top10places.com

A Majmok Bolygója Lázadás Teljes Film

Az egy tudom hogy lenyűgözött, a vége az egyik legmaradandóbb befejezés a filmtörténelemből. A két folytatás viszont kevésbé maradt meg, szóval ideje lesz újrázni a teljes szériát. Viszont itt az újragondolás legújabb része, szóval most annak ugrottam neki, mivel itt még csak a Lázadást láttam. Én nem is igazán tudtam, hogy ezt a sorozatot is rebootolják, egésze addig míg meg nem láttam a boltokban a DVD-t. Aztán az egyik üzletben valamilyen oknál fogva 300 forintra leértékelték, megvettem és tetszett. A Majmok bolygója – Lázadás remek példa arra, hogy miként lehet tisztelettejesen rebootolni egy szériát, hogy azon ne az érződjön: ezt csak a pénzért és a trend miatt tesszük. A történet alap mozgatórugója a vállalat kísérleteivel sablonos, de működik. Az ember magát pusztítja el, ez ugye a korábbi sorozatban is megvolt. Emellett nagy csavarok sincsenek, a sztori szép lassan folydogál A-ból B-e, hiszen úgy is tudjuk hová fog kilyukadni mindez. Viszont mindezt nagyszerűen tálalja, teljesen jó alakításokkal, mondjuk Andy Serkis nem csak jó, ő zseniális, pedig nincs is jelen emberi énje!

  1. Festival
  2. Majmok bolygója lázadás videa
  3. A majmok bolygója lázadása videa
  4. A majmok bolygója: Lázadás (2011) online film adatlap - FilmTár
  5. A majmok bolygója: Lázadás | Online-filmek.me Filmek, Sorozatok, teljes film adatlapok magyarul
  6. A majmok bolygója: Lázadás online film
  7. Majmok bolygója filmek - Mafab.hu

Festival

Pedig nekem ez is tetszett. Nem tudtam, hogy mi fog történni, tényleg semmi ismeretem nincs/nem volt a történetet illetően, így igencsak – kellemes – meglepetésként ért, hogy a kisbaba Caesarral indítunk, akit komolyan, egész végig csak imádni lehet, annyira aranyos, később meg menő! Imádtam az egész film felépítését, azt, hogy bár nincsenek benne extrameglepő fordulatok, mégis lehet izgulni, hogy bármennyire is vagyok ember, mégis folyton a majmok oldalán állok, imádtam, amikor az orángutánnal jelelve beszélgettek, imádtam a lázadást, és persze a híres "no" felszólalást is. Nem érdekel, hogy az egész egy kitaláció, ez annyira hitelesen van tálalva (legalábbis számomra mindenképp), hogy tényleg az egész lenyűgözött, a CGI is magárét beszél, szóval komolyan, engem kilóra megvett a film, és alig várom, hogy ma folytathassam! Popovicsp87 2020. december 15., 22:41Kicsit tartottam ettől a filmtől, mert az eredeti filmsorozatot szeretem, és általában nem szoktak jól sikerülni a remake-ek. Ez a film azt vállalta, hogy egyszerre éleszti újra a franchise-t és remakeli a negyedik filmet.

Majmok bolygója lázadás videa

Úgy legyen! Leah 2018. március 16., 18:44Az eredetiket nagyon nagyon régen láttam. (Nem is szerettem a maszkolást a majmoknak) De ez most betalált. Jöhet is a következő rész:)Népszerű idézetekFolytatásaA majmok bolygójaHasonló filmek címkék alapján

