top10places.com

Jegy Hu Utalvány

Adatainak tárolása, védelme 17. Telefonos, internetes ügyfélszolgálatok Az InterTicket Kft. Magyarország vezető jegyrendszer szolgáltatója. Több száz színház, koncertterem, múzeum, fesztivál, rendezvényszervező és előadó veszi igénybe szolgáltatásait, így a webes értékesítési rendszert InterTicket Kft. jegyértékesítési oldalán ön információt kaphat a számítógépes jegyértékesítési rendszerhez kapcsolódó előadóhelyek előadásairól, az azokra megvásárolható jegykészletről. A kiválasztott előadásra kiválaszthatja belépőjegyét, amelyet azonnal meg is vásárolhat elektronikus fizetéssel. A oldalon megjelenő reklámok nem tartoznak az InterTicket Kft. -hez, azokat az OJT Országos Jegyterjesztő Társaság Kft. kezeli. A főlapjának jobb oldalán, felül található a gyorskereső. A gyorskeresőben adja meg a keresett műsor, helyszín, személy, vagy bármely keresőszót (elegendő egy szótöredék beírása). A keresés ikonra kattintva, vagy az Enter billentyű megnyomása után a találati oldalon választhatja ki a keresett programot, előadóhelyet, vagy személyt.

Adózása

  1. Jegy hu utalvány plusz
  2. Gasztroenterológus szakorvos
  3. Kárpátia ott ahol zúg az a négy folyó b
jegy hu utalvány na

Plusz

Nem olvastam el a vásárlói tájékoztatót és az Általános Szerződési Feltételeket Kérjük, a vásárlás megkezdése előtt feltétlenül olvassa el az ismertetőt a vásárlásról, és az Interticket Kft. Általános Szerződési Feltételeit. Ezekben megtalál minden lényeges információt. A vásárlás véglegesítése előtt a rendszer felhívja a vásárló figyelmét, hogy ezt tegye meg. A fizetés gomb lenyomásával Ön azt igazolja, hogy tisztában van a tájékoztatók tartalmával, és elfogadta azokat. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az online jegyvásárlási felületek nem azonos feltételrendszerrel dolgoznak, ezért más online értékesítési szabályok nem vonatkoztathatók az Interticket jegyértékesítési rendszerre. Mi az a kezelési költség? A kezelési költség a jegyvásárlási rendszer használatának a díja. Nem tartozik a jegyárhoz. Azzal, hogy Ön jegyvásárlást kezdeményez - akár interneten akár telefonon - és a vásárlást sikeresen lebonyolítja, használja a rendszert. Az Interticket a jegyvásárlási lehetőséget szolgáltatja és nem az előadást.

Jegy.hu | Giftcard

A lehetőség szerint igyekszik a lakóhely, illetve korábbi vásárlások és más megadott adatok alapján valószínűsíthető érdeklődési kör szerint személyre szabottan rendezvényt ajánlani a hírlevél olvasóinak. 15. SuperShop pontfelírás A Vásárló a SuperShop kártyáját a honlapon a sikeres vásárlást visszaigazoló oldalon tudja használni SuperShop pontok gyűjtésére. A Vásárló minden teljes 500 Ft vásárlási érték után jogosult 1 SuperShop pont gyűjtésére, azzal, hogy a Vásárló az adott vásárlásnak a SuperShop pont beváltásával kiegyenlített (rész)összege után nem jogosult SuperShop pont gyűjtésére. A sikeres vásárlásról tájékoztató oldalon megjelenik, ha a Vásárló az adott megrendeléssel SuperShop pont gyűjtésére vált jogosulttá. Ha a vételárat részben SuperShop pontokkal egyenlítette ki a Vásárló (és kártyaadatait a vásárlás folyamatában megadta), akkor a gyűjtött pontok automatikusan jóváírásra kerülnek, és az oldal feltünteti a Vásárló új SuperShop pont egyenlegét. Amennyiben a vásárlás során nem adta meg a SuperShop kártya számát (nem használta fel fizetésre), abban az esetben a sikeres vásárlásról tájékoztató oldalon az jelenik meg, hogy a SuperShop pontok jóváírására a "pont jóváírása" gomb megnyomásával kerülhet sor (természetesen csak abban az esetben, ha a Vásárló rendelkezik SuperShop kártyával).

rólunk-szól-3-évad