top10places.com

Kognitív Viselkedésterápia Könyv – Kognitív Viselkedésterápia (4. Kiadás) - Könyvcsillag

  • Perczel Forintos Dóra (Szerk.); Mórotz Kenéz (Szerk.): Kognitív viselkedésterápia | könyv | bookline
  • Hungária takarék tolna hongarije
  • Kreinbacher pezsgő hol kapható
  • Kognitív viselkedésterápia - Klinikai pszichológia
  • Informatikai hírek - 3. oldal | Rendszerüzemeltetés blog | doit.hu
  • Könyv: Seth J.Gillihan: Kognitív viselkedésterápia egyszerűen - 10 módszer a szorongás, depresszió, düh, pánik és az aggódás kezelésére
  • Foe állatkert céh

Kiadványok - Kognitív és sématerápiás központ

10 módszer a szorongás, depresszió, düh, pánik és az aggódás kezelésére A rendkívül hatékony pszichoterápiás módszernek bizonyult kognitív viselkedésterápia alkalmazásával hosszú távon is megszabadulhatunk a szorongástól, dühtől és más tényezőktől, amelyek meghatározzák hétköznapi életünket. Ez a közérthető könyv céljaink írásos rögzítésétől kezdve a negatív gondolkodási mintáink felismeréséig számos olyan eszközt ad a kezünkbe, amelyek segítségével fejleszthetjük a személyiségünket, megoldhatjuk egyes problémáinkat, és általában véve tehetünk egészségünkért és jóllétünkért. Seth J. Gillihan, PhD, a University of Pennsylvania pszichiátria tanszékének klinikai pszichológia szakos adjunktusa. Több mint negyven szakcikket és könyvfejezetet publikált arról, mennyire hatékony és hogyan működik a kognitív viselkedésterápia szorongás és depresszió esetén, valamint arról, hogy az agyi képalkotó eljárások miként hasznosíthatóak pszichés zavarok tanulmányozása soráedeti műEredeti megjelenés éve: 2018Enciklopédia 5Kedvencelte 2 Most olvassa 17Várólistára tette 75Kívánságlistára tette 82Kiemelt értékelésekcsfannie P>!

Medicina Cím: Kognitív viselkedésterápia Írta és szerkesztette: Mórotz Kenéz, Perczel Forintos Dóra Kiadó: Medicina Kiadás éve: 2005, 2010 (bővített kiadás) Kapható: Medicina Könyvesbolt 1091 Budapest, Üllői út 91/A Telefon: 215-3786, 215-9618 E-mail: [email protected] 1088 Budapest, Baross u. 21. Telefon: (1) 317-0931 E-mail: [email protected] Világszerte a pszichoterápiás ellátásban hatékonyan alkalmazott kognitív viselkedésterápia első hazai tankönyve, mely egy friss irodalmi adatokon nyugvó áttekintés a kognitív viselkedésterápiák elméletéről és gyakorlatáról. A könyv a pszichoterápiás képzésben és gyakorlatban hiánypótló szerepet tölt be, nemcsak kezdőknek, hanem a módszer alkalmazásában jártas szakembereknek is sok újdonságot tartalmaz. A kötet első fejezeteiben a szerzők a kognitív viselkedésterápiák alapelveit és módszereit ismertetik, a további fejezetek a főbb kórképek (szorongásos zavarok, hangulatzavarok, étkezési zavarok, szexuális zavarok, addikciók, pszichózisok) kezelésének elveit és gyakorlatát tartalmazzák.

  1. Sets oldalas ár
  2. Digi debrecen ügyfélszolgálat telefono
  3. Ingyenes zene és film letöltő programok
  4. Ázsia expressz szereplői nevek
  5. Dr farkas bence nőgyógyász vélemények texas
  6. Lol hajas baba
  7. Bangladesi pénz rejtvény
  8. Balatonfüredi éttermek listája
  9. Ikea baba előke
  10. Polgármesteri hivatal gyöngyös
  11. Szolgálati járandóság melletti munkavégzés 2019 03 03 converted
  12. Egyedi ballagasi csokrok
  13. Hosszú bob frizura za
kártyanaptár-2018-nyomtatható