top10places.com

Oculus Go Használt / Szüneteltetik Az Oculus Quest 2 Értékesítését, Mert A Használt Borítás Bőrirritációt Okoz | Hírblock | Game Channel

Jön az Oculus Rift új generációja: a Rift S kicsit drágább, de fejlettebb is lett elődjénél, ráadásul a Lenovo segítségével tervezték. A Facebook tulajdonában lévő Oculus a Game Developers Conference-en mutatta be a már régóta pletykált új VR-headsetet, amelynek nem találtak ki teljesen más márkanevet, szimplán Rift S névre hallgat. Nagyobb felbontás, kényelmesebb viselet jellemzi, ráadásul a tervezéséhez segítséget nyújtott a Lenovo, pontosabban az a csapat, amely a kínai vállalatnál a Legion gaming hardverekért is felel. Az új headset egyrészt felbontásban javít: összesen 2560x1440 képpontot jelenít meg, ami szemenként 1280x1440-et jelent. Ez ugyan az előző Rift 1080x1200 képpontos szemenkénti felbontásához képest nagyobb, de a tavaly ősszel bejelentett, inkább casual felhasználókra célzó Oculus Quest 1600x1440-es értékét érdekes módon nem éri el, ráadásul a Questbe OLED panelt szerelnek, míg a Rift S megmarad annál az LCD technológiánál, amit az önállóan működő Oculus Go is használ.
  1. Eladó oculus go - Magyarország - Jófogás
  2. Price
  3. Games
  4. BOON - Fülküldő böngésző

Eladó oculus go - Magyarország - Jófogás

  • VR Világa: Oculus és HTC - Dronozok
  • Használt virtuális valóság szemüvegek | Outlet | alza.hu
  • Eladó oculus - Magyarország - Jófogás
  • Oculus go használt games

Price

Feliratkozom a hírlevélre

Games

oculus go használt app

BOON - Fülküldő böngésző

A Rift S egyetlen 2650x1440 felbontású és 80 Hz-es frissítési frekvenciájú LCD-kijelzőt hoz, amit az Oculus Go is használ. Lehet, hogy nem látja élénk színeknek, de a pixelsűrűség megnövekedett kevesebb SDE esetén, és a lencsék kevesebb istensugárhoz lettek javítva. A Rift S ugyanazokkal a frissített Touch vezérlőkkel érkezik, amelyeket először az Oculus Questnél láttunk. Az első generációs Touch vezérlőkhöz hasonlóan ezek biztosítják a kéz jelenlétét és a pontos követést. Egyes gombokat intuitívabbá tettek, és bár még mindig van egy nyomkövető gyűrű, amelyet az IR fények borítanak, a vezérlő fölé ültették, hogy jobban láthassák a fülhallgató érzékelőit. Hogyan viszonyul a külső követés az Insight-követéshez? A Rift CV1 külső érzékelői csodálatos munkát végeznek a mozgások nyomon követésében, még fergeteges játék közben is, ezért érthető módon aggodalomra ad okot az Oculus Insight összehasonlítása. Szerencsére saját tesztünk során nincs észrevehető negatív különbség a Rift S és a Rift CV1 nyomon követése között.

élesztő-nélküli-zsemle