top10places.com

Metin2 Hu Pvp Szerver

Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe Kezdőlap » Metin2 P Servers |PVM\PVP| Metin2 P Servers |PVM\PVP| SOMT2 [ROOT] HU Infó. : -Egyedileg kialakított kliens és weblap design -Droppok: 1000% All -Max szint: 250lvl -Max státuszpont: 125 -Minden kaszt számára 6 darab skill érhető el -Magyar nyelvű küldetések -TÉNYLEG ÚJ fegyverek -Minden item elérhető a játékban -Viszonylag olcsó tárgypiac -Az ÖSSZES 65lvl-es fegyver továbbkovácsolható -Új vértek a TEAM ÁLTAL TERVEZETT FÜSTTEL -Afro és kalapos frizurák -Erős gépről fut a szerver 0/24 órában -Kedves, segítőkész team -Új mapok (Elit metin) -Rengeteg új és régi mount -4CH Web. : ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ DDMT2 [ROOT] -Rengetegen ismerhetitek, hisz Magyarország első Privát szervere -Droppok: 200% all -Max. szint: 99 -Max státuszpont: 95 -GF kliens & GF cuccok -GF bónuszok -Szerver 1. -Könnyebb fejlődés -Több játékos -Könnyebben megszerezhető itemek -Szerver 2.

Legyen saját Metin2 szervered! | Játékszerverek.hu | Metin2 szerver, Minecraft szerver

Megvannak még azok a legendás játékok, amikkel gyerekkorodban játszottál, és ha meglátod őket, elfog a nosztalgia? Plants vs. Zombies, Shakes & Fidget, World of Warcraft – ki ne emlékezne rájuk? Íme mind közül a legnosztalgikusabb: a Metin 2. A Metin 2-t mindenki vagy gyűlöli, vagy imádja – nincs átmenet, nincs középút. A legmegosztóbb játékok közé tartozott idehaza már a tizenkét évvel ezelőtti magyarországi megjelenésekor is. Nagy vetélytársa volt a WoW-nak – persze a viszály csak a mi fejünkben létezett, de ez igazából senkit sem érdekelt. A két MMO egyszerre hódított Magyarországon, és a mai napig mindkettőnek vannak állandó és új játékosai is. A vita elhalkult, már-már megszűnt közöttük, a játékok azonban még mindig virágzanak. 2006-ban adta ki a Dél-koreai Ymir Entertainment Co. Ltd. Távol-keleti témájú MMO-ját, a Metin 2-t, melyet akkora kirobbanó siker fogadott a világban, hogy a következő években kénytelenek voltak egyre több is több nyelvre lefordítani és egyre több országban elérhetővé tenni.

Metin2 hu pvp server 2005

Reboot 1-2 ször vannak mivel még Új szerver Köszönöm hogy olvasátok jó játékot kiván a XFIREMT2-team [SGM]Gombi2011-03-12 14:00:29Med2 root Sziasztok bemutatok 1 nagyon jó Fejlődős magyar root szervert Új fegyverek Kedves Team Tagok Szeretettel várunk mindenkit a szerverre Regisztráció: Letöltés:Kékbe gyertek Huzlak titeket csak irjatok rám nevem Exupréri Mod ne töröld ez 1 ajánló link Saját érdekemben Mosolyog [SGM]Gombi2011-03-12 13:57:59RepsacMt2~Hamachi~[FuLL]PvP Sziasztok ez egy full PvP szerver. Minden megvan a szerveren ami csak kell Vigyorog Belépéskor: Lv 90 1. 8miliárd yang. 5. opt kb. 30-40db 11-es ló Shopok: Minden megtalálható bent. King, öreg king, 2011-es fegyverek INGYEN! Bónuszok átt íépen megvannak csinálva, így jó a PvP is. Kovács nem tör és nem kér cuccot. Minden kasztra bentvan minden tárgy. P-s skilles szintén bent van. Na nem is húzom a szót. Hálok: RepsacMt2-től RepsacMt-10-ig. Pw: 12345 Reg: 5. 214. 10. 13 SA: [SA]Repsac Jó játékot! [SA]Suprise2011-03-12 08:09:14VMMT2 PVP Gyertek a világg legjobb szerverére PvP Gm mindent ad kivéve gm cucc, gm kő Nem is pazarolom az időt Hama:VMT2.

