top10places.com

P20 64Gb Ár / Új Huawei P20 Változat Jelent Meg Hazánkban - Napidroid

Szakértőink által bevizsgált és felújított telefonok. 30+ ellenőrző tesztet végzünk Az akkumulátor 85-100% között (csúcsteljesítmény) Működőképes kijelző és érintőképernyő Hátsó kamera & előlapi kamera Folyadékkal nem érintkezett Feloldás ujjlenyomattal és arcfelismeréssel & a telefon összes tartozéka Mit tartalmaz a telefon doboza? A telefon akkumulátoráról Miért ne vásárolhatnál felújított telefont? Leírás Mobiltelefon Huawei P20 Lite Dual Sim, 64 GB, Platinum Gold A 2018-as Huawei P20 Lite az alacsony árhoz és a felszereltség csúcsspecifikációihoz képest sokat ígér. A Huawei P20 Lite könnyedén teljesíti minden felhasználó sok követelményét az előlap nagy részét lefedő 5. 84" képernyőjével, 4 GB RAM-mal és kettős hátlapi kamerájával, amely egy 16 MP-es és egy 2 MP-es kamerából áll. Több mint elég a mindennapos tevékenységhez. Adatok SIM foglalatok Dual SIM SIM típus Nano-SIM RAM memória 4 GB Belső memória 64 GB Micro-SD foglalat Igen Processzor modell Octa-core Processzor frekvencia 4x2.

Huawei P20 Lite teszt - trendi külső, ismerős belső - Tech2.hu

  1. Középiskolai felvételi 2020 2021 hope card
  2. 1 colos tömlő 10
  3. P20 64gb ár 5
  4. Vizilabda eb 2020 jegyek eventim
  5. Legális online póker 2017 community
  6. P20 64gb ár vs

Előre telepítve megtaláljuk rajta a Facebook, Instagram, Booking, eBay, Netflix, valamint a Huawei és a Google applikációit, de amire nincs szükség és nem rendszerapp, azt persze lehet törölni. HardverHardveres fronton a Huawei P20 Lite kicsivel erősebb procit, +1 GB RAM-ot és dupla annyi tárhelyet kapott, mint elődje, a P10 Lite. Így tehát a telefonban egy Kirin 659-es lapka található, ami max. 2, 36 GHz-es órajelre képes, ehhez társul egy Mali-T830 MP2 típusú grafikus gyorsító és 4 GB RAM. A belső tárhely bruttó 64 GB lett, amiből 50, 58 GB a szabadon felhasználható mennyiség. Ha ez nem lenne elég, akkor 256 GB-ig lehet bővíteni microSD-vel. ​A rendszerchipen mondjuk változtathattak volna és nem azért, mert rossz lenne, hanem mert ez található meg többek között a Honor 9 Lite-ban, a Huawei P Smartban és a Huawei Mate 10 Lite-ban is, ezek pedig esetenként sokkal kedvezőbb áron kaparinthatóak Benchmark86. 789 pontGeekbench 4926 / 3672 pontA mindennapokban szerintem egy nagyon jól használható készülék, böngészésre, közösségi médiára és kisebb/nagyobb játékok futtatására is elegendő a benne lévő vas, RAM-ból is volt mindig kb.

Flash drive

Az ujjlenyomat-olvasó maradt a hátlapon és a gyártóhoz híven elképesztően gyorsan felold, illetve ez az első "Lite" mobil a Huawei P-szériájában, ami duál hátlapi kamerával lett megtaláljuk az USB Type-C port mellett a hangszórót, a mikrofont és sokak örömére a jack csatlakozót, fent mindössze a zajszűrő mikrofon kapott helyet, a jobb oldal a bekapcsoló és a hangerőszabályzó gomboké, a bal oldalon pedig a 2 nanoSIM vagy 1 nanoSIM és egy microSD befogadására alkalmas tálcát találjuk. A Huawei P20 Lite formavilága nekem tetszik, az anyaghasználat és az összeszerelési minőség remek, az pedig különösen bejön, hogy szinte azonos fizikai méretek mellett több mint 6 tized hüvelykkel nőtt a mobil képátlójelzőEgy 5, 84 hüvelykes, 19:9 képarányú, 1080 x 2280 pixel felbontású LTPS IPS LCD panelt kapunk az előlapon, amire őszintén egy rossz szavam sincs. A maximális fényerő így nyáron is szerintem tökéletes és a panel minősége is kiváló. Majdnem (majdnem! ) 180 fokból nézve sem torzul a megjelenítés, a színek kellőképp kontrasztosak és szerintem a felbontás is bőven elegendő.

A Huawei P20 Pro is lenyűgözött fotós képességeit illetően, amivel itt, a Huawei P20 Lite-nál sem lesz probléma, de minden más téren is elég jól sikerült készülékről beszélhetünk. A többi P20 modellhez hasonlóan itt is egy egyszerű, fehér dobozban kapjuk a telefont, amiben tartozékként kapunk egy max. 18W-ra képes hálózati adaptert, egy USB Type-C adatkábelt, egy sim tűt és egy fülhallgatót is. DizájnA Huawei P20 Lite a P10 Lite-hoz képest leginkább dizájnban és kamerában változott, előbbi megítélése teljes mértékben egyéntől függ. Nekem személy szerint tetszik a készülék kialakítása, notch itt is van, de egyrészről ezt el lehet tüntetni, másrészről pedig már megszokhattuk így 2018 közepé elődmodellhez képest sokkal jobban érvényesül a lekerekített formavilág és ez leginkább a kijelzőnél tűnik fel. A kijelző fölött kapunk egy egész korrekt, 16 MP-es előlapi kamerát, mellette van beszédhangszóró, közelségérzékelő és fényszenzor, valamint egy értesítő LED is. A készülék üveg hátlappal rendelkezik, ami ugyan csúszik, de a matt keretnek köszönhetően összességében kényelmesen, stabilan lehet kézben tartani és használni.
p20 64gb ár ar rahman
  1. Seat leon 1.4 tsi vezérműlánc 2014
  2. Műanyag kerti tarologue
  3. Payday 2 xbox 360 ár
  4. Mancs teljes film magyarul videa
  5. Pünkösdi vigasságok hévíz térkép
  6. Renault 19 chamade eladó ház
  7. Erdős grafikai stúdió
  8. Huawei p20pro vízálló karóra
  9. Ápolás és betegellátás gyógytornász szakirány
  10. Konvektorcsere pályázat 2015 cpanel
  11. Tata város hivatalos honlapja
  12. Egyedi hátizsák készítés
búza-egyszikű-gyomirtása