top10places.com

1013 Budapest Attila Út 47

MEDIKER Kereskedelmi és Szolgáltato Betéti Társaság A Céginformáció adatbázisa szerint a(z) MEDIKER Kereskedelmi és Szolgáltato Betéti Társaság Magyarországon bejegyzett Betéti társaság (Bt. ) Adószám 28228996241 Cégjegyzékszám 01 06 116907 Teljes név Rövidített név MEDIKER Bt. Ország Magyarország Település Budapest Cím 1013 Budapest, Attila út 47. fsz. 1/a. Web cím Fő tevékenység 4778. Egyéb m. n. s. új áru kiskereskedelme Alapítás dátuma 1992. 05. 05 Jegyzett tőke 15 000 HUF Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma 2021. 12. 31 Nettó árbevétel 818 894 980 Nettó árbevétel EUR-ban 2 219 228 Utolsó létszám adat dátuma 2022. 10.

  1. KockaVilág.hu - LEGO termékek szaküzlete webáruház: vélemények, vásárlói információk
  2. Nemzeti Cégtár » Döner Sziget Kft.
  3. .html
  4. KockaVilág.hu LEGO termékek szaküzleteBudapest, Attila út 47, 1013

KockaVilág.hu - LEGO termékek szaküzlete webáruház: vélemények, vásárlói információk

1013 budapest attila út 47 km

BEJELENTKEZÉS Login Jelszó Utolsó frissítés 2022. 10. 04 14:29:25 MEDIKER szaküzlet: a Vár alatt az Alagútnál (az I. kerületben) 1013 Budapest, Attila út 47. Tel/Fax: 06 (70) 417 9639, (1) 375-7325 tNyitva tartás:H-Cs: 10. 00-16. 00Hogyan közelíthet meg minket? Megközelítés: BKV:18-as villamosA Moszkva térrõl vagy a Móricz Zsigmond körtér felõl a Krisztina térnél szálljon le, majd 100 m-t sétáljon az Alagút irányába. 5-ös buszA Moszkva tér irányából kb. velünk szemben van az Alagút utcai megálló. A Március 15. tér irányából a Dózsa György térnél szálljon le, majd sétáljon az Alagút irányába kb. 3 háztömböt. 78-as buszA Naphegy irányából kb. A Rákóczi út irányából a Dózsa György térnél szálljon le, majd sétáljon az Alagút irányába kb. 105-ös buszA XII. kerület irányából a megálló az Alagút utcában van, 30 m-re tõlünk. Az Lánchíd irányából a megálló egy kicsit feljebb található, és kb. 2 perc alatt lehet elsétálni hozzánk, vissza az Alagút felé. Autó:A környezõ kis utcákban parkolási díjat kell fizetni (280 Ft/óra).

Nemzeti Cégtár » Döner Sziget Kft.

Természetesen enélkül is meg lehet állni, de igen szorgalmasan ellenõrzik a szélvédõ mögé elhelyezett érvényes jegy meglétét.. Attila úton és a Krisztina körúton viszont ingyenesen lehet parkolni (egyelõre... és ha van éppen hely... ). Erzsébet-hídÁt a hídon, majd az Attila úton egyenesen. A Dózsa György tér és az Alagút között lehet parkolóhelyet találni a jobb oldalon. Ha ez nem sikerülne, akkor kanyarodjon az Alagút felé, és közvetlenül elõtte jobbra található egy kis utca (Váralja) és ott parkolójegy váltása után lehet parkolni. LánchídA hídon átérve a Clark Ádám téren tegyen meg 270 fokot, a felsõ rakparton a Várat megkerülve lehet az Attila útra kanyarodni. Utána a Dózsa György tér és az Alagút között lehet parkolóhelyet találni a jobb oldalon. Ha ez nem sikerülne, akkor kanyarodjon az Alagút felé, és közvetlenül elõtte jobbra található egy kis utca (Váralja) és ott parkolójegy váltása után lehet szkva térAz Attila úton a belsõ sávban maradva kanyarodjon az Alagút felé, és közvetlenül elõtte jobbra található egy kis utca (Váralja) és ott parkolójegy váltása után lehet parkolni.

