top10places.com

Keszthely Színház Bérlet / Színház | Balaton Színház Keszthely

Pozitívak a visszajelzések. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 70-80 százalékban sikerült értékesíteni a bérleteinket, és ahogy ezt a mai este is mutatja, a többi szabad helyet pedig már jó előre jegyként sikerült erre az előadásra értékesíteni. Bízunk benne, hogy a többi előadásnál is ez folytatódni fog, és most is idén is teltházas felnőtt bérletet láthatunk. " Az ifjúsági-családi bérlet első előadása december másodikán, a gyermek bérleteseké pedig december tizennegyedikén lesz. A kínált darabok egy részét az előző évben tervezték bemutatni, ám a pandémia miatt erre az évadra tolódtak, vagy cserére kényszerültek a szervezők. Korlátozott számban még kapható néhány bérlettípus az ifjúsági és gyermek előadásokra, ezekről a színház jegypénztárában érdemes érdeklődni. A Keszthelyi Televízió vonatkozó adását itt tekintheti meg. Bejegyzés navigáció

Keszthely színház berlet

Előadó: Somogyi Beáta Február 1. 00 VITORLÁSSAL A FÖLD KÖRÜL, EGYEDÜL Élménybeszámoló egy 3 évig tartó szólóvitorlás expedícióról. Előadó: Méder Áron Március 22. vagy 29. 00 BURMA, AZ ARANYPAGODÁK ORSZÁGA Diavetítéses előadás Előadó: Ács László újságíró, utazó "Bolygó - Kór" Környezetvédelmi előadások szerteágazó témákban Február 10. 00 NEMZETKÖZI ENERGIA-HATÉKONYSÁGI NAP Előadó: Kocsis Anikó ökológus Március 18. 00 A VÍZ VILÁGNAPJA Beszélő Könyvek Könyvbemutatók a szerzők közreműködésével Január 19. (kedd) 18. 00 MAGYAR NEMZETSTRATÉGIA I-II. A könyvet bemutatja: Baranyi Károly és Piukovics Gábor Március 9. 00 CSERNUS IMRE: A NŐ Belépőjegy: 2100 Ft "Csillagnéző Csütörtök" Előadások csillagászai témákban Vezeti: Bánfalvi Péter tanár Az előadások után derült idő esetén bolygók és csillagképek távcsöves bemutatása. Január 21. 00 HELYÜNK A VILÁGEGYETEMBEN (Átfogó csillagászati előadás) Február 25. 00 A FÖLD ÉS BOLYGÓTESTVÉREI (Merkúr, Vénusz, Mars) Március 25. 00 A NAPRENDSZER ÓRIÁSAI ÉS TÖRPÉI (Nap, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, üstökösök, meteorok) Pedagógus Szabadegyetem Előadások gyereknevelési, pszichológiai kérdésekről szülőknek, pedagógusoknak.

Miért pont Bonchida, és miért háromszor? Ebben az erdélyi, mezőségi kis faluban három nemzetiség él egymás mellett a legnagyobb egyetértésben: magyarok, románok és cigányok, akik tiszteletben tartják, ismerik és élik egymás zenéit, táncait. A kultúrák csodálatos találkozásából, együttéléséből született a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Bonchida háromszor című előadása, amely nem csak magával ragad, hanem tükröt tart elénk, minden értelemben. Előadja: a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és Zenekara Szólót énekelnek: Benedek Attila, Tapolczai-Zsuráfszky Lilla, Szalóki Ágnes m. v. Zenei szerkesztő: Kelemen László A rendező munkatársa: Zs. Vincze Zsuzsa, Harangozó-díjas, Érdemes művész Rendező-koreográfus: Zsuráfszky Zoltán, Kossuth-díjas, Kiváló művész Az előadás után beszélgetés Zsuráfszky Zoltán, Kossuth-díjas, Kiváló művésszel. AJÁNLÓ Ünnep Magyar Állami Népi Együttes - Hagyományok Háza Toborzó Magyar Nemzeti Táncegyüttes

