top10places.com

Domino Net Aktiválás

4Grider veterán 1., A Domino Fix-en alapból bekapcsolva kell lennie a technikai netnek. 2., A Domino Net-hez nem kell meglévő net csomag, az a Maratonhoz kell. Soulfly842 őstag Működnie is kell, de ha azt mondod, hogy az "ügyfélszolgálat elmondása szerint", akkor miért nem kapcsoltattad már be az ügyfélszolgálatossal? Vagy azt az előzetes informálódás során mondták? - mert ha nem erről van szó és utólag mondták ezt, akkor egyszerűbb lett volna úgy. prozodus Nem úgy volt, h aMaratonhoz is elég a technikai? A technikai net is net... Nem szívtad meg, rossz információt tolmácsolnak neked itt éppen Valamelyik speciális promós netet nem tudja értelmezni a váltással. Ilyenkor logikai 'kalkulusok' vannak, s a domino net-vel deaktiválja a rendszer a technikai netet (ami kell a promóciós internetekhez) és ahelyett rakja fel a domino net 4GB-t (mind úgymond 'alapnet').

Windows

Számodra lehet, de nem értem, miért zavar ez téged a Telenoros korlátlan 3ven: Beléptem az imént az alkalmazásba - a fiókomhoz több családi Domino is csatolva van - és ez fogadott felül: Lehiñito a mobil alkalmazáson keresztül töltöm fel az egyenlegem bankkártyáról, akkor is megkapom a bónuszt? Eddig csak a honlapon keresztül töltöttem egyenleget, mert azt biztosra tudtam, hogy így megkapom a bónuszt. De az alkalmazáson keresztül nem tudom, hogy megadja e. Megnéztem közben külön a Domino számoknál, elérhető így:Előfizetés testreszabása -> Mobilinternet -> Egyszeri adatcsomagok -> Díjmentes 50 MBLehiñito: Szia, Megkapod úgy is: Link Hello, megjelent a telekom alkalmazásban a +50 MB lehetőség. Aktiválni akartam, de azt írta, hogy hiba, nem lehet aktiválni. Most már el is tűnt az alkalmazásból a hirdetése, de ha rámegyek az Előfizetés testreszabása menüpontra, azon belül a Mobilnetre és ott az Egyszeri csomagokra, akkor ott aktívnak jelzi a Díjmentes 50 MB-ot, de az adategyenlegnél 800 MB szerepel, Domino net 200 MB 600 MB, Domino Net 200 MB 200 MB, Díjmentes 50 MB 0 MB.

domino net aktiválás play

Vodafone

domino net aktiválás windows

Elavult vagy nem biztonságos böngésző - PC Fórum

  • Domino net aktiválás login
  • LG 2 kg, TWINWashTM MINI felültöltős mosógép WiFi funkcióval | LG Magyarország
  • Baja eladó ház
  • Telekom mobilszolgáltatások - Mobilarena Hozzászólások
  • Domino net aktiválás de
  • Domino net aktiválás 1
  • Raze 2 játék gyerekeknek
  • Dd step gyerekcipő online
  • Domino net aktiválás telekom
  • Citromos-garnélás rizottó - Recept | Femcafe
  • Franz kafka az átváltozás hangoskönyv

The Truth is out there... PSN ID: Lacek84 qwertly Köszönöm a segítő szándékú hozzá szólásokat, most néztem a honlapjukon már kint én nem talá rájöttek ez nem tuti nekik, és egyből levették helyette van most 4×200MB Működik a dolog most beszéltem nem a vandával hanem ügyintézővel bekapcsolta a 16GB 3290FT-ért és domino fix kártyám van. Köszi meg van, csak benéztem a működik itt a 16GB a telefonon. Nem mondanám fel, kihasználnám 2 hónapig ezt a lehetőséget. Kíváncsi vagyok, hogy elég lenne-e ennyi adat havonta (vagy akár kevesebb). 2 hónap alatt kiderül, hogy kb. mennyi adatot fogok elhasználni. És utána esetleg megrendelem a 4 GB maratont. De az biztos, hogy a mostani csomag nem éri meg nekem, mert nem használom ki, viszont fizetem az 1500-at havonta. KisDre senior tag SziasztokPróbáltam visszaolvasni de sajnos nem találtam van röviden hogy tegnap előtt voltam bent adategyeztetés miatt, kapa egyszerű dominósként, elvileg meg is történt majd tegnap kaptam egy SMS-st hogy egyeztessem már mert lejár amire rá se hederítettem mert azt hittem meg vagyok vele azzal hogy bent voltam személyesen és letudtam ("biztos csak egy last minute sms") és nem mondott semmi más teendőt azt megelőző nap a telekomos.

mit-főzzek-ma-csutortok