top10places.com

Szeged Apartman Belváros / Eladó Apartman - Csongrád-Csanád, Szeged - Jófogás

Belváros Anna-kúti Apartman Szeged Térkép Dóm tér 11 km Anna Gyógy- Termál- és Élményfürdő 100. A Belváros Anna-kúti Apartman Szeged városában található közvetlenül az Anna-kúti Gyógyfürdő szomszédságában. Belvaros Anna Kuti Apartman Apartment Szeged Szomszédságában van az Anna-kúti fürdő. Belváros anna-kúti apartman szeged. Belváros Anna-kúti Apartman Szeged. Located in Szeged 15 km from Votive Church Szeged and 500 metres from Szeged National Theater Belváros Anna-kuti Apartman provides air-conditioned accommodation with a patio and free WiFi. Belvaros Anna-Kuti Apartman Szeged – Belvaros Anna-Kuti Apartman set next to Belvarosi Hid is 5 km from Szeged airport. Belváros Anna-kuti Apartman A Karasz Street mellett elhelyezkedő Belvaros Anna-Kuti Apartman 5 km-re van a Szeged repülőtértől. Priceline Guest Score 95 Exceptional Belváros Anna-kuti Apartman Reviews Read reviews by verified guests of Belváros Anna-kuti Apartman in Csongrad. Belváros Anna-kúti Apartman Szeged. Több millió szállásértékelés és fénykép.

Eladó

Soleil Apartman Szeged - Napfény a napfény városában. A Soleil Apartman az Europa Nostra-díjas szegedi városközpontban található, ahol a sétálóövezetes, mediterrán hangulatú, történelmi belváros és a Tisza-part közelsége mind-mind garantálja a szegedi kulturális és szórakozási lehetőségek gyors elérését. Szeged egyik legnagyobb múlttal rendelkező épületében, már a XIX. században is királyi fogadóként működő Burger-házban 2011-ben nyitottuk meg apartmanházunkat. Az eklektikus épületben a műemlékjelleget megőrizve harmonikusan ötvöztük a különleges építészeti megoldásokat az eleganciával, a modern stílussal, a XXI. század technikájával. 13 standard, egy négyágyas és egy deluxe szobánkkal, az országban egyedülálló étteremmel és egy rendezvényteremmel várjuk a Szegedre látogatókat. A Soleil Apartman Szeged a KÉSZ Csoport stratégiai partnere.

Az udvarra néző apartmanunk egy műemlék jellegű ház félemeletén helyezkedik el a belváros szívében. A lakásban nappali (két ágy, televízió és egy étkező), 2 különálló 2 ágyas szoba, jól felszerelt konyha található, valamint fürdőszoba WC-vel. Szomszédságában van az Anna-kúti fürdő, ahol gyógyászati és wellness szolgáltatást lehet igénybe venni. Ingyen WI-FI használat! Gyerekeknek 3-6 éves korig 50% kedvezményt adunk. Szükség esetén babaágyat és etetőszéket tudunk biztosítani. Személygépkocsival érkező vendégeink az épület előtt egész napos parkolójeggyel (1550 Ft), vagy az apartmantól 70 m-re található parkolóházban térítés ellenében helyezhetik el az autójukat. A parkolás hétvégén és ünnepnapokon ingyenes a belváros területén. Az árak az évszaktól, a létszámtól és az eltöltött éjszakák számától függően változhatnak. Cím: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 22. Telefon: +36-30/416-0907 email:

Igen, a Belváros Anna-kuti apartman épületében lift található. Az apartman csak készpénz fizetési módot fogad el.