CSALÁDI PROGRAMOK Január 9. (szombat) 15. 00 GKMK nagyterem CSALÁDI DÖNGICSÉLŐ Családakadémia, játszóház, táncház. Január 23. 00 Állatbarát nap. Február 27. 00 Március 14. (vasárnap) 15. 00 Játszóház, táncház a Boroszlánnal. NŐK HETE 2010. március 2-9. Március 2. 00 BARICZ KATALIN: BEAUTY Kiállítás megnyitó Karafiáth Orsolya költőnővel. Március 4. 00 ZENÉS NŐI TORNA Vezeti: Szabóné Dézsenyi Zsuzsanna Március 4. 00 AEROBIK Vezeti: Vinczéné Polgár Andreával Március 5. (péntek) 15. 00 KÉNYEZTETŐ SZÉPSÉG DÉLUTÁN sminktanácsadás Március 5. 00 Arctorna Fedor Ágnessel Március 6. 00 EGÉSZSÉGES DÉLUTÁN KÖVESDI NATÁLIÁVAL Állapot-felmérés, természetes táplálkozás, vizuális diagnosztika. Belépőjegy: 2500 Ft könyvbemutató "NÉZÜNK, MINT A MOZIBAN" Filmvetítések a Balaton Színházban Díjmentesen látogatható! Filmklub Filmvetítés és beszélgetés Gál Tamás médiaszakos tanárral Január 20. 00 ZSERNYÁKOK svéd-dán vígjáték Rendező: Josef Fares Február 17. 00 UTOLSÓ IDŐK magyar film Rendező: Mátyássy Áron Március 17.

Vásárlás

  1. Keszthely színház bérlet érvényesség
  2. Békéssámson
  3. Miklósa Erika és Horváth István közös estje | LikeBalaton
  4. Euró fémpénz beváltás
  5. Vörösmarty Színház Székesfehérvár
  6. Keszthely színház bérlet autó
  7. Gyermek bérletes színházi előadások | Balaton Színház Keszthely
  8. Ercsi kikötő étterem
  9. Keszthely színház bérlet érvényessége
  10. Mitel faj a kutya laba hotel
  11. Keszthely színház bérlet kecskemét
  12. Keszthely színház bérlet máv

00 (Bambi bérlet) 2020 január 15. Bubó bérlet) Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szép kis ház a kerekerdő szélén. Itt élt Rózsácska és Rózácska, a két gyönyörű és szorgalmas kislány édesanyjukkal a törpék barlangja mellett. Édesapjuk elűzte a gonosz törpéket a barlangból, és családját két mágikus rózsabokorral védi a gonosz varázslatoktól. A törpék azonban nem hagyták el az erdőt, és visszasírják a törpeboldogságot, melynek két alappilére: kincs és barlang. Mikor a lányok megnőnek, a törpék mindenáron szeretnék visszaszerezni a boldogságukat… Játékidő: 60 perc Astrid Lindgren A VILÁG LEGERŐSEBB GYEREKE Fogi Gyermekszínház 2020. február 11. 00 (Bambi bérlet) 2020 február 12. Bubó bérlet Pippi apjával, a hajóskapitánnyal járta a világ tengereit, aki azonban egy viharban eltűnt. A kilencéves kislány ekkor egy icipici város szélén lévő roskatag öreg házba költözött, a Villekulla-villába. A hajóról két holmit hozott csak magával: egy kis majmot, Nilsson urat és egy kis koffert tele aranypénzzel, majd vesz magának egy lovat, amit a verandán tart és ha kedve szottyan, maga cipel.

Események – Filharmonikusok

(hétfő) 19. 00 Molnár Ferenc: A DOKTOR ÚR - vígjáték - /budapesti Körúti Színház/ "A legtöbbet játszott magyar drámaíró, Molnár Ferenc első színpadi művét, A doktor úr című darabot 1902-ben mutatták be. A darab a békebeli hangulatot idézi, de a mai kor emberének is van üzenete. A doktor úrban mindenki keresi önmagát, keresi a siker lehetőségét, és ennek érdekében csal, hazudik, lop, játszik kisebb-nagyobb szerepeket. Sárkány, a híres ügyvéd a legkülönbözőbb fogásokkal mindig eléri védence felmentését, bármilyen gazember is legyen az. Puzsér, a valaha látott legszimpatikusabb betörő már 18-szor ült börtönben, de "hű" segítőtársa Sárkánynak. Puzsér az igazság bajnoka, s a végén még talán az is kiderül, hogy ő az egyetlen gavallér és tisztességes ember a darabban. " Főbb szerepekben: Koltai Róbert, Baráth Attila, Gyebnár Csekka, Czvetkó Sándor, Frajt Edit, Faragó András/Makrai Pál, Szabó Erika/Végh Judit Rendezte: Galambos Zoltán Műv. vezető: Koltai Róbert Gyermekbérletek: Vuk bérlet - hétfő 14.