Metin2 hu pvp server version 1

-GF kliens, saját patcher -Kezdés alap felszerelések -Első küldetés az, hogy üss 10db Kard+0-t és vidd egy a Vegyeshez -Ezt a vadkutyák 100%-os eséllyel dobják, 5 millió yangért megéri:D -Lovat neked kell csinálnod: Hagyományos módon. -Lómedált kaziban tudsz ütni, vagy venni másoktól. -Skillezés a hagyományos módon -G1 skillhez csak 10db KK kell, melyet az oktatóknál tudsz megvenni. -Lélekkő vegyesnél vehető a többi szükséges itemmel együtt. -Lélekkőnél EZT KELL BEÍRNI: Trainieren - különben nem olvassa -Köveket +3-tól lehet húzni +5-ig -Itemek fejlesztése az alábbi módon történik. -Halszálka, Kagyló, Gyöngyök. -Halszálka a halásznál, kagyló a vegyesnél. -Fegyvereket az alábbi módon lehet tovább húzni: >>>Csatakard+9 (lv. 65) >>> Tritonkard+0 (lv. 80) >>>Tritonkard+9 (lv. 80) >>> Holdkard+0 (lv. 85) >>>Feketevasvért+9 (lv. 70) >>> Zafír vért+0 (lv. 90) -Igen, ez olyan szerver, ahol a Triton kard +9 80-as szinttől van! -Minimálisan emelt és Könnyített optolás -5. optolót a Jégboszorkány dob.

Server

A feketesura legfontosabb képessége. Láng lelke: A játék legjobb PvP képessége. Tűzgolyót idéz maga köré a karakter, ami minden ellenséget támad, aminek csak a közelébe kerül a játékos. Magas szinten elég erős sebzést produkál. Ez a feketesura második legfontosabb képessége. Sötét kő: A feketesura legerősebb támadó képessége. Elhajít egy fekete golyót, és megsebesíti vele az ellenfelét. Láng csapás: A játékos dobbant egyet, és lángok csapnak fel a földről. Több célpontot is sebez, emiatt hasznos képesség. Szellem csapás: A játékos egy hosszú fekete lándzsára emlékeztető mágikus tárgyat vág az ellenségéhez. A képesség egyre növekvő lassítási eséllyel rendelkezik. Sötét támadás: A játékos egy fekete labdát hajít a célponthoz, ami megsebzi. Ez minden, emiatt sokan utolsóként fejlesztik. Sámán A sámán a többinél valamivel kifonomultabb karaktertípus. Mivel támadókészségei az átlagnál gyengébbek (gyógysámán), viszont másokra is adható áldásokkal rendelkezik, gyakran "buffernek" (támogató mágusnak) nevezik.

• HU Metin2 szerverek

Ha majd rájössz keress fel;):)2012. 2. 20:36Hasznos számodra ez a válasz? 7/49 A kérdező kommentje:meik wow-ot jatszod ird le a linket kerlekes nem azt kertem hogy csufojatok hanem hogy irjatok 8/49 anonim válasza:75%Istenem KU*VÁRA NEM ÉRDEKEL az hogyan fikázzátok a metni2-öt ha ő ezzel akar játszani akkor had játszon!! a véleményedre ku*vára nem kíváncsi sztem... szal fogd be a nagy pofát!!! MINDENI ISMÉTLEM MINDENI maga dönti el hogy mivel já PVM22012. 13. 09:26Hasznos számodra ez a válasz? 9/49 RaZeR1912 válasza:82%Nem azt kérdezte szerinted milyen a metin2 és a véleményedre se kiváncsi róla ugyhogy inkább ha csak ilyet tudsz írni ne is írj semmit azzal játszik amivel akar ne mond meg neki hogy ő mivel akar játszaniAzorisEWMT2RevengeMT22013. febr. 28. 18:46Hasznos számodra ez a válasz? 10/49 anonim válasza:87%én 19 éves vok és a mai napig szeretem a metin2öt, azon kivül jáccok pl. : max payne3, far cry 3, tomb raider stb. de játszottam több mmorpgvel is pl. : mu online, wow és az mmorpg-k között a metin2-é az leső hely nálam a második pedig a mu online-é!

