top10places.com

Icuka Cba Reklám

Icuka, a CBA kedvenc kasszása ismét visszatért, ezúttal egy forró, nyári hangulatot idéző reklámmal szegezi a tekinteteket a képernyőre. Icuka a nyári szezonban eddig nem nagyon mutatta meg magát, a legutóbbi reklámkampány során a magyar kártya romantikus alakjainak öltözött be, most viszont egy igazán vad videoklip jelent meg, melyben Icuka szinte mellékszereplővé válik a többi résztvevő között. Nézzétek! Icuka a CBA saját márkás, piros termékeit mutatja be egy, a Balatoni lázat éneklő lánynak, aki mezítláb a polcok között járva éppen egy csomag CBA-s kamillás toalettpapírt tesz a bevásárlókocsijába. Mi, a nézők elsőre azt is hihetnénk, hogy a lányt (aki teljesen olyan, mintha tényleg egy Balatonon forgatott ezredfordulós videoklipből lépett volna ki) semmi sem tán törökülésben beevez Icuka, innentől kezdve pedig beindul a buli, jön a lángos, vízipisztoly párbaj és röplabda verseny veszi kezdetét a tejszínhabos flakonok és a müzlik között. Én személy szerint nagyon kíváncsi lennék arra, mennyiszer kellett vajon rendet rakni forgatás során egy elpattant labda miatt, és az is érdekelne, pontosan ki a célközönsége ennek a reklámnak?

  1. Angolul
  2. Meggyógyultam
  3. Icuka a CBA-ból nagyon forró hangulatot teremt új reklámjában | Nosalty
  4. Blokkoló

Angolul

Meggyógyultam

A PIROS termékeket ajánló reklám végül pedig egy keretes befejezéssel ér véget, amelyben a vásárló lány még a fürdőruha felsőjét is leveszi, egyszóval A CBA megint kiadott egy olyan reklámot, amin aztán rendesen lehet csámcsogni! Ti mit szóltok hozzá? Ezeket olvastad már? Család Itt a nyár legforróbb slágere Icukától A "Csing! Csing! " dallam ezután mindenki fejében ott cseng majd. Nosalty Gasztro Icuka most a rizsről rappel - ezt a videót vagy... Icuka megint nagyon adja az új reklámokban. Nemrég megjelent videóját már több mint 280 ezren látták. Te is kiégsz, ha meglátod, Icuka mivel köszönti a tavaszt Icuka lett a magyar kártya tavaszi ásza, némi komolyzenés aláfestéssel. Liptai Claudia teljesen új szerepben mutatja meg magát - így... A műsorvezető lelkesen kezdett bele a közös munkába az egyik hazai áruházlánccal. Nosalty

Icuka a CBA-ból nagyon forró hangulatot teremt új reklámjában | Nosalty

  1. Icuka cba reklám kft
  2. Telenor hu adategyeztetés 2019
  3. Autizmus gyermekeknél tünetek és tünetek - Megelőzés 2022
  4. Deák ferenc kollégium debrecen jerikó utca
  5. Nehéz járógipsz helyett kényelmes, könnyű boka-lábszár rögzítő
  6. Selle smp nyereg 2022
  7. Debrecen szoboszlói út 50 2021
  8. Icuka cba reklám blokkoló
  9. Ezt nem láttuk jönni: Ganxsta Zoleeval rappel a boltos Icuka | szmo.hu
  10. Textil szalvéta jysk longueuil greenfield park
  11. Zsúrpubi - Csing, csing! Ganxsta Zolee és CBA Icuka brutális videóval pusztítja az agysejteket

Blokkoló

icuka cba reklám blokkolo icuka cba reklám blokkoló

Így aztán végigülte a búcsúztatást, ráadásul annak ellenére meghatódott, hogy azt sem tudta, ki halt meg. Ezután sorra járta a temetéseket. Mostanra már kétszáznál is több ismeretlen embertől vehetett végső búcsút, de a pontos számot nem tudja. Jeane-t mindig is lenyűgözte a halál. Mivel szüleit már 20 éves kora előtt elvesztette, ezért kifejezetten "otthon érezte" magát a temetőkben. A sírkerteket leginkább egyfajta "kültéri művészeti galériákhoz" tudja hasonlítani. A temetésturista kedvenc hobbijai közé tartozik ezen felül a sírkövek rendbetétele és fotózása is. A nőt ráadásul már a temetkezési vállalkozók is ismerik: ha egy búcsúztatáson senki nem tud részt venni az elhunyt ismerősei közül, akkor Jeane-t értesítik, hogy legalább valaki álljon a koporsó mellett. A művész szerint teljesen rendben is van ez így, mert véleménye szerint senkit sem szabad magányosan eltemetni.

hellboy-ii-az-aranyhadsereg