"Huszárokról filmet forgatni csodálatos lehetőség! Hiszen olyan emberekről szól, akikben ritka módon ötvöződött a kalandvágyó merészség és az erkölcsi tartás. Ez volt a huszárvirtus ethosza! " - mondja a film rendezője, Szikora János. "A legnagyobb kihívás Hadik Andrásnak a személyisége, az, hogy valaki nagyon nagyon régen, abban a világban, a Habsburg Birodalomban ilyen karriert tudott befutni! Ő egy nagytudású, vehemens, igazi férfi lehetett, és olyan karriert csinált, amit nagyon kevesen" – teszi hozzá a főszereplő, Trill Zsolt. Derzsi János A kaszkadőrök Gulyás-Kiss Zoltán, akció rendező, kaszkadőr szakértő, többszörös Guinness rekorder vezetésével készültek fel a forgatásra, aki többek között a Kontroll, az Örök tél, az Oscar-díjas Saul fia kaszkadőr szakértője is volt. Gulyás-Kiss Zoltán így nyilatkozott: "A filmben rengeteg kaszkadőr dolgozik majd, hogy az akciójelenetek, a csaták tökéletesek lehessenek. Többféle fegyvert is használunk, lesznek egész könnyű, szinte gumiból készült kardok, de az eredeti formájukban is jelen lesznek a fegyvernemek a forgatásokon.

Vezeti: Somogyiné Simon Ágnes Szerda 17. 30 Biblia Kör Vezeti: dr. Földes Eörsné A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják! GKMK

Havi műsor - 2013. január - Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg

GYERMEK BÉRLET Thuróczy Katalin-Arany Tamás KESZEKUSZA VARÁZSPÁLCÁJA -öko mesemusical- Múzsák Társulat 2019. november 19. (kedd) 10. 00 (Bambi bérlet) 2019. november 20. (szerda) 10. 00 (Pom-Pom bérlet) és 14. 00 (Dr. Bubó bérlet) Keszekusza varázsló és Teszetosza manó barátaikkal, Pillangóval, Katicával, Szentjánosbogárral és Hangyával együtt Kerekerdőben élnek. A biztonságot nyújtó varázslólak a tavaszi ébredés után felbolydul, ugyanis az erdőbe látogató emberek figyelmetlenségük miatt folyamatos galibát okoznak az ott lakóknak. A habókos erdei varázslóra vár a feladat, hogy visszaállítsa a békét Kerekerdőben, de ugyan mihez kezd egy mágus az elvesztett varázspálcája nélkül. Koreográfus: Bóbis László Zenei vezető: Endrődi Ágnes Hangszerelés: Derzsi György Jelmez: Hajdu Bence és Kolonics Kitti Látvány: Dér Kata Kivitelezés: Faltisz Alexandra, Tövispataki Júlia SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium hallgatói Díszlet: Tuza Zoltán Rendező: Tövispataki Beáta Játékidő: 80 perc Pécsváradi-Vizeli: RÓZÁCSKA ÉS RÓZSÁCSKA -zenés mesejáték- Magyarock Dalszínház 2020. január 14.

CARMEN ÉS A TÁNCOLÓ FILMKOCKÁK - JÖN A XX. KESZTHELYI TÁNCPANORÁMA Szeptemberben - immár hagyományosan - négy napra Keszthely lesz a Balaton tánc fővárosa. A Nemzeti Táncszínház és a Balaton Színház szeptember 8-11. között rendezi meg a 20. keszthelyi Táncpanorámát. A fesztivál programjában öt olyan előadás látható, amely a Nemzeti Táncszínházban minden alkalommal sikeresen szerepel. A rendezvény célja, hogy a balatoni régióban élőknek, pihenőknek is megmutassa a magyar táncművészet sokszínűségét. Ahogy azt már keszthelyi közönségünk megszokhatta, ebben az évben is három nagy táncegyüttes, a Pécsi Balett, a Duda Éva Társulat és a Magyar Állami Népi Együttes produkcióit láthatják, illetve a társulat elmúlt 70 évét megörökítő képeiből nyílik tárlat Végtelen motívum cí a határ szerelem, szenvedély és birtoklási vágy között? A Pécsi Balett Carmen című előadásában megismerhetik a címszereplő tragikus történetét, az olthatatlan vad szerelem drámáját. A Duda Éva Társulat egy látványos és nagyszabású, élőzenével kísért és akrobatikai elemekkel tarkított tánc-cirkuszi kavalkáddal, a Ramazurival érkezik Keszthelyre, amelyben derűs és szellemes koreográfiák követik egymást.

hellboy-ii-az-aranyhadsereg