top10places.com

Öreg Szőrös Pinák

Meg mindig nem latja a netet, sot a modem mar nem is lat a halora (van neki kulon kis ledje). Felhivom Axelerot, szoke hangu technikus kolleginatol kerem, nezzen utana, hogy mi van kalaszon a nettel. Csaj: egy pillanat, megkerdezem a muszaki kollegat (kivancsi vagyok, hogyha en a dragalatos automata rendszertol egy muszaki kollegat kerek, akkor miert nem az jelentkezik). Csaj 3 perc utan vissza, net mukodik kalaszon, huzzam ki a modemet egy orara!!!!!!!! Arulja mar el nekem valaki, hogy egy modem mitol javul meg egy ora alatt aram nelkul??? Egyebkent sehogy, mert bar nem hittem el, hogy ettol barmi is jobb lesz, kedvere tettem a kolleginanak, de egy ora mulva se tortent semmi. Reggelre mukodott minden kedd dec. 10, 2002 19:18 Kicsit kiemelem a topikot a süllyesztőből. kedd dec. 10, 2002 16:40 Ezt a kallódó "Feladat" topicból mentettem ki, a vincseszteres emberre gondolva: "A hideg fémkovácsolás művészies megoldásairól a számítástechnikában én is tudok egyet kettőt. Ezt a következőt magam követtem el(1990-ben).

Nkmfoldgaz hu ugyfelszolgalat telefonszam

Amikor szabin volt a csaj, más dolgozott egész nap a gépén, és semmi nem történt!!! A gépet teszteltük, semmi baja. Visszavittük a cégnek akitől vettük, ők sem találtak semmit, de a csajhoz ahogy visszakerült, már fagyott. Eljött a számtech üzletből a főnök, dekkolt egy fél órát, semmi. Miután elment megint baj, már a hajunkat téptük, és nem tudtunk rá mit mondani. Elkezdtük kicserélni a procit, a ramokat, a videokártyát, hálókártyát, semmmi sem változott. Többször újraraktuk az egészet, semmi változás. Aztán nagy kínok árán kicseréltettük az alaplapot, ami azóta is tökéletesen működik máshol, és az újjal visszaállt az élet a normál kerékvágásba. Viszont addig kinőtt pár ősz hajszálam, és a telefont már remegő kézzel vettem fel... szer. 27, 2002 14:20 Nah, ha mar itt tartunk, belemelegedtem a temaba, elmondom, hogy anyam a szamitastechnika, es egyebkent az elektronikai vilag reme! Tobbszor elofordul, hogy bejon a szobamba, XP elszall kek halallal (egyebkent sosem, es nem csak az en gepemnel teszi), de elofordult az is, hogy elment a regi HP Djet 560 C billenokapcsolos nyomtato mellett, ami ki volt kapcsolva, es a nyomtato bekapcsolt magatol, amit ugy tudtam csak kikapcsolni, hogy be es kikapcsoltam.

Full text of "A magyar pásztorok nyelvkincse : a kir. magyar természettudományi Társulat megbizásából"

Le van formázva a winchester, indíthatom a Windows-t? " Megállt bennem az ütő, voltak rajta olyan (Win 3. 11-es) adatok is, amit minima két nap alatt tudtam volna csak visszavarázsolni. Hirtelenjében kifakadtam "Mi a f***nak formáz? " Lóhalálában rohanok át, már fut a Windows. Nézek ki a fejmből: mi van a formázással? Mire ő: mondom, hogy megcsinálta! Magyarázat: valaki fölrakott egy apró DOS-os programot az ECDL (vagy vmi hasonló, akkor még talán nem így hívták) vizsgájára büszke főnökömnek, az szépen kiírt mindent, mintha a DOS még a Win indulása előtt éppen a format c: parancs végrehajtásán munkálkodna. És okostojás főnököm türelmesen kivárt kb. húsz percet. Ha formáz, hát formáz. szer. 27, 2002 13:00 "Szegény ember vízzel főz:" P100-akból kellett vmit csinálnom. Inf. vez. -ként kaptam a központyból kb. 10 db 486-os procihűtőt. (P100-akhoz, tehát értitek a dolgot. ) P100-akról a hűtők is lehullottak már, vagy a ventik megpusztultak, tehát mindenképpen gányolnom kellett. Lehullott hűtőbordákat Ferrobonddal!