A majmok bolygója lázadása videa

Egy titkos San Franciscó-i kutatólaboratóriumban majmokon végeznek genetikai kísérleteket, melynek eredménye, hogy egyre intelligensebb állatokat hoznak létre. Egészen addig, míg az egyik - a legjobban sikerült - teremtményük, Caesar meg nem elégeli a rabságot, fel nem lázítja sorstársait és élükre állva ki nem szabadul a szigorúan őrzött, a világtól elzárt intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani. Játékidő: 105 perc Kategoria: Akció, Dráma, Sci-Fi IMDB Pont: 8. 0 Beküldte: woong Nézettség: 114713 Beküldve: 2011-08-09 Vélemények száma: 40 IMDB Link Felhasználói értékelés: 8, 6 pont / 161 szavazatból Rendező(k): Rupert Wyatt Színészek: James Franco Freida Pinto John Lithgow Brian Cox Tom Felton David Oyelowo Tyler Labine David Hewlett Andy Serkis

A majmok bolygója: Lázadás (2011) online film adatlap - FilmTár

Will ezért úgy dönt, tovább folytatja a kutatást, és egy erősebb, az immunrendszer által nem legyőzhető vírussal kombinálja a szert. Hogy megkapja a kutatásokhoz az engedélyt, elmondja főnökének, hogy az első verziót milyen sikerrel használta az apján. Főnöke, Jacobs először vonakodik, de végül beleegyezik a kutatásba. A szérumhoz ismét majmokat használnak, az első kísérlet során azonban az állatok gondozója, Franklin belélegzi a szert, és hamarosan megbetegszik. Úgy tűnik, a vírust a majmok erős immunrendszere jól tudja kezelni, így náluk fokozza az agyi aktivitást, az emberek immunrendszere azonban nem elég erős, így az embereket a kifejlesztett vírustörzs – valamiféle tbc-hez hasonlatos tüneteket produkálva – megöli. Erre azonban nem jönnek rá, Franklin betegségét eleinte nem hozzák összefüggésbe a kísérlettel. Az új szérummal beoltott majom rendkívüli eredményeket produkál, így a pénzéhes Jacobs – nem tudva, hogy a szer mennyire másképp hat az emberekre – felgyorsítja a kutatást, további majmokat is bevonva.

A majmok bolygója: Lázadás | Online-filmek.me Filmek, Sorozatok, teljes film adatlapok magyarul

a majmok bolygója lázadás teljes film sur imdb

A majmok bolygója: Lázadás online film

  1. A majmok bolygója: Lázadás online film
  2. A majmok bolygója: Lázadás – Filmek
  3. A majmok bolygója lázadása
  4. A majmok bolygója: Lázadás filmkritika | Game Channel

Majmok bolygója filmek - Mafab.hu

a majmok bolygoja lázadás teljes film

Ám a tudóscsoport vezetője (James Franco) titkon tovább folytatja a kísérleteket, mivel édesapját (John Lithgow) akarja megmenteni a súlyos betegségtől. A szer azonban a kísérleti állatokon, vagyis a majmokon teljesen más hatást vált ki, mint az emberen, ugyanis hihetetlen intelligenciafejlődésen mennek tőle keresztül a főemlősök. Ebben pedig egy Caesar nevű majom jár az élen, aki végül fogvatartott sorstársait fellázítva és élükre állva harcot indít az emberek ellen. A majmok bolygója-filmeken korábban Jerry Goldsmith, Leonard Rosenman és Danny Elfman munkálkodott mint zeneszerző, s természetesen mindhárman igen eltérő zenei stílust képviselő aláfestésekkel álltak elő. A majmok bolygója: Lázadáshoz Patrick Doyle lett szerződtetve, ami elég meglepő volt, tekintve, hogy a komponista életművében inkább a drámai témájú mozik vannak túlsúlyban. Ugyanakkor találhatunk olyan filmeket is benne, melyekhez kifejezetten ütős zenét prezentált, például a Frankenstein, az Eragon vagy a Harry Potter-széria negyedik része esetében érezhető, hogy határozottan tehetséges a mozgalmasabb muzsikák világában is.