Resort

Wifi a közösségi terekben. Tisza Lajos körút 22 Szeged 6721. Az Anna-kúti fürdő épülete több mint 100 éves műemlék mely csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál- illetve a wellnessfürdőPár perces. 4-star hotels 11 3-star hotels 18 2-star hotels 10 Apartments in Szeged. Szeged apartmanok ingyenes foglalás apróbetűs rész nélkül. The property is 21 miles from Szeged Zoo and 200 yards from Anna Medical Thermal and Experience Bath. Location The venue is 08 miles from Elisabeth Park and 03 miles from the center of Szeged. Belváros Anna-Kúti Apartman Szeged Kiadó házapartman – Szeged- Szállásárak összehasonlítása 200 foglalási oldalon. Located in Szeged 09 miles from Votive Church Szeged and 550 yards from Szeged National Theater Belváros Anna-kuti Apartman provides air-conditioned accommodation with a patio and free WiFi. A Szeged Zoo mellett található hotel 15 perces sétára fekszik a Bertalan Bridge területétől. Located in Szeged 15 km from Votive Church Szeged and 500 metres from Szeged National Theater Belváros Anna-kuti Apartman provides air-conditioned accommodation with a patio and free WiFi.

  1. Ma este Színház! - Last minute színházjegy, féláron
  2. Szeged apartman belváros szállás
  3. Szeged apartman belváros elado
  4. Dr ambrus szilárd
  5. Szeged apartman belváros na
  6. Herceghalom nimrod étterem

Belvárosi Apartman Szeged - ViaGO SZÁLLÁS LEÍRÁS SZOBÁK SZOLGÁLTATÁSOK FELTÉTELEK A Szegeden a Széchenyi tér szomszédságában található ez a minden igényt kielégítő Belvárosi Apartman. A szálsáshelytől gyalogosan 3 perc alatt elérhető a Szegedi Nemzeti Színház, az Anna fürdő, Tisza part, a gyönyörűen felújított sétáló utca és Széchenyi tér. Közvetlen szomszédságában szórakozó helyek, éttermek, cukrászdák várják a Szegedre látogatókat. A légkondicionált apartman 600 méterre helyezkedik el a Fogadalmi templom és a Szegedi Szabadtéri Játékok helyszínétől. A szálláshely egész területén ingyenes wifi vehető igénybe. A konyhában beépített mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, sütő, beépített mosogatógép és hűtőszekrény is található, valamint saját fürdőszoba áll rendelkezésre. Ágyneműről a szálláshely gondoskodik. A szálláshely előtt szabadtéri parkolásra van lehetőség, mely munkanapokon fizetős, hétvégén ingyenes. Az apartman közvetlen szomszédságában parkolóház van, melyet a vendégek igény szerint, térítés ellenében igénybe vehetnek.

Hungary

5! NTAK regisztrációs szám: EG20000505 FOGLALÁS

Előző 23456Következő LISTA:KicsiNagy Ibolya Apartmanház Mindszent Leírás: Mindszent belvárosához közel, főút mellett, rendezett udvarral, igényes apartm...... Árak: 10200 Ft-tól Mindszent, Szabadság utca 4. utca 4Apartman Szegedenszállásfoglalás Ildikó Apartman Szeged Az Ildikó apartman Szeged kertvárosi részén, csendes környezetben található. Apartmanjai...... Szeged, Csalogány utca 30. Apartman SzegedenszállásfoglalásFizetett hirdetés Írisz Apartmanház Mórahalom Az apartman Mórahalom szívében, a gyógyfürdőtől mindössze 80 m-re található esztétik...... Mórahalom, Tömörkény utca 3. Apartman Szegedenszállásfoglalás Jázmin Vendégházak és Apartmanok Mórahalom A Jázmin Vendégházak és Apartmanok Szeged közelében, Mórahalom szívében találhatóak...... Árak: 7200 Ft-tól Mórahalom, Szabadság utca 19. Apartman Szegedenszállásfoglalás Juhász Gyula Apartman Szeged Szegeden a Belváros szívében, főtér közvetlen szomszédságában igényes 2 illetve 3 hál...... Szeged, Juhász Gyula utca 18/BApartman Szegedenszállásfoglalás Kálvária Apartman Szeged Szeged, Kálvária sugárúton, belvároshoz közel 2 szobás, első emeleti lakás kiadó.
szeged apartman belváros university
hellboy-ii-az-aranyhadsereg