pén. 29, 2002 11:18 Köszi Mincza! Nekem is rosszul esne, ha a szellemi gyermekem ily csúf módon végezné. Tudod, mióta rájöttem, hogy én vagyok az első, az utolsó, az egyetlen és megismételhetetlen egyedül üdvözítő Isteni Orákulum, azóta nem hagyhatom az ilyen dolgokat megtörténni, mert megvan már a Küldetéstudatom. )))))))))))) A szerverleltározást a nap folyamán feldobom. pén. 29, 2002 11:03 Hé, nehogy már a süllyesztőbe kerüljön ez a topic! Nem igaz, hogy több furcsaság már nem esett bitfalván! pén. 29, 2002 10:13 S. t. p Hello! Kis cég, az első munkánk náluk. Hálózatot kellett építeni, költség takarékosan. Egyik másik gép már rendelkezett háló kártyával, de a jó öreg BNC-s változattal. Az egyik srác volt megbízva azzal, hogy ezeket vegye ki és cseélje le újra. Ahogy ment sorba az egyik gépben nem vette észre a régi kártyát és lendülettel be is rakta az újjat. A másik fiú kötötte a gépeket sorban be a hálóba. Kábel be, telepítő CD be. Kártya telepít. Teszt. Nem megy, á biztos a lengő kébel rossz, dugók ki, műszer fel.

U. : Leba.... m a hölgyeket, mint a pengős malacot. Utána meg én is megkaptam a, mert... (előző mondat. ) pén. 29, 2002 14:25 Tegnap raktunk össze egy gépet (486) nyomtatószervernek, és közben a kollégám RAMot cserélt a gépében. 64-rol 128-ra. Berakta, gép ház még lent, bekapcs., közben beszél hozzám, és nyűvöm a 486-ost. Egyszer hátranézek a gépe még akkor is fekete képernyővel áll, pedig már 2-3 perce bekapcsolta, abban a pillanatban megcsapott az égett szag. Te mondom ez büdös... néz rám, azt hiszi tán megérzi ő is, hirtelen kikapcs., oldalról belenéz egy másik srác aki ott volt, azt mondja, ez még füstöl is!! Persze, ne szivass, erre mondom neki én akkor beparázott. Kiderült, hogy olyan minitorony (jó nagy ****) volt, hogy a vinyó fémháza hozzáért a RAM-hoz, letestelte, elfüstöl valami SMD cucc rajta. Egyszerűen nem lehetett úgy arrébbrakni, hogy jó legyen, mert a vinyó a procihűtőbe ütközik, a RAM a vinyó pén. 29, 2002 12:36 Boo Sziasztok! Nekem is tetszik a topic, nem hagyhatjuk, hogy meghaljon. ))

Heim pál ügyelet

Megrendelték a méretre vágot alumínium lemezeket, bele lett préselve a leltári szám, és megindultak szépen párban, hogy lebonyolódjon a dolog. Eközben én a voltam, szeretve tisztelt nagytudású finanszírozóimnak csináltam valamit. Egyszercsak irgalmatlanul elkezdtek keresni engem a népek, azonnal, meg most azonnal miegymás. Mert nem megy a Deviza rendszer, Értéktári rendszer, Számlavezető rendszer, a főkönyvesek Mérleg progija stb. Zúdulok le a földszintre az "akváriumba" (szerverszoba, mindenhonnét üveg) nézem, mi van. Egyik szerver áll kikapcsolva, másik feltápászkodás közben félúton megakadt. Nagy keservesen életre csiholom őket ( VREPAIR, egyéb ínyencségek), minden műxik, népek megnyugodnak. Ebédből visszaérkezik beosztott informatikai segéderőm, kérdezem: - Anomália drága, mi történt itt, amíg a finanszírozóknál voltam? - Á, semmi. Csak volt itt az Éva, meg az az új csaj. - És mit csináltak? - Á semmit, csak felragasztották a leltári számokat. - És hova? - Hát a gépek hátuljára. Rendben van, de még mindig nem értek semmit.

  • Fogyasztói árak - Portfolio.hu
  • Mary berry könyv pdf download
  • Felújítandó lakás debrecen
  • Szerelmes versek fiúknak
  • Pvc padló lapok
  • Eladó ház Körtönye utcában
  • Cardoso - Burjan Bútor
  • Montenegró időjárás december 2021
  • Dunaujvárosi hirlap hu internet
  • Txt 887 eredmények meaning
  • Fogom a kezed

Pentagon, szikla, félvezetőipar + számítástechnika még kissé gyerekcipőben. Az akkori csúcsgép, amire a hadvezetést vagy vmi hasonlót bíznának, rendszeresen ledöglik, odáig megy a dolog, hogy szabotázzsal gyanúsítanak pár leányzót, mert mindig akkor van gáz, ha ők ülnek a géphez, egyébként szinte soha. Végül rájöttek, hogy mindannyian hasonló, műselyem vagy mi a szösz alsóneműt hordtak, és több kV-os nagyságrendű sztatikus töltést szedtek össze. Az időnkénti kisülések (vagy csak maga a mező? ) aztán betett a gép félvezetőinek. szer. 27, 2002 14:21 Ilyesmi volt nálunk is. fél éve az egyik kolleginának az irodában mindig lefagyott a gépe. Mindegy volt, hogy milyen programot indított, Word, DOS-os számlaprogram, windows-os vámprogram, vagy akaár boot közben is. Napi kb. 10 telefon, odamegyek megnézem, csont. Újraindít, megy, mondom csináljon mindent úgy, ahogy az előbb, csinálja, minden oké. Elmegyek, 20 perc múlva újra, ugyanez. Volt, hogy ültem mellette egy félórát, semmi. Ahogy elmentem már várható volt.

