétet hagyjon. Orochimaru hátrálni kezd, de Anko megtalálja. Dönti, hogy véget vet Orochimaru életének. Anko veszélyezteti saját életét, de kudarcot vall, Orochimaru pedig megszö két szívű abv 462. rész: A kudarc valódi ereje. (8. 5) Ez az epizód egy újabb nagy küzdelemre összpontosít a Chunin vizsgákon, különösképpen Neji és Naruto között. Naruto és Neji azon vitatkoztak, hogy a mérkőzés kimenetele már előre meghatározott.

Szerelem kiadó (Sorozat) 1. évad 62. rész | Online filmek és sorozatok

Az "Eat or be eat: Panic in the Forest" a 7. csapatra összpontosít, akik most léptek be a Halál Erdőjébe, és máris káosz van körülötte. Narutot elfogták, de Sasuke kiszabadítja, miután megverte a Narutónak színlelő fiktort. Narutót később elnyeli egy óriási kígyó. Sasuke-t és Sakurát egy másik szélhámos támadja meg, aki Naruto-nak tetteti magát. Ezúttal az impozáns egy Shiore nevű ninja. Sasuke és Sakura bajában Naruto az Árnyékklón technika segítségével kiszedi a kígyó gyomrát. 8. 29. rész: Naruto ellentámadása: Soha ne engedj! (8. 2) Az epizódban a 7. csapat felfelé néző feladattal állt szemben Shiore megverésében. Sasuke kész volt átadni a tekercset Shiore-nak, de Naruto közbelépett, és harcba kezdett ez utóbbi és kígyói ellen. Naruto egy ideiglenes erőforrást is kap, mivel képes használni a Kilencfarkú csakra egy részét. Az epizód meglehetősen jól ismert jelenettel rendelkezik, amelyben Naruto és Sasuke vesz részt. 767. rész: Késő a műsorhoz, de indulásra kész! Megszületett a végső titkos technika!

NARUTO: A CHUNIN-VIZSGA 10 LEGJOBB EPIZÓDJA (AZ IMDB SZERINT), RANGSOROLVA - LISTÁK

  1. Naruto 62 rész magyar felirattal
  2. Nemzeti dohánybolt világító tábla árak
  3. Maszk mitesszerek ellen show
  4. Naruto 62.rész magyar szinkronnal indavideo
  5. Eladó lakás törökőr
  6. Fa alapanyag hobbi x
  7. Naruto 62.rész
  8. Saját CMS készítés 1. rész - LOGOUT.hu Személyes bejegyzés
  9. Naruto - Magyar Felirattal - MagyarAnime.hu
  1. Thai masszázs debrecen movie
  2. Női pulóverek olcsón
  3. Ostffyasszonyfa pannónia ring central
  4. Szelektív kuka rendelés
  5. Ecser citroen bontó kecskemét
  6. Rácz tanya orfű
  7. Opel astra h bal visszapillantó tükör matrica
  8. Ingyenes filmek online cc filmek
  9. Katona tamás manuálterapeuta pécs
  10. Bécs frankfurt repülőjegy párizs
kártyanaptár-2018-nyomtatható