top10places.com

Thai Masszázs Debrecen, Thai Masszázs Tanfolyam Debrecen | Oktáv

Így a kisbabák jobban alszanak, kevésbé gyötri őket hasfájás. A gyerekmasszázst idősebb korban is érdemes folytatni. Thai masszázsok Magyarországon Természetesen nem kell Ázsiába utazni, ha szeretnénk kipróbálni thai kezeléseket; a magyarországi hotelekben és fürdőkben szinte alapkezelésnek számítanak. A Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel értékesítési és marketing vezetője, Dusek Mónika tapasztalatai szerint a női és férfi vendégek körében egyformán keresettek ezek a szolgáltatások. Az olajos thai masszázst szállodai csomagajánlatba is beépítik, amit szívesen igénybe is vesznek a vendégek. Viszont ha a vendégek extra lehetőségként választják, akkor inkább a tradicionális száraz thai masszázst választják, különlegessége miatt. Nemcsak magyarok végzik a különböző thai masszázsokat, hanem sokfelé találkozhatunk thaiföldi masszőrökkel, akik testméretükhöz képest bámulatos erővel és dinamikussággal dögönyözik át a testet. Nem jelenti azt, hogy a magyar kezelők rosszabbak lennének, hiszen többen vagy Thaiföldön tanultak vagy bővítették tovább az itthon megszerzett tudásukat vagy éppen Thaiföldet megjárt mesternél sajátították el az alapvető fogásokat.

Video

Elhelyezkedés: A tanfolyamon megszerezhető végzettséggel vállalkozói igazolvány is váltható! A tevékenység TEÁOR kódja: Fizikai közérzet javító szolgáltatás: 960404 További elhelyezkedési lehetőségek: wellness & SPA központok, szállodák, termálfürdők, szépségszalonok, fitnesz termek Részvételi díj: 25. 000 Ft/fő HARMÓNIAHÁZ KEDVEZMÉNY KUPON BEVÁLTHATÓ! A ár tartalmazza - az elméleti és gyakorlati oktatás díját - a tanfolyam során használt krémeket, olajokat, eszközöket - a tanfolyam jegyzetét - a vizsgadíjat - a Tanúsítványt (magyar nyelven). Angol/ Német nyelvű tanúsítvány + 1. 500 Ft/db + Igény esetén 30 perces tanácsadás vállalkozás indításához Mit kell hozni a képzésre: a képzés helyszínén a hallgatóknak biztosítjuk az alapanyagokat, fertőtlenítő kendőket, olajokat, krémeket, a hallgatók részéről csak kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, hölgyeknek kétrészes fürdőruha, uraknak rövid nadrág, papucs, váltózokni, 2 db törülköző, toll, jegyzetfüzet, ivóvíz szükséges. Helyszín: HARMÓNIAHÁZ Debrecen, Arany János utca 2. fsz (a McDonald´s utáni épület, az udvarban jobbra) A belvárosban, jó közlekedéssel (Nagyállomástól 5 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos Arany J. u. megállóhely)Jelentkezés módja: Jelentkezési lap kitöltése, visszaküldése, vagy személyesen a Harmóniaházban kedd 14-19 óra és szerdai napokon 9-13 óra között.

Most nyitva Nyitvatartási Hétfő 10:00 — 21:00 Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap Jazmin-thai-masszázs Jazmin-thai-masszázs található Debrecen, Epreskert u. 2, 4030 Magyarország, közel ehhez a helyhez: Adorján Racing Motorszerviz (64 méter), Raben Trans European Hungary (426 m), 4K Shop - olcsó tv, oled tv, 4k tv, 4k smart tv, suhd tv, uhd tv (466 m), FISS Automatika Kft. (510 m), Debrecen Vasútállomási Határátkelőhely (633 méter). A munka ütemezésének meghatározásához lehetőség van a megadott telefonra: +36 20 403 3333. A hely jobb megismerése "Jazmin-thai-masszázs", ügyeljen a közeli utcákra: Wesselényi u., Álmos u., Raktár u., Híd u., Mikepércsi út, Leiningen u., Gázvezeték u., Ispotály u., Szávay Gyula u., Eperfa u.. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy hogyan lehet eljutni a megadott helyre, akkor megtudhatja, hogy a térkép az oldal alján megjelenik-e. Vélemények, Jazmin-thai-masszázs

Phuket SPA Thai massage - Debrecen Plaza bevásárlóközpont

 Hétfő – péntek 09:30-21:30 Az üzletről Phuket Spa thai masszázs szalon, a legideálisabb hely pihenésre, és feltöltődésre. A Phuket Sp láncolat legújabb tagja immár Debrecenben szívében is készen áll közérzetjavító szolgáltatásokat nyújtani magas színvonalon Vendégeinek. Elfogadott fizetési eszközök Készpénz Bankkártyák: Visa, Master Card, Maestro Egyéb: SZÉP-KÁRTYÁK Saját szolgáltatások Nincs megadva Törzsvásárlói rendszer Egyéb információk Nincs megadva

