top10places.com

Sherlock 3 Évad

Sir Arthur Conan Doyle népszerű és legendás karaktere mostantól a CBS új krimi-sorozatában tűnik fel. A modern Sherlock napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt, mivel komoly magánéleti gondjai adódtak, melyeket kábítószerrel és alkohollal igyekezett megoldani, de legalább is elviselni. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Holmes (Johnny Lee Miller) könnyed hanyagsággal veszi tudomásul az új helyzetet, amit Dr. Watson (Lucy Liu) közöl vele, azaz, hogy az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni. Holmes azonban rövid ismerkedés és elemzés után rögtön beleveti magát egy nő elrablásának ügyébe, ugyanis mindeközben tanácsadóként működik közre a rendőrségi ügyeknél...

  1. Sherlock - 3. évad | Magyar Narancs
  2. 5 rész
  3. Sherlock 3.évad - Online Sorozatok <!--if()-->- <!--endif--> - Online sorozat filmek - Sorozat mánia

Sherlock - 3. évad | Magyar Narancs

Tévétorrent Sherlock felmegy a mennyországba, de mert alapvetően untatja a halál és a túlvilági lét egyhangúsága, visszatér a Baker Streetre az ő hű Watsonjához. Mindenkinek van egy teóriája, hogy Sherlock hogyan verte át a halált a második évad végén, és ezek közül a legszórakoztatóbbakat, mintha kívánságműsor lenne, a Sherlock-rajongók kérték, el is játsszák a harmadik évad (újabb három, játékfilmnyi epizód) elején. A viszontlátás alkalmából rendezett örömünnep hosszabbra is nyúlik a kelleténél, a készítők maguk is átmentek rajongóba, s már a show elején pezsgőt bontanak; két évad szárnyalása után - oh, well - mi baj is történhetne! Legfeljebb annyi - oh, well! -, hogy a szárnyalásról lemarad egy ékezet, de nem marad le, mert a második részre mindenki összeszedi magát és mindannyiunk kedvenc, magasan funkcionáló szociopatája (Sherlock diagnózisa) valóban elkezd magasan funkcionálni; ebben az évadban látható a tévétörténelem legcsavarosabb esküvője, mely az esküvős romkomok paródiájának éppúgy remek, mint zárt szobás rejtélynek és magasan funkcionáló bromance-nek (férfibarátságot megéneklő eposznak).

Honlap-menü A fejezet kategóriái Reklám Statisztika Online összesen: 1 Vendégek: 1 Felhasználók: 0 Sherlock 3. évad A sorozat a 21. századi Londonban játszódik, melyben elénk tárul, hogyan nyomozna ma Nagy-Britannia legendás detektívje, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és barátja, Dr. John Watson (Martin Freeman). 01, 02, 03 Számlálók: 630 | Hozzáadta:: malacka3 Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak. [ Regisztráció | Belépés] Belépés Keresés Google kereső az összes weboldalunkról! reklám 1

sherlock és watson 3 évad

5 rész

  • Schumacher friss hírek hírstart
  • Légtechnikai bolt budapest go
  • Lenovo laptop töltő iphone
  • Sherlock 3 évad 7 rész
  • Családi tanácsadói számla | Interactive Brokers Central Europe
  • Német vígjáték filmek
  • Sherlock 3 évad 5 rész
  • Sherlock: ez volt a 3. évad | Desmond Wallace blogja
  • Sherlock: Mi történt Andersonnal a 3. évad után - Sr Originals
  • Sherlock - 3. évad | Magyar Narancs
  • Örökbefogadható kutyák békés megye
  • Győri utazási irodák budapest

Ep. 1 Az üres gyász Megjelent: 2014-01-01 Az epizódot megelőzte egy 2013 karácsonyán bemutatott rövidfilm, a "Many Happy Returns" (csak angolul), melyben Anderson, a technikus, aki munkanélkülivé vált, igyekszik meggyőzni róla Lestrade-et, hogy Sherlock még mindig életben van. Az epizódban két év távollét után Mycroft rálel Sherlockra Szerbiában, aki megrendezte a saját halálát, és hazaviszi Londonba, hogy segítsen neki megállítani egy terrortámadást, amit egy titkos szervezet tervez. Johnnak most már barátnője van, Mary Morstan személyében, akinek szeretné megkérni a kezét. Nem igazán szeretne újra csatlakozni, de miután a terroristák elrabolják, Sherlock és Mary megmentik, és ezután segít a Guy Fawkes-éjre tervezett robbantássorozat megállításában.

Sherlock 3.évad - Online Sorozatok <!--if()-->- <!--endif--> - Online sorozat filmek - Sorozat mánia

Andersont ismét láthatták a 3. évad fináléjában, a His Last Wow-ban, ahol felkérték Mycroftot és Johnt, hogy vizsgálják meg Sherlock lakását, hogy van-e benne kábítószer. követte oda. Anderson ezután visszatérése után is Sherlock követője volt, és nem kapta vissza állását a Scotland Yardnál, de szolgáltatásai továbbra is hasznosak voltak Holmes testvérei számára. Feltételezhető tehát, hogy Anderson továbbra is vezette az Üres halászkocsit, és segített Sherlocknak, Mycroftnak, Johnnak és Lestrade-nek, amikor csak szükségük volt rá. Sherlock ellenségesből udvariassá vált.

sherlock 3 évad 2 rész - indavideo

Azonban Anderson hozzáállása Sherlockhoz teljesen megváltozott, miután a nyomozó halálba ugrott a The Reichenbach Fall 2. évadában, mivel megszállottja lett annak bizonyítása, hogy Sherlock még életben van. Anderson feltűnt a Many Happy Returns című miniepizódban, ahol kiderült, hogy elvesztette az állását, és most Sherlock halála rejtélyének megoldására fordítja idejét, és megosztotta elméleteit Lestrade-del. Anderson megalapította Sherlock Holmes The Empty Hearse nevű rajongói klubját is, amelyet olyan emberek hoztak létre, akik szintén hitték, hogy Sherlock él, és mindannyian megosztották elméleteiket. Andersonnak igaza volt, és Sherlock visszatért Londonba, és arra a következtetésre jutott, hogy Anderson jelenlegi helyzete összeesküvés-elmélet híveként és rajongójaként a bűntudatának köszönhető, amiért alig akarta elhinni Moriarty manipulációját, amely hozzájárult Sherlock halálához. Sherlock ezután megosztotta Andersonnal a lehetséges magyarázatot, hogyan hamisította meg a halálát, de az utóbbi rájött, hogy ő lesz az utolsó ember, akihez Sherlock eljön.

Megismerhettünk új karaktereket is, de ez a nagy családcentrikusság valahogy nem állt jól a sorozatnak. Nem erről kéne szólnia a sorozatnak, hanem a vérbeli nyomozásokról. Igaz, volt az évadban is főellenség, de Magnussen engem nem nyűgözött le annyira, mint Moriarty. A Sherlock harmadik évada is jó szórakozás volt, de nem tudott felnőni az elvárásaimhoz. A cliffhanger tetszett, bár gőzöm sincs, hogy ezt a húzást komolyan gondolták-e. Majd a 4. évadban meglátjuk. Arra viszont még nagyon sokat kell várnunk. Kategória: sorozatCímke: Sherlock Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

kard-által-vész