top10places.com

Aktuális Pályázati Lehetőségek: Pályázati Lehetőségek | Aktuális Pályázatok - My Tender

/A §. (1) bekezdés szerinti mértéket. Vállalják továbbá, hogy leépítési szándékukról a székhelyük/telephelyük szerint illetékes regionális munkaügyi központot a pályázat benyújtását megelőzően írásban tájékoztatják, és az elbocsátások során a létszámleépítés humánus módszerét (outplacement) alkalmazzák; amelyek vállalják, hogy a létszámleépítéssel érintett munkakörökben a munkavállalói létszámuk az utolsó felmondás közlését vagy közös megegyezés aláírását követő hatodik hónap végéig nem emelkedik. A pályázatról bővebben az OFA honlapján olvashat. A pályázatok benyújthatók: 2009. január 23. és 2009. november 5. között folyamatosan.

Határa

1. Állattartó telepek fejlesztésének támogatása Egy jó hír az állattartóknak, hogy az Agrárminisztérium újranyitja az "Állattartó telepek fejlesztésének támogatása" című pályázati kiírást. A támogatási kérelmek benyújtására 2021. július 14-től lesz ismét lehetőség. A felhívás az újranyitást követően 2021. augusztus 24. napjával zárul. Amennyiben a pályázattal - gép vásárlással kapcsolatban kérdése merülne fel, akkor keressen. 2. Kertészeti üzemek megújításának támogatása Ez a pályázat a kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges építéssel nem járó eszközök, gépek beszerzését támogatja. Ennél a pályázatnál a támogatási kérelmek benyújtására hat szakaszban 2021. július 7. napjától eptember 28. napjáig lesz lehetőség. 3. Terménytárolók, szárítók és tisztítók fejlesztésének támogatása Ez a pályázat régóta várt lehetőség a termelők körében. A támogatási kérelmek benyújtására a tervezet szerint 2021. augusztus 2. napjától kezdődően 2021. szeptember 27. napjáig lesz lehetőség, négy benyújtási szaka

  • Aktuális pályázati felhívások
  • Pályázatok Archívum - A1Solar
  • Adam sandler vígjátékok 2021
  • Aktuális pályázatok - Tempo Consulting
  • Aktuális pályázatok
  • Debit kártya autóbérlés
  • Aktuális pályázati lehetőségek kikapcsolása

500. 000 egyénileg 60-250 39. VP5-8. 6. 2-16 – Erdei termelési potenciál mobilizálását szolgáló tevékenységek A támogatás célja: Az erdők gazdasági értékének növelése olyan erdészeti beavatkozásokkal, amelyek által az erdők nagyobb mértékben képesek ellátni gazdasági értékteremtő funkciójukat. Jelen támogatást az erdészeti hatóság által az Evt. alapján jogerősen nyilvántartásba vett magánjogi vagy önkormányzati erdőgazdálkodók vehetik igénybe. Támogatott projektek száma: 100-750 40. GUL-16-D – Emléktáblák kihelyezésének támogatása A támogatás célja: A kiírás célja egységes emléktáblák elhelyezése minden olyan érintett településen, ahonnan magyar állampolgárokat hurcoltak el a Szovjetunióba politikai fogolyként vagy hadifogolyként, illetve emléktáblák kihelyezése az egykori gyujto- és hadifogolytáboroknál. belföldi természetes személy, egyéb vállalkozás, kisvállalkozás, középvállalkozás, mikrovállalkozás, non-profit szervezet államháztartáson belül, non-profit szervezet államháztartáson kívül, vállalkozás 41.

Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk.... 1146 Budapest, Hungária körút 137. Fax: +36-1-9200-096 Tel. : +36-1-9200-095 Email: Eszközbeszerzés Gépek, berendezések, hardware, software eszközök beszerzése Tovább a pályázatokhoz Komplex beruházások Eszközbeszerzés, építés, átalakítás, munkahely megőrzés/teremtés komplex megvalósítását szolgáló pályázati anyagai Tovább a pályázatokhoz Munkahely megőrzés Munkahelyteremtő, és munkahelyek megőrzésére irányuló pályázati kiírások. Tovább a pályázatokhoz Vállalati innováció Innovációs fejlesztések pályázatai Tovább a pályázatokhoz Telephely fejlesztése Telephely fejlesztését célzó pályázatok Tovább a pályázatokhoz Oktatás Oktatási projektprojekteket támogató pályázati kiírások Tovább a pályázatokhoz Kutatás, fejlesztés Kutatási programokat támogató pályázatok Tovább a pályázatokhoz Informatika Informatikai hardware, software fejlesztéseket célzó pályázatok.

Pályázatfigyelő

A rendszer továbbá értesítést küld akkor is, ha, változnak a korábbi kiírások feltételei. Ha megvan a megfelelő pályázat, a pályázatíród el tudja készíteni a dokumentációt. Nem szoktam pályázni, mire tudnám használni a Pályázatfigyelőt? A 2027-ig tartó pályázati ciklusban minden eddiginél több vállalkozási és lakossági támogatást írnak ki, a lehető legváltozatosabb célokra és tevékenységekhez. Így minden eddiginél nagyobb az esély, hogy akár te is támogatásban részesülj. A Pályázatfigyelőt akkor is érdemes használnod, ha csak kíváncsi vagy a lehetőségekre és nyitott vagy a fejlődésre. A rendszerben akár korlátlan szűrést beállíthatsz, így a Pályázatfigyelő csak azokról a pályázati lehetőségekről küld értesítést, amelyek valóban relevánsak lehetnek számodra. KATÁs vállalkozásom van, nekem való pályázat is van a Pályázatfigyelőben? Valós probléma, hogy a KATA adózást választó vállalkozások sok pályázatra nem jogosultak. De indulnak olyan támogatások is, amelyek a KATÁsokat sem zárják ki a támogatottak közül.

Jelen Felhívásra támogatási kérelmet konzorcium vezetőként kizárólag az alábbi szervezetek nyújthatnak be: – Magyar Természetjáró Szövetség – Magyar Kajak- Kenu Szövetség – Magyar Vitorlás Szövetség – Magyar Lovas Turisztikai Szövetség – NIF Zrt. – Kerékpáros Magyarország Szövetség. Jelen felhívás keretében a támogatási kérelem benyújtására konzorciumi formában is van lehetőség. A konzorciumi tagok száma a konzorcium vezetőjével együtt nem haladhatja meg a 8 darabot. Önállóan nem, kizárólag konzorciumi partnerként nyújthatnak be támogatási kérelmet az alábbi non-profit szervezetek: – Helyi önkormányzat (GFO 321); – Egyéb egyesület (GFO 529); Nonprofit korlátolt felelősségű társaság (GFO 572); – Központi költségvetési szerv (GFO 31), illetve olyan gazdasági társaságok, amelyekben többségi tulajdonrésszel rendelkezik a költségvetési szerv (GFO 572) 1. 000 20-30 21. GINOP-8. 1-16 – Mikro-, kis-és középvállalkozások versenyképességének növelése hitel A támogatás célja: A finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó KKV-k versenyképességének fejlesztése.

1-21 nevet kapta, de lényege ugyanaz maradt, a cégek digitalizációját segíti elő és ingatlanberuházás is megvalósítható belőle, mindez pedig akár 70%-os állami támogatással lehetséges. Nem is csoda, hogy emiatt rengeteg cég érdeklődik a pályázat iránt.
  1. Ágy csináld magad
  2. Német kezdőknek 1oo fejezetben
  3. 3 liters pezsgő video
  4. 2d rajzoló program information
  5. Deviza árfolyamok élő frissítéssel
  6. Somogyi katalin pszichológus dr
  7. Eli könyve port louis
  8. Nagykanizsa kórház kartonozó telefonszám
  9. Fifa 14 magyar kommentár
búza-egyszikű-gyomirtása