top10places.com

Part Hotel Siófok Vélemények: Vélemények, Értékelések, Fórum - Balaton Hotel Siófok

Park Hotel & Restaurant Siófok Siófokon, a Balaton közelében, szép parkosított környezetben várja vendégeit az igényes, hangulatos hotel. 37 szobájában 84 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. A szobákhoz saját fürdőszoba, WC, klíma, TV és vezeték nélküli internet biztosítja a vendégek komfortos pihenését. Kisgyermekkel érkezőknek igény esetén kiságyat, kádat, etetőkészletet, ágyneműt, ételmelegítési lehetőséget tudnak biztosítani. A kicsiknek játszótér és kerékpározás ( kölcsönözhető) biztosít kikapcsolódást. A felnőttek felfrissüléséről finn szauna és masszázs gondoskodik. Parkolás saját parkolóban és a közelben ingyenesen. Saját éttermében a magyar konyha ételeinek széles választékával várja vendégeit. A városközpont a hotel szomszédságában, kényelmes sétával elérhető. Siófok legföbb nevezetességei a Jókai Park, a Krúdy Villa, a Meteorológiai Obszervatórium, a csodás panorámát biztosító Víztorony, az Evangélikus templom, a Rózsakert, a Kálmán Imre Emlékház és még számos nevezetsség.

Ce plaza hotel siofok vélemények

A 2 csillagos Part Hotel Siófok 42 szobát kínál a Balaton szomszédságában, körülbelül 100 méterre. Ez a hotel 1, 6 km-re van az a siófoki kikötő és 1, 7 km-re a Siófoki hajóállomás területétől. Ez hotel a Balatonszéplak - Ezüstpart körzetben található, körülbelül 10 perc sétára a strandtól. Az ingatlan 0, 8 km-re helyezkedik el az Újhelyi strand - szabadstrand területétől. A Siófoki Víztorony az ingatlan közelében található. Ráadásul klímaberendezés, erkély és öltöző is elérhető a szobákban. Élvezheti a tengerre néző kilátást. Fürdőlepedők és törölközők rendelkezésre állnak a fürdőszobában. A bár mindennap nyitva áll reggelihez. A vendégek élvezhetik az Oreg Halasz Etterem nyújtotta európai, kelet-európai, közép-európai és magyar fogásokat, alig 10 perc sétára az ingatlantól. A Bakony utca buszmegálló, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a város látványosságaihoz és főbb helyeihez, 5 perces sétára található a Part Hotel területétől. Több + Elrejtés -

Cape town

Nagyon élveztünk itt lenni és kitünő kényeztetésben volt részünk. A szobák nagyon tágasak és kényelmesek. Minden tökéletes volt. Az étkezés bőséges és finomak az ízek. A wellness részen kis kellemetlenség ért bennünket, hogy a köpenyt máshol kell leadni, amúgy mindennel elégedettek voltunk. Köszönjük az udvarias kiszolgálást. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 2015. 14. - ()Átlag8. 67 / 10Személyzet9Tisztaság8Ár/Érték arány9Kényelem8Szolgáltatások9Étkezés9Itt Siófokon már többször voltunk de még ebben a hotelben nem csak sokat halottunk róla. És valóban nagyon szép. nagyok a szobák és nekünk még erkélyünk is volt. Nagyon jól éreztünk magunkat és sokat is sétáltunk. Piheni nagyon lehetett hiszen nagy a csend és kellemes volt a kiszolgálás is. Máskor is most már ide fogunk jönni mivel minden igényünket kielégített ez a szálloda nem nagyon volt még ennél jobb helyünk. 83 / 10Személyzet9Tisztaság9Ár/Érték arány9Kényelem8Szolgáltatások9Étkezés9Es hat uns in siófok schon immer gefallen, der Balaton die Umgebung die Menschen alles ist sehr schön.

Istanbul

part hotel siófok vélemények port

Aranypart Hotel Siófok B épület - épület tervező

Összesen: 1. 8 (Megfelelõ) Anonym – 2019-08-02 Nem volt LCD tv Kivel járt ott: Párommal Személyzet: Átlagos (3), Tisztaság: Jó (4), Kényelem: Gyenge (1), Ellátás: Nem vettem igénybe (0), Szolgáltatások: Gyenge (1), Elhelyezkedés: Gyenge (1), Ár/érték arány: Gyenge (1), Összesen: 4 (Jó) Mohácsi Csilla – 2018-08-21 Kutyával érkeztünk a párommal a park hotelba. Nagyon kedvesen fogadtak, az étel is finom és bőséges volt. Amit hiányoltunk hogy gyakran nem volt melegvíz és a tv sem működött amit jeleztünk is de érdemi változás nem történt! Viszont a személyzet kedvessége feledtette ezt a csalódást. Ha a légkondit nem az ágy mellé rakták volna hanem magasabbra akkor az egyikünk nem fázott volna míg a másiknak melege van. De összességében egy 3* hotelnak kivállóan megfelel. Valószínű visszamegyünk jövőre Személyzet: Kiváló (5), Tisztaság: Kiváló (5), Kényelem: Megfelelõ (2), Ellátás: Kiváló (5), Szolgáltatások: Átlagos (3), Elhelyezkedés: Kiváló (5), Ár/érték arány: Átlagos (3), Összesen: 4. 3 (Jó) Rufli Attila – 2018-08-17 Kényelem: Kiváló (5), Ellátás: Megfelelõ (2), Szolgáltatások: Jó (4), Ár/érték arány: Kiváló (5), Összesen: 2.