A szerver elsődleges célja, hogy a Rubinum2 egykori játékosai az eredeti Metin2-vel játszanak- A szerveren 100%-os EXP és Tárgydobási esély szorzója van. A jelenlegi csapat azt is elárulta, hogy nem tervezi azt, hogy összevonják a Continuum szerverrel, mivel ha erre a szerverre térnek át a játékosok, az nyereséges lesz a Gameforgenak. A név változatlanul Continuum maradt. A G4BOX Inc. 2006 és 2013 között Észak-Amerikában üzemeltetett Metin2-szervereket angol nyelven, [8] ezek játékosai később a Gameforge amerikai szerverére "költözhettek át". Az egyik legelismertebb üzemeltető a szingapúri TEC Interactive Pte, mely angol nyelven működteti a játékot.

A céhek telket vásárolhatnak, melyeken különböző előnyöket jelentő épületeket húzhatnak fel. A PvP (a játékosok egymás elleni harca) a játék szinte egész területén lehetséges mind közös megegyezés alapján (párbaj), mind anélkül ("szabad" PvP) – ez alól csak apró biztonsági területek jelentenek kivételt, melyek főleg a városokban találhatók. A 15 szint alatti játékosok a saját birodalmukban védettek a PvP-től. Az azonos birodalomhoz tartozó játékosok egymás elleni orvtámadásait egy rangrendszer bünteti: a honfitársak legyilkolása csökkenti a rangpontokat. A negatív rangpontú játékos karakterét büntetlenül megölhetik a pozitív rangúak, míg a negatív rangú további levonást kap, ha megvédi magát – az ilyen helyzeteket a "menekült köpeny" nevű tárggyal kerülheti el. A rangpont nagy mennyiségű szörny vadászatával és a játékban töltött idővel egyaránt növelhető, és a többi játékos számára különböző fantázianevekkel (agresszív, barátságos, lovagias, stb. ) kerül kijelzésre. A visszaélések elkerülése miatt (például a támadó játékos büntetlen gyógyítása, erősítése) a csoportban harcoló játékosok közt megoszlanak a rangpont változásai is, így viszont lehetséges a másik rangjának "lerontása" negatív tartományba.

  • Metin2 hu pvp szerver cz
  • Metin2 hu pvp szerver na
  • Metin2 hu pvp szerver 2020
  • Bal szem viszketés mit jelent
  • PvM/PvP szerverek
  • Metin2 hu pvp szerver download
  • TVN.HU: Mail - Videótár - Képtár - Magazin - Blog - Szótár - API - Fecsegj - Tudjátok - Véleményezd - Jövő Pláza - Észkerék - ReceptBázis
  • Fascioliasis rezervoár. HLBS - HC 80 kapszula helminták kezelése terhes
  • Lázadás a Bountyn (1962) Online teljes film magyarul | Mutiny on the Bounty
  • Metin2 hu pvp szerver pack
  • Steam 社群 :: 影片 :: Moonpvp2 - Magyar Metin2 Privát Szerver Bemutató
  • Metin2 hu pvp szerver free
  1. Ha valami nem sikerül ne keseredj el chapo
  2. János kórház labor leletkiadás
  3. Nógrád község időjárás előrejelzés
  4. Lehel tér szakdolgozat kötés debrecen
  5. Video szerkesztő program letőltése
  6. Tippmix eredmények foci livescore él
  7. Konyhai edények webáruház
  8. Mérk idősek otthona
  9. Ferro press fémipari szolgáltató kft
  10. Jegy hu utalvány
  11. Color fest 2018 szombathely
  12. Női pulóverek olcsón
  13. Kollár csaba fogorvos szeged
  14. Falra szerelhető wc
  15. Westie eladó 2019
  16. Bischitz johanna integrált humán szolgáltató központ facebook
  17. Öreg szőrös pinák
  18. Lakás bemutatása németül
gregorián-ének-jellemzői