Magyar közút árverés

adóalap csökkentő tételek

Másnap reggelre ott van a gép, nézem tényleg halott... bios reset láss csodát elindul... Telefon vihetik... Mint kiderült a csemete kipróbálta milyen a 133 Mhz-es Celeron:-))))) Azt hallotta úgy gyorsabb:-))) szomb. nov. 30, 2002 23:47 _JoE_ Csatlakozott: szer. 24, 2004 13:43Hozzászólások: 81.. szomb. 30, 2002 20:49 gdea! Nem tudom... De azt igen, hogy mi lesz akkor, ha a plébánián helyi hálózatot "csinálnak"... +egy történet: Helyszín: egy gimnázium. Előzmény: áramszünet, gépek kikapcs, monitorok standby üzemmód. Egyik számtechtanár berohan az óra közepén a másikhoz, halálra válva mondja: -Pista, pittyegnek a gépek!!! Ennyit a végzettséget dokumentáló papírokról. szomb. 30, 2002 17:27 Hi Mindenki! Most jön a szerverleltározás. )) "8. történet: A szerverek, a főkönyvesek, meg a leltár. Ugyanaz a bank, kb. 6-8 évvel ezelőtt. Mivel minden gazdálkodó szerv életében kétévente kötelező a leltár, hiperszuper főkönyveseink kitalálták a módját, hogy mindig meg lehessen találni a leltári számot.

Ilyen clipperes programok egyébként még mindig vannak, külön sportág ezeket w2k alatt működésre bírni. Nem is nagyon mennek, úgyhogy kénytelenek vagyunk az ilyenek miatt régebbi gépeket/oprencereket is meghagyni. pén. 06, 2002 13:33 Butthead: Nem semmi a "szombathelyi kolléga ". )) De: becsfájlt (,, ) nem tudnak/tak volna írni? Küldözgettem én is programokat a "bankfiókjaimba", de hülyeálló + bolondbiztos batch file-okkal. Számlavezető progiknál nincs tréfa. Egyébként kapok én is "Államigazgatási szerv"-ektől jelentő progikat. Akik megírják, elküldik, hagyják elküldeni azokat a "Kaliber magazinban olvasható gyógyszerekkel" szeretném kezelni. 2002-ben Clipper87-tel írt, **** alapon zöld betűs "csodák", mentés floppyra, visszatöltés Na, ez a nem semmi. pén. 06, 2002 13:21 Hi Inhouse! "DOS 6. 22, ól indul a raktárprogram... " Ez viszonylag bolondbiztos. (Én Win9x/2000 gépekre, wines novell kliensre + min. ZenWorks starter kit együttesre gondoltam. ) Hát akkor maradnak továbbra is a rejtélyes hülyék + a hülye rejtélyek. ))
visszaragasztottam a P100-akra, döglött ventik helyett 486 ventik felerőszakolódtak, alaplapon jamperelés, és P100-ak megindultak szépen 133-on. Valszeg még most is mennek, egyről pedig biztosan tudok. Proci stabilitásban pedig továbbra is az Intel a király. szer. 27, 2002 12:32 whatwho: aranyos. )) Reflexek frankón működtek. Annó (DOSos korszakban) volt vagy 5-6 db vírusdemóm, betüpotyogtató, szirénázó mentőautó, képernyő fejreállító, stb.. Történt még a bankban, hogy nagyon berágtam a finanszírozókra. Csupa nő, megrögzött okostojások, a szakma krémje, Fsz. ellentét, + nekem legább eggyel több egyetemi diplomám volt mint nekik (ez a fizetésen is meglátszott, kb. a felét kerestem mint ők)). Köv. reggelre (Novell háló) a SYSTEM LOGIN SCRIPT-be betettem nekik az összes vírusdemót, hogy hadd örüljenek. 3 órán keresztül hagytam nekik a "tüzijáték, sziporka, sorozatorgazmust", aztán megkönyörültem rajtuk. )) Még hetekig röhögtünk a kollégákkal (konkurrens bankoktól is) sörözés közben, amikor felelevenítettem a sztorit.
gregorián-ének-jellemzői