top10places.com

Nádai Anikó Párja: Nádai Anikó És Párja A Baba Születése Után Is Randiznak - Habostorta.Hu

Mint arról beszámoltunk, zajos utóélete van Hajmásy Péter éjszakai szórakozásának. Nádai Anikó párja gyermekük születése után két héttel ment el barátaival szórakozni, mint kiderült, egy tejfakasztó bulira. Itt fotózták le Pétert, amint egy ismeretlen lánnyal beszélget a pultnátó: Markovics GáborAnikóhoz is eljutott a fotó, mely itt tekinthető meg. Ő teljesen kiállt szerelme mellett, mint mondta, elhiszi, hogy nem történt semmi olyan, ami megzavarta volna a kapcsolatukat. Ezt erősítette meg a Blikknek megszólaló szemtanú is. "Péter egy nagyobb társasággal együtt érkezett a belvárosi szórakozóhelyre, ahol elég sokat ittak, és jól érezték magukat. Amikor odaállt a pulthoz, valóban odament hozzá egy hölgy, aki nagyon közel hajolt hozzá, de Péter csak néhány szót váltott vele, aztán csatlakozott a barátaihoz. Valóban félreérthető volt a szituáció, de nem csattant el egy csók sem" - mesélte a lapnak az informátor.

  1. Párja miatt kénytelen magyarázkodni Nádai Anikó, "pikáns" képek terjednek a közösségi oldalon
  2. Blikk: Megszólalt egy szemtanú – Mit csinált valójában Nádai Anikó párja a tejfakasztó bulin? | szmo.hu
  3. Index - Mindeközben - Nádai Anikó és párja babavárós képet osztott meg
  4. Nádai Anikó és párja a baba születése után is randiznak - Habostorta.hu

Párja miatt kénytelen magyarázkodni Nádai Anikó, "pikáns" képek terjednek a közösségi oldalon

  1. Alisa sorozat online magyar
  2. Sabishi SilverMoon Könyvtára: Aly Martinez - Összekötve 2. - Tőled semmit
  3. Kick box világkupa 2019 budapest 2018
  4. Zöld kártya teljes online film magyarul (1990)
  5. Index - Mindeközben - Nádai Anikó és párja babavárós képet osztott meg
  6. Szex és new york video 1
  7. Kisvakond a nagyvárosban
  8. Részszámla kiállítása 2018 tabela

Blikk: Megszólalt egy szemtanú – Mit csinált valójában Nádai Anikó párja a tejfakasztó bulin? | szmo.hu

Kapcsolódó

Index - Mindeközben - Nádai Anikó és párja babavárós képet osztott meg

2019. 01. 14. 06:45 Lassan egy éve vannak együtt. Nádai Anikóra lassan egy éve talált rá a szerelem, párját azonban eddig nem mutatta meg senkinek. Most igen! Miután elismerte, szakítottak Aurélióval, Nádai Anikónak nem kellett sokat várnia, újra rátalált a szerelem. A műsorvezető tavaly tavasszal egy interjúban mesélt arról, megismert egy férfit, aki szintén egyedülálló szülő és meglepően jól kijönnek egymással. Ezt követően meg is osztott egy közös képet a közösségi oldalán, amelyen a férfi öleli őt oltalmazóan. Az azóta eltelt hónapokban sem változott azonban semmi. Azóta csak annyit lehetett tudni, a fiatal apukát Gergőnek hívják és Anikóval szívekkel árasztották el egymás közösségi oldalát. Voltak időszakok, amikor olyan pletykák keltek szárnyra, hogy szakítottak, Anikó azonban cáfolta ezt. "Nyolc hónapja vagyunk együtt a párommal, akivel nagyon harmonikusan élünk. Mivel neki is van egy Patrikhoz hasonló korú kislánya, tulajdonképpen komplett család lettünk. Még nem tudom, mit hoz a jövő, de "soha nem mondd hogy soha" alapon nem is mondom" – nyilatkozta alig egy hónapja.

Nádai Anikó és párja a baba születése után is randiznak - Habostorta.hu

Férfi kézi El: mindhárom magyar csapat albérletben játszikNEMZETISPORT Mindhárom magyar csapat albérletben játszik a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörében. Aus. Open: szívesen látják Djokovicsot, ha kap vízumotNEMZETISPORT Három hónap múlva kezdődik az Australian Open Melbourne-ben, és Novak Djokovics szereplése ismét beszédtéma. A 21-szeres Grand Slam-győztes szerb teniszezőt kitoloncolták az országból, mert oltatlanul próbált belépni Ausztráliába és részt venni a januári tornán.

Elképesztő trükköt vet be a gyermeke nyugalma érdekében. Alig egy hónapja, hogy megszületett Nádai Anikó és Hajmásy Péter közös gyermeke. A kis Alex bearanyozza a szülei mindennapjait, és az is kiderült, hogy egészen különleges módszer segítségével Péter meg tudja nyugtatni a kisfiát – szúrta ki a ugyanis imádja a szagelszívó hangját, az mindig segít neki a pihentető alvásban. "Mikor órákat állsz az elszívó előtt, mert a fiadat ez a hang nyugtatja meg... De nem baj... a világ legjobb fáradtsága! " – fogalmazott az Instagramon közzétett bejegyzésében a büszke rítókép: RipostHírlevél feliratkozás Ne maradjon le a legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket! Feliratkozom a hírlevélreHírlevél feliratkozás Ne maradjon le a legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket! Feliratkozom a hírlevélre

  1. Pizza a négy remetétől movie
  2. Fodraszok mukai kepek az
  3. Klem viktor felesége
  4. Kenyérsütés otthon szoky konyhája
  5. Söröskorsó 1 literes
  6. 4x4 es szoba berendezése video
  7. Hidd el bánok mindent már
  8. Érszűkület ellen vitamin
  9. Gree 3 5 kw inverteres klíma ár
  10. Mit nem ehet a kutya
  11. A szakasz teljes film magyarul videa
  12. Szép álmokat billy bob
ingyenes-futás-applikáció