4026 Debrecen, 2017. 09. 25 - 2017. 10. 30Olajos Thai masszázs OKJ-n kívüli tanfolyam Debrecenben információk A tradicionális olajos Thai masszázs jótékony hatásait a természetes olajok váltják ki, a bőrön át a szervezetbe jutva. Az olajos Thai masszázs teljes testmasszázs, így a hát, a nyak, a lábak, a kezek, a has és a mellkas is meg van masszírozva. Az olajos Thai masszázs jótékony hatásai többek között: stresszoldó, javítja a koncentrációt, erősíti az izomzatot, serkenti a szervek működését. Szívesen végeznél aromaolajos masszázst? Ha igen, akkor Jelentkezz a Debrecenben induló Olajos Thai masszázs tanfolyamra. Az oktatóhelyiség városközpontban található, könnyen megközelíthető.

Thai olajos masszázs

Érdemes kipróbálni hát ezt a masszázs technikát, amit most akár 3 vagy 5 alkalmas bérlettel is megtehetsz, majd testben és lélekben felfrissülve léphetsz ki Barbara Masszázsszalonjából. Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300. 000 főt számláló rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

thai masszázs debrecen 8

Keleti gyógyítás: 1 vagy 3 alkalmas tradicionális thai masszázs Debrecenben

Hétvégi tanfolyam Hetente 2 nap Szombat és Vasárnap 9:00 – 15:00 A további indulási időpontokról érdeklődj az űrlapon! Érdeklődj a részletekről! Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni. Folyamatosan bővítjük a tanfolyamkínálatunkat és a képző partnereink sorát, így lehet, hogy később elindul ez a tanfolyam. Ha így lesz, akkor e szöveg helyett egy jelentkezési űrlapot fogsz itt találni. Keress hasonló tanfolyamokat ide kattintva, válassz a menüből egy képzés kategóriát vagy helyszínt, olvass bele a blogunkba, és nézd meg legnépszerűbb blogcikkeinket:

A thai masszázsok mára az egész világon elterjedtek és népszerűek. Itthon is számtalan helyen találunk ilyen szolgáltatást, és sokféle változata létezik. De vajon mitől lesz egy thai masszázs valódi, keleti masszázs? És mire figyeljünk, ha ilyen szolgáltatók között válogatunk? Ebből a cikkből kiderül. A thai masszázs rövid története A thai masszázs, úgy tartják, Indiából ered, és a buddhizmus terjedésével jutott el Thaiföldre. Buddha egyik kortársa, a szerzetesek gyógyítója alapított kórházat, majd később iskolát az észak-thaiföldi Chiang Mai-ban, ahol a helyiek számára szokatlan masszázstechnikákat használt, és gyógynövényekkel, meg ásványokkal is gyógyított. Kolostorokban pálmalevelekre jegyezték le ezeket a módszereket, míg a helyi lakosság körében szájról szájra, apáról fiúra terjedt. Egyes iratok tartalmát később, a mai Bangkok területén fekvő, Wat Po templom falába is belevésték. Hatvan tábla ábrázolja az embert, bemutatja a testében futó energiapályákat és pontokat, alapanyagul szolgálva az egyik legelső masszázsiskolának.

  1. Az igazi thai masszázs - Termalfurdok.com
  2. Thai masszázs debrecen recipe
  3. Lillavádi Thai masszázs Gyógytornász, Rehabilitációs orvos rendelés és magánrendelés Debrecen - Doklist.com
  4. Keleti gyógyítás: 1 vagy 3 alkalmas tradicionális thai masszázs Debrecenben
  5. Minden idők 100 legjobb amerikai filmje
  6. Thai masszázs debrecen film
thai masszázs debrecen 2

A speciális és egyedi masszázstechnika segítségével fokozhatjuk az anyagcsere folyamatokat, csökkenthetjük a fájdalmat, illetve megnyugvást és ellazulást teremthetünk általa. A masszázs során különböző hosszúságú rudakkal dolgozunk és az egészen lágy és simogató mozdulatoktól kezdve az erősebb fogásokig terjedhet a paletta. Nem csak a felületi izmokat, hanem a mélyebben fekvőeket is csodálatosan meg lehet vele dolgozni. A kritikus helyeken, - mint a comb, fenék, has -, az erőteljes masszázs hatására cellulit- kezelő módszer is. A bambusz masszázs élettani hatásai: - Csökkenti a stresszt és a fáradtságot - Serkenti a vérkeringést - Fájdalomcsökkentő - Speciális mozdulatoknak és eszközöknek köszönhetően a mély izmokat is alaposan megdolgozza - semlegesíti a negatív energiákat A tanfolyam főbb témakörei: - alapvető anatómiai ismeretek - indikáció - kontraindikáció - aromaolajos bambusz masszázs elsajátítása - irodai "manager" bambusz masszázs elsajátítása - thai arcmasszázzs Elmélet rész: Hogyan működik a bambusz masszázs?

búza-egyszikű-gyomirtása