1013 budapest attila út 47.com

.html

Legyen előfizetőnk és férjen hozzá a cégek Hirdetményeihez ingyenesen! Mérleg A Mérleggel hozzáférhet az adott cég teljes, éves mérleg- és eredménykimutatásához, kiegészítő mellékletéhez. Mérleg- és eredménykimutatás Kiegészítő melléklet Könyvvizsgálói jelentés Osztalék határozat Legyen előfizetőnk és érje el ingyenesen a cégek Mérleg adatait! Elemzés Az Elemzés naprakész céginformációt biztosít, mely tartalmazza az adott cégre vonatkozó részletes pénzügyi elemzést a legfontosabb pozitív és negatív információkkal, létszámadatokkal együtt. Alapinformációk Kapcsolt vállalkozás információk Bankkapcsolatok Pénzügyi adatok és mutatók Pozitív és negatív információk Piaci részesedés kalkulátor Létszámadatok Végső tulajdonos Cégkörnyezet vizsgálat Legyen előfizetőnk és érje el ingyenesen a cégek Elemzéseit! Kapcsolati ábra A Kapcsolati ábra jól átláthatón megjeleníti a cégösszefonódásokat, a vizsgált céghez kötődő tulajdonos és cégjegyzésre jogosult magánszemélyeket. Vizsgált céghez köthető tulajdonosok és cégjegyzésre jogosultak Cégek közötti tulajdonosi-érdekeltségi viszonyok Vizsgált és kapcsolódó cégek állapota Ár: 4 200 Ft Legyen előfizetőnk és érje el ingyenesen a cégek Kapcsolati ábráit!

KockaVilág.hu LEGO termékek szaküzleteBudapest, Attila út 47, 1013

A pénzügyi adatok és a mutatók öt évre visszamenőleg szerepelnek a riportban. Az információ gyors és jól áttekinthető képet ad egy vállalkozásról. Céginformáció Premium 4500 Ft + 27% ÁFA Tartalmazza a cég cégjegyzékben vezetett hatályos adatait, beszámolókból képzett 16 soros pénzügyi adatait, a beszámolók részletes adatait valamint pozitív és negatív eljárások információit. A Prémium információ gyors és jól áttekinthető képet ad egy vállalkozásról. Céginformáció Full 4900 Ft + 27% ÁFA Az információ tartalmazza a cégtörténet adatait, pénzügyi adatait, részletes beszámolóit, pozitív és negatív eljárások adatait, valamint a cég kockázati besorolását és ágazati összehasonlító elemzését. Alkalmazása különösen ajánlott üzleti tárgyalások előtt, hogy minél szélesebb információk keretében hozhassuk meg döntésünket és csökkenthessük üzleti kockázatunkat. Beszámolók 1490 Ft + 27% ÁFA A cég Igazságügyi Minisztériumhoz benyújtott pénzügyi beszámolóinak (mérleg, eredménykimutatás) adatai 5 évre visszamenőleg.

  • 56 os körzet
  • Budapest attila út 12
  • Eladó OPEL | Budapesten és országosan - JóAutók.hu
  • ULTRASONIC 1200 ultrahangos egérriasztó, patkányriasztó - ROJAKER
  • A négy evangélista jelképe
  • Sorra nyitja éttermeit vidéken a Mc'Donalds: ezek a városok következnek - HelloVidék
  • Nemzeti Cégtár » Döner Sziget Kft.
  • Air france kabinbőrönd méret 2021
  • Külső merevlemez árukereső

Tisztségviselők A Tisztségviselők blokkban megtalálható a cég összes hatályos és törölt, nem hatályos cégjegyzésre jogosultja. Legyen előfizetőnk és érje el ingyenesen a Tisztségviselők adatait! Tulajdonosok A Tulajdonos blokkban felsorolva megtalálható a cég összes hatályos és törölt, nem hatályos tulajdonosa. Legyen előfizetőnk és érje el ingyenesen a Tulajdonosok adatait! IM - Hivatalos cégadatok Ellenőrizze a(z) MEDIKER Kereskedelmi és Szolgáltato Betéti Társaság adatait! Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálatától (OCCSZ) kérhet le hivatalos cégadatokat. Ezen adatok megegyeznek a Cégbíróságokon tárolt adatokkal. A szolgáltatás igénybevételéhez külön előfizetés szükséges. Ha Ön még nem rendelkezik előfizetéssel, akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségek egyikén.

kártyanaptár-2018-nyomtatható