a majmok bolygója lázadás teljes film streaming

A Lázadás-beli merev, unalmas alakítását látva, nehéz elhinni James Franco-ról, hogy egy Oscar-díjra jelölt színész. Megeshet, hogy a 33 éves fiatalember kizárólag drámákra és vígjátékokra termett, mert itteni teljesítményéből úgy tűnik, hogy a popcorn mozik világában nem igazán találja helyét; a tehetségének nyomát se látni. A Lázadásban ő játssza a legfontosabb, központi karaktert, ha úgy vesszük, a majmok bolygójának szülőatyját, Will Rodmant. Will egy az édesapját (John Lithgow) is sújtó betegség, az Alzheimer gyógymódját kutatja. Elő is áll egy szérummal, ami képes az elhalt agysejtek regenerálására, ám egy szerencsétlen baleset következtében munkájától megvonják a további támogatásokat. Will titokban hazaviszi az egyik kísérleti alanyként használt csimpánz újszülöttjét, Caesart (Andy Sirkis és jó sok számítógépes trükk), akit barátnőjével, Caroline-nal (Freida Pinto a Gettó milliomosból, érdemtelenül alulhasználva) közösen nevelnek fel. Hamar kiderül, hogy a szérummal befecskendezett csimpánz gyermekébe is átöröklődtek a gyógyszer hatásai, pontosabban annak mellékhatásai: az egyébként egészséges, és hétköznapinak tűnő emberszabású agyának kapacitása bámulatos módon megsokszorozódott.

"Majom akartam lenni, semmi más" 2014. július 16. / Július 17-én megtudhatjuk, hogyan alakul a majmok lázadását vezető Caesar sorsa – mozikban A majmok bolygója – Forradalom. A folytatás rendezője Matt Reeves, a Cloverfield és az Engedj be! című filmek direktora, az új Star Wars filmet rendező J. J. Abrams jó barátja. Miért döntött A majmok bolygója – Forradalom megrendezése mellett? M. R. : Hát mert embergyerek koromban megszállottja voltam A majmok bolygójának. A legeslegelső filmnek. És mert egyszerűen imádtam az előző filmet, A majmok bolygója – Lázadást. Az 1968-as klasszikusban az fogott meg, amikor gyerekként láttam, ahogy a kosztümök kinéztek. Rögtön módosultak a karrierterveim: innentől majom akartam lenni, semmi más. Az előző filmben, A majmok bolygója – Lázadásban pedig az volt csodálatos, hogy bár a majomkosztüm rég a múlté, a hatás ugyanaz: mindenki majom akart lenni a közönség soraiban, mindenki Caesarral érzett együtt. Engem ez tel­je­sen lenyűgözött. Konkrétan mi fogta meg a Lázadásban?

BLU-RAY A majmok bolygója - Lázadás (Blu-ray) Az emberiség egyik legnagyszerűbb felfedezése soha nem látott veszélyt hoz magával. Egy kutatóorvos (James Franco) kísérletei fantasztiku... DVD A majmok bolygója - Lázadás A majmok bolygója - Háború - Blu-ray A majmok bolygója trilógia lélegzetelállítóan izgalmas záró darabjában Caesart (Andy Serkis) és harcedzett, intelligens emberszabásúakból... Beszállítói készleten 11 pont 7 - 10 munkanap 15 pont A majmok bolygója - Háború - DVD Raktáron 5 pont 2 - 3 munkanap

Kategória: Akció Sci-fi Szereplők: James Franco Will Rodman Andy Serkis Caesar John Lithgow Charles Rodman Tom Felton Dodge Landon Tyler Labine Franklin Freida Pinto Caroline Brian Cox John Landon David Oyelowo Steve Jacobs David Hewlett Hunsiker Egy titkos San Franciscó-i kutatólaboratóriumban majmokon végeznek genetikai kísérleteket, melynek eredménye, hogy egyre intelligensebb állatokat hoznak létre. Egészen addig, míg az egyik - a legjobban sikerült - teremtményük, Caesar meg nem elégeli a rabságot, fel nem lázítja sorstársait és élükre állva ki nem szabadul a szigorúan őrzött, a világtól elzárt intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani.

rólunk-szól-3-évad