top10places.com

Horus Heresy Sorozat / Horus Eretnekség - Frwiki.Wiki

A Terra szeme - A Császár őrszemei Hórusz parancsára lángba borult a galaxis, és percről percre milliárdok veszítik életüket. De nem... Eredeti ár: 5 490 Ft Online ár: 5 215 Ft Törzsvásárlóként: 521 pont A Mennyek útja - Elő a viharból Az V. Légió túl soká portyázott az Impérium határain túl, a Hadúr árulásáról és az abból... Fárosz - A fény halála A nemes Sanguinius császár Macragge-ről uralkodik, az Imperium Secundus a remény magányos... 5 290 Ft 5 025 Ft 502 pont Tűzkatlan - A Romlásvihar szívében Vulkan ismeretlen állapotban fekszik Héra Erődje alatt, gyermekei közül sokan azonban továbbra sem... Az árulás öröksége Csakis nagy konfliktusok során születhetnek valódi hősök. Miközben a galaxis lángokban áll és egy... 4 990 Ft 4 740 Ft 474 pont Pythos végzete - A fátyol elvékonyodik Az Isstvan V-ön történt mészárlást követően a Vaskezek, a Hollógárda és a Szalamandrák légióinak... Bosszúálló szellem - A molech-i csata Hórusz primarcha testvérei élén egykor az Impérium legfényesebb csillagaként ragyogott, mégis a... Vulkan él - Az Üllőre!

  1. Warhammer univerzum > The Horus Heresy - Szukits Internetes könyváruház
  2. Sorozatok
  3. Horus Heresy olvasási sorrend - Tuan Könyvkiadó

Warhammer univerzum > The Horus Heresy - Szukits Internetes könyváruház

Meg kell valljam őszintén, az első találkozásom a Warhammer 40k világával nem volt éppen zökkenőmentes. Ian Watson klasszikus Űrgárdistáját egyszerűen képtelen voltam megszeretni. Nem igazán tudtam hova tenni a fantasy és a science-fiction e fajta keverékét, a sötét-heroikus cselekményt és még kevésbé tudtam elvonatkoztatni az innen-onnan – például az Alien-ből – ismerős kliséktől, melyektől az egész egy kicsit olyan ponyva szagúnak hatott számomra. Néhány évvel később aztán szerencsét próbáltam Dan Abnett Gaunt Szellemei regényeivel, amelyek végül megtörték a jeget. Az igazi szerelmet a 40k világa iránt azonban az a sorozat hozta el, mely még csak nem is a negyvenedik évezredben, hanem nem kevesebb, mint tízezer évvel korábban játszódik. A The Horus Heresy egy – kis túlzással persze – példátlan vállalkozás, mely számos a Warhammer és a W40k világában ismert és elismert írót (Dan Abnett mellett a teljesség igénye nélkül: Graham McNeill, Mike Lee, James Swallow, Aaron Dembski-Bowden) hozott össze a nemes célért, hogy elmeséljék a W40k őstörténetét, az eseménysort, mely a Nagy Keresztesháború végétől az Emberiség Császárának és kedvenc fiának, Hórusz Lupercal-nak összecsapásáig tart a terra-i Birodalmi Palotában.

Sorozatok

Őket, akik egy becsületet, gyorsaságot... 3 668 Ft Elfeledett Birodalom - Fény az éjszakában Dan Abnett Messze a galaktikus Keleti Végeken, Ultramar uradalma magára maradt. Roboute Guilliman, az Ultragárdisták primarchája sikerrel vészelte át az Igehirdetők által... Calth jele A lázadás figyelmeztetés nélkül csapott le a Calthra. Az árulás és vérontás mindössze néhány órája alatt a XIII. Légió - Guilliman Ultragárdistái - büszke harco... Az Áruló - Vért a vér istenének Aaron Dembski-Bowden Kezdetét vette az Árnyékhadjárat. Az Ultragárdisták még össze sem szedték magukat Kor Phaeron Calth elleni, meglepetésszerű támadása után, Lorgar máris mél... Angelus Exterminatus - Hús és Vas Perturabo: az ostromok mestere és Olympia hóhéra. Magasabb kegyben álló testvérei árnyékában élve végtelenül dühíti, hogy légiójának köznapi, dicstelen feladato... Rettegett lépés - Az Angyal bukása James Swallow Sanguinius - a IX. légió angyali primarchája - a Nagy Hadjárat legelejétől fogva Hórusz azon testvérei közé tartozott, akik a legközelebb álltak hozzá és a legh... 3 368 Ft Az Árulás Árnyai - The Horus Heresy A Phall és az Isstvan csatamezőitől egészen magának a Terrának a kísértetjárta árnyaiig az emberiség történelmének leghatalmasabb háborúja tovább dühöng.

Horus Heresy olvasási sorrend - Tuan Könyvkiadó

  1. Mitchel Scanlon: Angyalok eljövetele - Hűség és becsület | könyv | bookline
  2. Horus heresy sorozat videa
  3. Horus heresy sorozat max
  4. Horus heresy sorozat teljes film
  5. Horus heresy sorozat box
  6. Horus heresy sorozat 5
  7. Horus heresy sorozat 2
  1. Nagybani piac budapest
  2. Ágy csináld magyd cherfi
  3. Kalandpark hajdú bihar katasztrófavédelem
  4. Bábolna nemzeti ménesbirtok
  5. Kutya porcerősítő vélemények 2019
  6. Balf erzsébet program youtube
  7. Autoimmun gastritis kezelése windows
  8. Szolnok polgármesteri hivatal
  9. Erdős grafikai stúdió
  10. Szellemekkel suttogó 1 évad 2 rész
kard-által-vész