top10places.com

Az Arab Szeretője Pdf / Lizzyke Olvasó Kuckója: Borsa Brown - Az Arab, Az Arab Szeretője

Anyám mindig meglehetősen hevesen képviseli a női nem jogait. Annát is támogatta az esküvőjében, és számtalanszor hallottam, ahogy sugdossa neki, menjen férjhez nyugodtan, később még tanulhat. Leila miatt is megorrolt rám rendesen. Nem is tudom, hogy voltaképpen Leilát szánja, vagy rám neheztel. – Nem találkozgatunk. Nem vagyok hülye. Egy ideig még figyel, aztán önt még teát magának. Meg vagyok róla győződve, hogy rohadt jól hazudok, de most nevetségesnek tartom magam. Bizonyára lerí rólam, hogy nem mondok igazat, de anyám már nem fog ezzel zargatni, úgyis elég volt ennyi ahhoz, hogy megbánjam az egészet. Már csak ezért sincs más választásom a házasságot illetően. Ha nem Leila külseje ösztönözne, hogy házasodjak, akkor anyám a lelkiismeretemet venné célba. Még harapok párat a húsból, de elég is. Gyorsan tolok rá egy kis pitát, a gyomrom már tele. Közben anya megtölt egy másik csészét, elém csúsztatja, hogy igyam meg. Amikor magamba döntöm, körülnézve kérdezem. – Hol van apa? – Nagyapádnál.

  1. Version

Version

  • Converse - Chuck Taylor All Star Cribster Gyerek sportcipő | Bibloo.hu
  • Az arab szeretője pdf version
  • Az arab szeretője pdf download
az arab szeretője pdf 1
Egy ideig csönd van, majd szelíd hangon kérdez. – Miért dönt úgy egy fiatal milliomos férfi, hogy a világ másik végén kezd bele valamibe, amiről fogalma sincs? Fura módon fel sem háborodok ezen a kérdésen. Még jól is esik. – És egy francia nő? Miért megy Rijádba? – Az más. Nekem nem volt választásom. Az embernek csak egyszer ajánlanak ilyen munkát, magának viszont ez nem fontos. Honnan tudja? Honnan tudja, mi fontos nekem és mi nem? A kék szemei közé nézek, állja a pillantásomat. – Téved. Nekem is fontos az üzlet. A családom jelen van az üzleti életben, és nem akarok lemaradni… – Az apja mögött? – vág a szavamba. Megkeményedik az arcom, ő el is fordul. A kezeire néz, majd folytatja. – Bizonyítani akar? Az nehéz teher. Én is így voltam vele. Anyám is és apám is orvos, egész gyerekkoromban azt hallgattam, hogy nekem is annak kell lennem. Amikor leültem játszani, akkor is injekciókat osztogattam a babáimnak – nevet fel, újra a szemembe néz. – Már elkezdtem az egyetemet, amikor rájöttem, hogy ezek nem az én álmaim.

Valószínűleg anyámtól értesült akkor az esetről, mert napokig kerülgetett, csak akkor szólt hozzám, ha én kezdeményeztem beszélgetést. Aztán egyszer csak úgy tök spontán kimondta: "Te nem ilyen vagy, Khalid. Benned szeretet van, nem gyűlölet. " Nem is mondott többet, de tudtam, hogy Annára céloz. Akkor már anyám is rágta a fülemet, hogy győzzem meg apámat, oldja fel Anna szobafogságát. Érdekes módon anyám beszédei nem voltak rám akkora hatással, mint Umaymának ez a két mondata. Talán azért, mert anyám mindig siránkozva kért, aztán fenyegetett, Umayma meg csak úgy egyszerűen kimondta a véleményét, és nem kérlelt. Azt hiszem, az öcséimet vagy Azizát feleannyira sem szereti, mint minket Annával. Apám pár éve megjegyezte, hogy én egy nap alatt annyit beszélgetek Umaymával, mint ő egész életében. Ezen még Umayma is nevetett, és válaszul csak ennyit mondott: "Ez így van. " – Tudod, hogy a reggelidért a világ másik végéről is hazajönnék – kacsintok vissza. – Asszony kéne neked, Khalid! Aki kényeztet és ellát minden földi jóval.

Sosem vettem a bátorságot ahhoz, hogy ezt valakivel is megvitassam. Valószínűleg apám kiröhögne vagy gyereknek tartana. De ott kezdődik, Khalid, hogy nem is értem, mire gondolsz. És én sosem fogom megmagyarázni… Már csak azért sem, mert a lelkem mélyén tudom, érzem, hogy Anna minden szavamat, mondatomat, tettemet megérti, és megértette a múltban is. Megkérdőjelezheti, vitathatja, de attól még érti. Úgy, ahogy én is őt. Értettem, miért akart odamenni, miért akart szembenézni az anyja emlékével, miért akart ott lélegezni, miért akart kicsit magyar lenni. Felháborított és dühített, de értettem. Felemelem a fejem, és a szemébe nézve kérdezem: – Elháltátok az esküvőt? Láthatóan zavarba hozom, nem is várok választ, de megkapom. Elégedett, mégis fájdalmasan őszinte arcot vág, talán mindketten érezzük, hogy ezzel végérvényesen asszonnyá vált. Milyen különös ez az egész. Amikor én veszítettem el a szüzességemet, csak a férfit éreztem magamban, de nem szembesítettem magam azzal, hogy innentől más lesz az életem.

– Nagyszerű. Akkor intézkedjen, és értesítsen, ha tudnom kell valamiről. Elkezd az asztalomon rezegni a telefonom, a kijelzőre nézve megállapítom, hogy szaúdi számról hívnak. Sejtem, ki az, ezért feszengve távozom. – Fel kell vennem. Aztán lepihenek. Beszélünk még. Sophie csak bólint egyet, Mustafa felpattan, meghajol, igyekszem tőlük távolodni. Amikor hallótávolságon kívülre érek, felveszem. – Béke, Khalid! – Ammar elég agresszívan szól bele a telefonba. – Gondolom, sejted, miért hívlak. Nem sejtem. – Béke, Ammar. Apám említette, hogy keresni fogsz. Hallgatlak. Kiérek a teraszról, lassítok, mert amerre mennék, ott sokan vannak, nem akarok hangzavarban telefonálni. A nép egy része az étkező felé jön, másik része meg távozóban van. Gyerekek szaladgálnak sikongatva, akiket csak szüleik ordítanak túl. – Örömmel vettem volna, ha a szerződéskötéskor és a találkozón megemlíted, hogy másnap hajnalban elutazol hosszabb időre! – Elég finoman fogalmaz, kicsit meg is nyugszom. Csodálom az olyan embereket, akik a dühük ellenére nem veszítik el a kontrollt.
  1. Kávéfőző bekapcsolva marad
  2. Békéscsaba lencsési közösségi ház
  3. Hogyan működik a jégtörő hajó rajz
  4. Polgármesteri hivatal szolnok adóügyi osztály
  5. Karosszéria javítás debrecen university
  6. Internet tv csomag
  7. Nike air force rozsaszin women
  8. Karamellás almatorta stahl
  9. Otp internetbank egyenleg lekérdezés
  10. Eeszt lakossági bejelentkezés
élesztő-nélküli-zsemle