top10places.com

Jackass A Vadbarmok Támadása

(2002) Paramount | MTV Films | Dickhouse Productions | Vígjáték |Dokumentum | 6. 272 IMDb A film tartalma Jackass - A vadbarmok támadása (2002) 88 perc hosszú, 10/6. 272 értékelésű Vígjáték film, Johnny Knoxville főszereplésével, Himself szerepében a filmet rendezte Spike Jonze, az oldalunkon megtalálhatod a film szereplőit, előzeteseit, posztereit és letölthetsz nagy felbontású háttérképeket és leírhatod saját véleményedet a filmről. A világ egyik legfurcsább dokumentumfilm-showját hozták össze a világ legrosszabb kölykei. A kamaszkorból már rég kinőtt fiúk akciói botrányosak és undorítóak, vakmerőek és értelmetlenek. Ők meg csak folyamatosan röhögnek egymás hülyeségein! Keresztül-kasul járkálnak Japánban pandának öltözve, tönkretesznek egy szép golfpályát vagy éppen krokodilokat és különböző állatokat hergelnek. Miközben életüket és testi épségüket kockáztatják, milliók imádják őket extrém egyediségükért. Ők is kérik, ami e műfaj velejáró figyelmeztetése: amit látsz, azt ki ne próbáld otthon!

  1. Video
  2. Company

Video

[4] FogadtatásSzerkesztés A Rotten Tomatoes oldalán 49%-ot szerzett 96 kritika alapján, és 5. 6 pontot ért el a tízből. [5] A Metacritic oldalán 42 pontot szerzett a százból, 14 kritika alapján. [6]Az Ebert & Roeper című műsorban Richard Roeper "undorító és groteszk, de egyben vicces" filmnek nevezte. Roger Ebert félig-meddig negatívan értékelte, elmondása szerint értékelése "a negatív és a pozitív között van". [7] A The Austin Chronicle kritikusa, Kimberly Jones három ponttal értékelte. [8] A Chicago Tribune kritikusától, Mark Caro-tól egy csillagot kapott a maximális négyből. Kritikájában a következőt írta: "Egy mutatvány van, amelyet lefogadom, hogy egyik idióta fenegyerek sem próbálna ki: valami intelligenset mondani erről a filmről". [9]A Deseret Morning News kritikusa, Jeff Vice 1½ csillagot adott a filmre. Elmondása szerint a 80 perces időtartam túl hosszú volt. [10] A Film Journal International kritikusa, Ethan Alter bevallotta, hogy egy epizódot sem látott a sorozatból. Elmondása szerint "számomra egyszerű lenne a filmet a nyugati civilizáció romlásának fő példájaként beállítani".

jackass a vadbarmok támadása map
  • Jackass a vadbarmok támadása review
  • Jackass a vadbarmok támadása free
  • Jackass a vadbarmok támadása facebook
↑ Kimberly Jones: jackass the movie. The Austin Chronicle, 2002. november 1. ) ↑ Mark Caro. "Movie review, 'Jackass: the Movie'", Chicago Tribune (Hozzáférés ideje: 2007. ) [halott link] ↑ Jeff Vice: jackass: the movie. Deseret Morning News, 2002. [2007. augusztus 11-i dátummal az eredetiből archiválva]. ) ↑ Ethan Alter: JACKASS: THE MOVIE. Film Journal International. ) ↑ THE YEAR IN FILM. LA Weekly, 2002. december 25. október 18-i dátummal az eredetiből archiválva]. ) ↑ Pete Vonder Haar: JACKASS: THE MOVIE. Film Threat, 2002. október 30. ) ↑ (Hozzáférés: 2012. március 2. ) További információkSzerkesztés Jackass: A vadbarmok támadása a (magyarul) Jackass: A vadbarmok támadása az Internet Movie Database-ben (angolul) Jackass: A vadbarmok támadása a Rotten Tomatoeson (angolul) Jackass: A vadbarmok támadása a Box Office Mojón (angolul) Filmművészetportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap

Company

Poszterek A Jackass - A vadbarmok támadása film legjobb posztereit is megnézheted és letöltheted itt, több nyelvű posztert találsz és természetesen találsz köztük magyar nyelvűt is, a posztereket akár le is töltheted nagy felbontásban amit akár ki is nyomtathatsz szuper minőségben, hogy a kedvenc filmed a szobád dísze lehessen. Előzetes képek Az előzetesek nagy felbontású képeit nézhetitek itt meg és akár le is tölthetitek.

jackass a vadbarmok támadása 2

Film tartalma Jackass - A vadbarmok támadása előzetes megnézhető oldalunkon, az előzetes mellett letölthetsz háttérképeket és posztereket is nagy felbontásban. A film rövid tartalma: A világ egyik legfurcsább dokumentumfilm-showját hozták össze a világ legrosszabb kölykei. A kamaszkorból már rég kinőtt fiúk akciói botrányosak és undorítóak, vakmerőek és értelmetlenek. Ők meg csak folyamatosan röhögnek egymás hülyeségein! Keresztül-kasul járkálnak Japánban pandának öltözve, tönkretesznek egy szép golfpályát vagy éppen krokodilokat és különböző állatokat hergelnek. Miközben életüket és testi épségüket kockáztatják, milliók imádják őket extrém egyediségükért. Ők is kérik, ami e műfaj velejáró figyelmeztetése: amit látsz, azt ki ne próbáld otthon! A film készítői: Paramount MTV Films Dickhouse Productions A filmet rendezte: Jeff Tremaine Ezek a film főszereplői: Johnny Knoxville Bam Margera Steve-O Lehet, hogy így ismered még ezt a filmet mert ez a film eredeti címe: Jackass: The Movie Háttérképek A film előzetesei mellett szeretnénk pár képet is megosztani veled amit akár háttérképnek is használhatsz számítógépeden vagy bármilyen okos készülékeden, a képeket egyszerűen le is töltheted nagy felbontásban csak kattints a kép nagyítására.

jackass a vadbarmok támadása 4
  1. Hemochromatosis orvos valaszol icd 10
  2. Háda stop shop coupon
  3. 4x4 es szoba berendezése 2019
  4. Dr kovács eszter háziorvos debrecen
  5. Egyiptom vörös tenger térkép kerületek
  6. Usd napi árfolyam
  7. Solt vecsey kastély
  8. Folyamatos székelési inger okai tv
  9. Nanatsu no taizai 2 évad 14 rész evad 14 resz jobbmintatv
  10. Hogyan szerezzek pénzt
  11. Két pasi meg egy kicsi teljes részek magyarul szek magyarul videa
  12. Szeged szállás szép kártya
  13. Ariel mosókapszula szines ruhákhoz
  14. Otp bank üdülő
rólunk-szól-3-évad