top10places.com

Használtautó Hu Győr

Novembertől közös cégbe olvad a használt termékek online adásvételével foglalkozó Jófogá és a Használtautó, de az oldalak továbbra is külön üzemelnek - közölte az online piacterek tulajdonosa, a norvég Schibsted Classified Media Group médiavállalat szerdán az MTI-vel. Az összeolvadás nem lesz hatással az egyes márkák önállóságára, azok továbbra is külön oldalként működnek majd - idézi a tájékoztatás Jussi Lystimäkit, a Schibsted európai feltörekvő piacokért felelős alelnökét. A közlemény szerint az átstrukturált szervezet igazgatója Palocsay Géza lesz, aki 2014 nyarától tölti be a Jófogás ügyvezetői pozícióját. Az összeolvasztással és a tervezett munkaerő felvételekkel a magyarországi Schibsted több mint 100 alkalmazottat foglalkoztató vállalattá duzzad - áll a tájékoztatásban. Az MTI érdeklődésére a cég közölte: az összeolvadással új szervezeti struktúra áll fel, amely mind a két szervezet tagjait magába integrálja egy közös vezetés irányítása alatt. Mivel a két márka továbbra is külön oldalként működik majd, minden eddigi csapat munkája szükséges lesz a továbbiakban is - írták.

Újabb csúcsot dönthet a használtautó-piac forgalma - Győr Plusz | Győr Plusz

Csúcsot dönthet az idén is a magyarországi használtautó-piac forgalma a Das Weltauto várakozásai szerint. A cég közleményében rámutat: az autógyárak továbbra sem üzemelnek teljes kapacitással, így változatlanul hosszú az új autók kiszállítási ideje világszerte, emiatt óriási az érdeklődés a használt autók iránt. A Datahouse statisztikái megerősítik a várakozást: 2022 első negyedévében 221 443 használt autó autó cserélt gazdát határon belül, amely közel 24 ezer autóval, 12 százalékkal több, mint 2021 hasonló időszakának eredménye. Mivel nincs utánpótlás, a kínálat hónapról hónapra csökken, így a használt autók ára jelentősen, bizonyos modellek esetében akár 15-20 százalékkal nőtt – emelik ki a közleményben. Idézik Tóth Pétert, a Das WeltAuto Centrum értékesítési igazgatóját, aki kifejtette: kevés minőségi használt autó érhető el Magyarországon, és ezek gyorsan el is kelnek. A keresleti piac hatására az árak tovább emelkednek, így előfordulhat, hogy egy két évvel ezelőtt újonnan vásárolt autó jelenleg többet ér az újkori áránál – mutatott rá.

Hasznaltauto hu gyor

A felhasználóknak nincs teendőjük, és nem fognak érzékelni semmit az összeolvadásból, amellyel a felhasználók és az ügyfelek minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálását szeretnék elérni, továbbá a termékek fejlesztését, új szolgáltatások bevezetését, bővítését. A Jófogásnak októberben 2, 1 millió egyedi látogatója volt, míg a Használtautónak 1, 3 millió - tájékoztattak. A Schibsted 2010-ben indította el a Jófogást, amely az Expressz és az OLX megvásárlását követően, havi 2, 1 millió látogatójával piacvezető apróhirdetési portállá növekedett. A Használtautó teljes tulajdonjoga 2014-ben a cégcsoporthoz - írták.

A közlemény ismerteti: a használtautó-piacon 2022 első három hónapjában a legtöbben kisautókat, alsó-közép-, illetve felső-középkategóriájú modelleket vásároltak, emellett népszerűek voltak az egyterűek. A legkeresettebb márka az Opel volt (25 961 autó), valamint a Volkswagen (21 817 autó) és a Suzuki (19 264 autó). A használt autók iránt a legélénkebb kereslet Budapesten és Pest megyében volt, a legalacsonyabb Nógrád és Tolna megyében. A közlemény kitér arra, hogy a belföldi szűkülő kínálat miatt nőtt az érdeklődés az import autók iránt, az első negyedévben több mint 35 ezer jármű érkezett a határon túlról, 12 százalékkal több a 2021 első negyedévében regisztráltnál. A külföldről érkező gépjárművek 67 százaléka 10 évnél idősebb modell volt. A határon belüli átírások esetében még rosszabb a helyzet, a magyarok 76 százalékban vásároltak olyan autót, amelynek a gyártási éve 2012-es, vagy annál korábbi – jegyzik meg közleményben.

Használtautó hu györgy ligeti

A regisztrációhoz valódi email cím szükséges. Ügyeljen, hogy pontosan adja meg! Kijelentjük, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy részére nem adjuk ki, kizárólagosan a hirdetés megjelenítéséhez és nyilvántartásához használjuk fel.

  • Mága újévi koncert 2019
  • Napi szex video.com
  • Omega égi jel album
  • Szilágyi zsolt búvár
  • Használtautó hu győr
  • Eva adózási format mp3
  • Nyári színház debrecen 2017 pdf

Hihetetlen, de engedelmeskedni fognak! Mérleg IX. –X. 23. Bármilyen probléma is kerül eléd, hidd el: ez csak egy felületes gond, amit gyorsan megoldasz. Próbáld meg elhessegetni a sötét érzéseidet, ugyanis a közeljövőben javulni fog a helyzet. Ebben az időszakban különösen óvatosan kommunikálj a partnereddel, mert a legapróbb nézeteltérés is gyorsan óriási konfliktussá fajulhat. Skorpió X. –XI. 22. Kifejezetten kellemetlen lehet, ha úgy döntesz, hogy belemész a konfliktusba, amely a napokban vár rád, de szerencsére minden irányítás a kezedben van. Lehet, hogy ebben az esetben szükség is van a dolgok tisztázására, de ha mostanában nincs ehhez kedved, akkor próbáld meg csökkenteni a feszültséget magad körül. Nyilas XI. –XII. 21. Van valaki, akivel már régóta szeretnél váltani pár "tisztázó" mondatot, mert megérett az idő. Bár itt a tavasz, próbáld meg ezt félretenni és mindenféle kedveskedés, hízelgés nélkül mond el a lényeget. Érthető és komolyan vehető leszel. A szerelmedre iszonyatosan megharagszol, mert furcsa nyilvános kijelentést tett, ám előbb próbáld meg megérteni az okokat!

használtautó hu győr
közzétételi-szabályzat-minta