Topik

Hotel Azúr Siófok. Legjobb ár 7 éj 7 éj-től Superior családi szoba XCS 2 f + 2 gy (4-11 éves) Félpanzió; 100% előleg fizetés szükséges Janus Boutique Hotel & SPA Siófok. Főszezonon kívüli ajánlat. Hotel SunGarden Siófok **** AKCIÓS konferencia és wellness Hotel SunGarden Siófokon a Balatonnál A Siófok központjában található Hotel SunGarden Konferencia és Wellness Hotel elhelyezkedése, és komplex szolgáltatásai révén egyaránt ideális lehetőséget kínál üdülésre, kikapcsolódásra, céges és családi rendezvények megtartására Hotel Luxury Spa & Conference, Siofok: 69 Bewertungen, 69 authentische Reisefotos und günstige Angebote für Hotel Luxury Spa & Conference. Bei Tripadvisor auf Platz 36 von 42 Hotels in Siofok mit 2, 5/5 von Reisenden bewertet Bewertungen, Hotelbilder & TOP Angebote: Luxury Spa & Conference Hotel Bestpreis-Garantie Preisvergleich Urlaub buchen bei HolidayChec Über Luxury Spa & Conference Das 2013 gebaute, am Strand liegende luxuriöse Appartement-Hotel Siófok wartet mit seinen 37 Appartements das ganze Jahr auf die Reisende.

Több éve itt nyaralunk!! Kedves vendéglátás, segítőkész személyzet. A teraszról naplemente, és BALATON. ♥️🌞 Miklós KrauszKollégiumi szintű hotel, egy-két napra jó, pozitívum, hogy közel a part. Gyula IvanyiKitűnő fekvés, udvarias és professzionális kiszolgálás, kedvező árak! Ajánlom mindnekinek! Károly FehérVégülis meg voltam elégedve. Jó közel a víz. Tulajdonképp saját strandja van. Jó éttermek vannak a közelbe. Attila FarkasKözvetlenül a Balaton partján található, kedves segítőkész személyzet, tiszta szobák. Miklós SzabóKözvetlen a balaton partján fekszik az tetszik benne, csak az árát kicsiit soknak találom. KÁLMÁN PATAIA tűző melegben van. Főbb fa, ami kellemes árnyékot ad. Youdon'tneedmoreNekem nagyon tetszett! Szép a kilátás pont a tengerre nyílik. ☺☺☺☺ Bolla LászlóIdeális part melletti hotel, barátságos személyzettel. Rita OsvathSzuper!! Kozel a Balatonhoz, kedves, segitokesz vendeglatok:) Brutyó KatalinPár lépesre a parttól, csodás kilátás a szobából Ildikó FábiánSzépen felújitott hotel.

  • Park Hotel és Étterem Siófok***
  • Part hotel siófok vélemények di
  • A bosszú angyala online film
  • Vélemények, értékelések és fórum CE Plaza**** Hotel Siófok

02. 21. 00 / 10Személyzet9Tisztaság9Ár/Érték arány9Kényelem8Szolgáltatások9Étkezés10Hatalmas és finom ételválasztékot kaptunk, a wellness részleg nagyon szép volt és a víz is kellemes bár már felújításra szorul. A Fürdőköpenyünkkel is voltak kis gondok, de összességében nagyon jól éreztük magunkat. 2017. 28. 33 / 10Személyzet9Tisztaság9Ár/Érték arány10Kényelem10Szolgáltatások9Étkezés9Imádtuk a medencéket, a wellness részleg is kiváló. Mindenképp ajánlom családosoknak. 2015. 12. - Gellér Mária (Idősebb pár)Átlag5. 50 / 10Személyzet6Tisztaság9Ár/Érték arány5Kényelem3Szolgáltatások5Étkezés5Nem volt igazán karácsonyi hangulat, más szállodákban ahol előzöleg karácsonyoztunk, volt forralt bor, grog, gesztenye ami növeli a karácsonyi ünnepi érzé étterem nem bírta a terhelést. Sorban állás az étteremben az ital automatáknál, nincs kielégitő bor vállaszték, csak a házi bor van az itallapon. 2015. 05. 18. - (Család, kisebb gyerekkel)Átlag9. 83 / 10Személyzet9Tisztaság10Ár/Érték arány10Kényelem10Szolgáltatások10Étkezés10Nagyon szép ez a hotel mindent találni benne amire szüksége lehet a vendégnek.

  1. Hasfájós babáknak tapszer
  2. Nővérem menyasszonyi ruhájában
  3. Ssd mit jelent
  4. Bojlis végszerelék iszapos
  5. A legjobb sci fi filmek
  6. Kowalsky meg a vega dalszövegek
  7. Gyurcsik tibor meleg
  8. Canon 10d teszt
  9. Fifa 14 magyar kommentár letöltés
  10. Bocskai istván általános iskola debrecen
  11. Angol társalgási képeskönyv
  12. Miletics dániel se passe
  13. Szlovákia magyarország jegy
  14. Dollár huf árfolyam
  15. Számlaképes vállalkozót keres
  16. John deere 8530 adatok 1
  17. Fifa 19 magyar bajnokság 2021-22
ingyenes-futás-applikáció