top10places.com

Hajdúszoboszló Silver Hotel — Szállás Adatlap - Hajdúszoboszló, Hotel Silver**** Superior

A gyerekekről sem feledkezünk meg, játszóház és gyermekmedence áll rendelkezésükre! Bébi, -bababarát, mindennap tisztított, vegyszermentes medencében várjuk kedves Gyermekvendégeinket. Wellnesswellness – Az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja. A mai kor embere számára kialakított reform-életforma, amely magában foglalja a fittséget és a testi, lelki, szellemi egészséget, ugyanakkor azoknál jóval többet jelent. Míg a testi egészség a betegségmentes fizikai állapot, addig a fittség megnövekedett teljesítőképességet jelez, mely kihat a mindennapi munkavégzésre. A wellness tehát nemcsak a testi, de a lelki, érzelmi, szellemi teljesítő- és tűrőképesség fokozódását jelenti, és fizikális vonatkozása mellett a tökéletes közérzethez nélkülözhetetlen mentális és pszichés faktorokat is tartalmazza. Wellness szolgáltatásaink és kezelések:A Hotel Silver****superior egyedülállóan széleskörű wellness-szolgáltatásokkal rendelkezik, melyek közül nemtől és életkortól függetlenül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Saint

A Hotel Silver****superior 170 klimatizált, nemdohányzó szobával rendelkezik, szállodai épületeink -a Főépület és az Új épület- a Mátyás király sétány két oldalán helyezkednek obatípusok:Superior szobák (32 Superior kétágyas szoba (32 m2), 15 Superior apartman (45 m2))A szobák klimatizáltak és nemdohányzóak, csaknem mindegyikük erkélyes. A Főépület superior kétágyas szobái zuhanyzóval, bidés vécével ellátottak, az Új épületi Superior kétágyas szobák már jakuzzival (hidromasszázs-pezsgőfürdő) fölszereltek. A 45 nm-es Superior luxus apartmanokban jakuzzis fürdőszoba, internet csatlakozási lehetőség, távvezérelhető Cardo ágybetét található. Az Új épület superior apartmanjaiban a fürdőszobák beépített rádióval, valamint láb- és testmasszírozóval rendelkeznek. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, közel 60 csatornás színes tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibáandard szobák (83 Standard kétágyas szoba (28 m2), 8 Standard apartman (38 m2), 1Standard lakosztály (60 m2))A szobák klimatizáltak és nemdohányzóak, csaknem mindegyikük erkélyes.

Of mackinac

A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidés vécével ellátott. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, közel 60 csatornás színes tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibá szobák (7 medenceparti bio-komfort kétágyas szoba, 19 medenceparti bio-komfort kétágyas szoba teakonyhával, 5 medenceparti bio-komfort apartman tea- illetve amerikai konyhával. )Minden szoba erkélyes, klimatizált és nemdohányzó, a szálloda strandmedencéje mellett helyezkednek el. A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidé-s WC-vel ellátott. Minden szobában található fürdőköpeny, hajszárító, széf, televízió, telefon és minibár. Két bio-komfort szoba kifejezetten mozgássérült vendégek számára került kialakításra liftes WC-vel és mosdókagylórandA Hotel Silver****superior -Magyarországon egyedülállóan- 2 saját stranddal rendelkezik, mindkét épületrészünkben taláható fürdőkomplexum. A 10 medence, a görög és olasz napozóágyak (a napi igény 3-szoros mennyiségével), a török puffok, a vizibár, a vendéglátó egységek és a személyzet mind az Ön kényelmét szolgálják.

  1. Erdei gyümölcsös mascarpone torta
  2. Japán tv márka
  3. Nav jász nagykun szolnok megye matrica
  4. Youtube videó letöltő androidra - Videoder
  5. Hajdúszoboszló silver hotel of mackinac
  6. Aldi üllői út 14 principios
  7. Ipad 2 kábel 4
  8. Hajdúszoboszló silver hotel transylvania
  1. Royalsekt szent istván pezsgő
  2. Wordwall szó kép egyeztetés
  3. Jvc kw x830bt magyar használati útmutató tv
  4. Soproni gyertyagyár felvétel
  5. La strada cipő
  6. Zene letöltő program ingyen
  7. Pull&bear férfi kaba diawara
  8. Költségvetési törvény 2018
  9. Legjobb palacsinta recept magyarul
  10. Textilfestés természetes anyagokkal
  11. Nav információs füzetek 2015 online
  12. Fa kerti ház
  13. Suzuki vitara műszaki adatok full
gregorián-ének-jellemzői