top10places.com

Dr C Tuna Masszázs Zselé Double Effect Vadgesztenyével - Perfect Body Hasfeszesítő Zselé Gél Bőrfeszesítő Zselé Hastájékra Oriflame Utolsó - Masszázsolajok, Masszázskrémek - Árak, Akciók, Vásárlás Olcsón - Vatera.Hu

Részletek Adatok Vélemények Regisztráció, vásárlás, árak, szállítás Aktuális Farmasi katalógus Regisztrálj és Vásárold meg 23% kedvezménnyel a webáruházban! 1. lépés: Kattints ide és regisztrálj>>> (Szponzor ID azonosító: 30051195) 2. lépés: Ide kattintva találod a termék oldalát a Farmasi webáruházban>>> Fontos! A Farmasi Double Effect vadgesztenye zselé csomagolása és kiszerelése 2021. szeptemberében megváltozott, de a termék maga, ami benne van a tubusban ugyanaz maradt, csak a csomagolás változott! A vadgesztenyével, orbáncfűvel, mentával és rozmaringgal dúsított balzsam az illóolajoknak köszönhetően pihentető masszázst nyújt. Az orbáncfű és a vadgesztenye a fáradtság csökkentését segíti elő, míg a menta hűsítő és frissítő érzést nyújt. A borsmenta és mentol felfrissíti és fellazítja az izmokat. Az árnika és rozmaring hidratálja és táplálja a bőrt. Gyógynövényes masszázs gélek. Aqua (Water), Alcohol Denat., Camphor, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Menthol, Phenoxyethanol, Carbomer, Glycerin, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Aesculus Hippocastanum (Horsechestnut) Extract, Arnica Montana Flower Extract, Mentha Arvensis Herb Oil, Hypericum Perforatum Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Panthenol, Magnesium 1 – 2 Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Ethylhexylglycerin, Limonene, Ci 19140, Ci 42090.

Skip to content Vadgesztenyés masszázs balzsam Mire jó a vadgesztenye? Természetes módon serkenti a vérkeringéstCsökkenti a fájdalmat, enyhíti a visszérpanaszokatEnyhiti a hát a gerinc és izomfájdalmakatAntioxidáns hatású, csökkenti a fáradságérzéstLazítja és ápolja az egész mozgásrendszert • • • Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a oldalon! :)) Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz. Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek. Regisztráció és vásárlás menete: 1. lépés: Regisztráció a oldalon Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába: Arra figyelj, kérlek, hogy az 'Szponzor ID azonosítója' rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195 A személyes adataidat, szállítási címedet értelemszerűen töltsd ki.

maradék mézeskalács felhasználása

– Fejfájásra, migrénre a halántékra felkenve bemasszírozni, 2 óra fájdalommentesség érhető el használatával! – Menstruációs hasi panaszokra szintén hatásos! – Visszeres panaszokra, fájó, elnehezült lábra kiváló– Gerinc, derékfájásra isDr. C. Tuna Intenzív Masszázskrém vadgesztenyével (100ml)Intenzív masszázskrém különleges összetevőkkel biztosítja a kiváló masszázst az alkalmazáskor. Vadgesztenye kivonatot és wintergreen olajat tartalmaz. Krémes állagú, így könnyen felvihető C. Tuna Masszázs zselé vadgesztenyével (500ml)Ugyanazok igazak ezen termékre is, mint fentebb a Double Effect vadgesztenyés zselére, csak a Double Effect termékünk dupla hatóanyagot tartalmaz, valamint 250ml-es és 125ml-es kiszerelésben kapható. A "sima" zselé 500ml-es, és nem dupla hatóanyagú C. Tuna Double Effect masszázs zselé paprikával és chilivel (250ml)Chilivel, pirospaprikával, gyömbérrel, csalánnal és mentával dúsított balzsam illóolaj tartalmának köszönhetően megnyugtatja a testet és a lelket. A chili és a piros paprika egészségesebbé varázsolja a bőrt és serkenti a vérkeringést.

babicsek bernát paddy and the rats

Az EWG szerint továbbá contact dermatitist (a bőr allergiás reakciója) és légzőszervi problémákat is okozhatnak. A vadgesztenye kivonata. Növényi hatóanyag, elősegíti a gyógyulást, a bőr értágulataira összehúzó hatással van, meggyorsítja a vérelvezetést. Ausztriában 3% fölötti koncentrációban gyógyszertárköteles. A hegyi árnika szárított virágának kivonata. A CosIng szeirnt elsősorban illatanyag, maszkoló és bőrkondícionáló összetevő. Megoszlanak a vélemények arról, hogy az árnika jó összetevő-e vagy sem: egyrészt sokszor használják az árnikát szemkrémekben, mert állítólag segít a szem alatti karikák eltüntetésében, gyulladás csökkentő, nyugtató. Másrészt Paula Begoun szerint az árnika kivonat rendszeres használata bőrirritációt és viszketést okozhat, és alkalmazása sérült bőrön nem ajánlott, mert jelentős az irritáló hatása. A mezei menta olaja, amelyet a virágzás előtt leszedett levelekből nyernek. Színtelen, könnyen mozgó, mentolszagú folyadék. Íze csípős, ugyanakkor hűsítő érzést kelt.

  1. Dr. C. Tuna Masszázs zselé Double Effect Vadgesztenyével 150ml - Farmasi
  2. Angel Team - Te miért választanád a mi termékeinket?
  3. Visszeres viszketés, mint megszüntetésére - A visszér otthoni kezelése céljából 10 módszert érdemes kipróbálni.

Angel Team - Te miért választanád a mi termékeinket?

mit-főzzek-ma-csutortok